Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Háát nem tudom.
Ősöreg asztali F-S Scenic W300 PC-men előtelepített XP-Home volt, az első indításkor belőtte magát és annyi. Az égvilágon semmi problémám nem volt vele.
A mellékelt CD-n lévő meghajtókat használom ma is, kivéve azt a hardvert ami már frissült.Noti:
Megleptem magam karácsonyra egy Imibácsi féle MSI PR-210X-070HU subnotebookkal. (ahhoz képest, hogy 010HU-t rendeltem, nade mindegy) Imádom. Kicsi, könnyű (nem Wind "tömegű", de pofátlan könnyű) pár miniatürizált gombot leszámítva kényelmes. A Wind-nek kicsinek találtam a kijelzőjét, ez volt a legnyomósabb ok, amiért nem Wind-et vettem. Pedig, ha visszakeresel én voltam az egyik legnagyobb rajongója a kicsikének.
Meg vettem mellé egy 15,4-es Belkin Providence Street tatyót 5.000 pénzért. Kényelmes, tágas, az MSI féle "táskában" kényelmesen elfér a valódi táskában. Így cuftra pakolva - táp, madzag, farkatlan Lidl-ös egér, pár toll, cirkafirka papír, USB toldó(k), mobilnet modem stb... sincs olyan nehéz, mint a régi gépem volt önmagában.
(az Imibácsi féle jobb lett volna, de annak már kicsit húzós volt az ára a helyi TESCO-ban
)
Sokan panaszkodtak, hogy a gyári driver CD eléggé vacak. Így leszedtem az MSI honlapjáról a drivereket, és miután kinyúlt 2 Vista telepítés (szó szerint megmakkant az explorer) meg egy XP Pro is, (meguntam, hogy se BT, se WLAN) az utolsó Vista telepítést követően a mellékelt lemezről tettem fel a meghajtókat. Eddig tökéletesen működnek... Vicces.
Az MSI driverekkel szokott olyan "érdekesség" történni, hogy - ammennyiben van Vista verzió - felkeverednek a verziók. XP alá megy fel a Vista driver és fordítva. Egy ismerős is járt így a PR210X-ével.Ghostolás. Én a gyári előtelepített XP-t nem nagyon ghost-olnám. Minek??? Ugyanaz van a recovery DVD-n is. Inkább a már éles belőtt konfigról készítenék egy Image file-t. XP alá jó a Norton Ghost 9 is. Ha Vista-ban gondolkozol akkor valami újabbat keress. Pl. a Ghost 14-et. Csak még nem jöttem rá, hogy lehet bootolható CD-t (DVD-t) készíteni vele.
Sorry a szájmenésért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AMD FX
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Tudományos Pandémia Klub
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i5-1343U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
- Vivobook Pro 15 M6500XV 15.6" 3K OLED Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gyári laptop töltők!! USB-C is!!!!! Jó ár! Nagyobb W is
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)