Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dufresne
addikt
válasz
fishbone973
üzenetére
Persze hogy lehet sorba kötni a routereket.
A sorban a másodikat akkor beállítod hogy AccessPoint-ként működjön és kész, úgy tudom.
De az is jó, ha a második router wan portjába bedugod az első routerből jövő kábelt, beállítod a másodiknál az elsőt, mint internet kiszolgálót és aztán a második mondjuk DHCP-n már elintézi a többi gépet. -
-
Dufresne
addikt
válasz
Dufresne
üzenetére
Ohh már látom a különbséget a Transcend 32gigás SSD-jéből van MLC és SLC verzió és csak az SLC ajánlják oprendszer alá és az MLC-t lehet kapni 30k-ért, a samsung 32gigás ssd-je már 70k

Tudom, hogy nem pont Wind-be vágó eszmefuttatás, csak elgondolkoztam hirtelen ezen a 30k-s összegen, hogy kipróbálom hogy teljesít a notimba, de így nem.
-
Dufresne
addikt
válasz
Imibácsi
üzenetére
[OFF]Mi is a fajtársai vagyunk, mivel emberek vagyunk, ha a nőket külön fajba sorolnánk, akkor az diszkrimináció lenne és még az alapelvekbe is ütközne talán és én ettől szeretném elzárni magam
Amúgy pedig gondolom hallottak a nemrég volt tojásdobálós felvonulásra és gondolom gondolt a beszállító az ottani szintén rózsaszínt kedvelő célközönségre, akikkel amúgy nincs nagy bajom, csak lassan több joguk lesz már nekik is, mint a szerencsétlen átlagos embernek, de ez persze OFF csak, amolyan reggeli munka előtti naprakészülés.[/OFF]
Szerencsés helyzetben vagyok, ill vagyunk a bnőmmel, hogy csak szeptember környékén lesz aktuális egy noti vásárlás és addig ugye úgyis bővül a piac, és majd olvasom a tapasztalataitokat és majd más kárán tanulva hozzuk meg remélhetőleg a jó döntést
Előre is köszönöm
Eddig viszont az MSI és talán az ACER is üdvöskéje a befutó nálunk.Nálam persze a Lenovo X300-asa, de az 500k lenne sajna

-
Dufresne
addikt
Dehogy, van egy Hedvig ismerősöm, meg amúgy is tudom, hogy leányzót sejtet a név

Csak hirtelen meglepődtem, nem is néztem a neved csauk utána
És persze nem azért lepődtem meg, mert számítástechnikai cuccokhoz női kéz nyúl, mielőtt jön a késdobálás
Csak úgy általánosságban lepődtem meg 
-
Dufresne
addikt
-
Dufresne
addikt
-
Dufresne
addikt
válasz
djtooomi
üzenetére
Ma volt a kezembe a 900-as kis asus és egészen korrekt kis gép. Srác aki vette aztmondja wifi mellett is elmegy 2órát simán. Ez a linuxos 20gigás változat, de felrakta rá gyorsan az Xp-t és gond nélkül felment rá külső optikai meghajtóval.
Tetszetős kis gép, de nem gépelésre találták ki az tuti és én azért még mindig várom inkább a nyár végét, hogy 2-3 cég gépei legyenek már a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- Mikrotik routerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Star Wars rajongók
- További aktív témák...
- Eladó Workstation - Lenovo P15S gen2 (11.gen Core I7 32Gb DDR4 1 Tb SSD 4Gb Nvidia)
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 5000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- ELADÓ AcerSwift3 (14" / AMD Ryzen 5 4500U / 16GB RAM / 512GB / HU)
- Latitude 5440 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- (ÚJSZERŰ/GARANCIÁS) MSI GeForce RTX 3080 SUPRIM X 10GB GDDR6X VIDEOKÁRTYA
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest