Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
miniapu
tag
"de abban most már biztos vagyok, hogy nincs Winded, mert akkor kipróbáltad volna"
Nem szeretem ha hazugnak titulálnak. Értelmetlen kötekedés.
Leírtam, nemhogy nem dugom rá, hanem semmire sem hasznáom a Windet, mert minek ha van valóban használható felszerelésem és ki sem teszem a lában a szobámból.
"a legtöbb sületlenséget Te hordod össze itt, ez alatt értem a túlzásokat és a realitástól való elszakadást"
Ezen a ponton már világos a szándékod. Személyeskedéssel, uszítással történő topikrombolás. Kezet foghatsz kelzsoca haveroddal. Már ha nem egy fikanickje vagy....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Öreg harcos Dell és Hp laptopok
- Lenovo i7 laptop, viseletes, üzemképes.
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS kijelző, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- HP ProBook 445 G8, 14" HD kijelző, Ryzen 5 5600U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- HP ProBook 445R G6, 14" FHD IPS kijelző, Ryzen 5 3500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év g
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest