- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imibácsi
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Láttam, hogy itt elég sűrűn kell vinni az msi gépeket szervizbe. Nekem is venti problémám lenne a pr210-es notimon. Konkrétan nem kerreg, csak cicereg halkan. Ellenben baromi idegesítő.
A kérdésem az lenne, hogy a csavarokon volt garis matrica amiket már jó régen felszakítottam tisztítás céljából. Ettől még átveszik gariba javításra?
-
Imibácsi
aktív tag
Hi!
Lenne egy kisebb problémám. Van nekem egy PR210X-070HU subnotim, már többször írtam róla tesztet is. Na most az utóbbi időben nagyon durván elkezdett jobb csuklónál melegedni. Majdhogynem megsütögette kicsit a vénáimat egy sima firefox használatnál vista alatt. Ugyebár - ha ismereteim helyesek - az északi hídba (AMD RS690T) van integrálva a videókari chipje is (Radeon X1270). Aztán lehet rosszul tudom, de az fix hogy ez a chip izzik állandó jelleggel. Na de a lényeg, hogy a minap gondoltam szétszedem a masinát kiganézni. Porcicákat leszedtem a vákumcső bordájáról, kifúvattam a ventit. No és végül leszedtem az orbitális bordát, ami a procit meg a két hidat takarja. Míg a procin volt valami szürke micsoda (igazából nem is paszta, hanem egy szürke gumis anyag), addig a két chipen csak egy lila szövetszerű paca. Leszedni nem volt pofám, de kicsit megigazgattam, azóta nem forrósodik. Na már most a kérdésem az lenne, hogy mi az a lila paca a chipeken, és használ-e ha azokat leszedem és nekiállok pasztázni?
Ez a lila cucc pontosan az, ami ezen a képen is van a kis EEE pc egyik chipjén.
-
Imibácsi
aktív tag
A Fallout 3 elfut a notimon legalacsonyabb grafikán 800x600-ban. Radeon X1270-em van. Azért az komoly hogy még ez is elfut rajta
-
Imibácsi
aktív tag
Normális hűtéssel az amd proci sem tűzforró. Az én pr210 notimban 50 fok fölé még nem nagyon ment. És az Inteles notik szellőzőjéből távozó kondenzcsíkra sem mondanám hogy jeges fuvallat.
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
x-calibur #9215 üzenetére
Az akksi tutira bírja legalább 3 órát. A proci húzását pedig most verd ki a fejedből. Biosban nem lehet, a szoftveres gányolást pedig nem javaslom. Arról nem is beszélve, hogy ha sikerülne, még akkor is ott a melegedés a túlhúzott procinál. Ha nagyon kell a plusz kraft, akkor a nagyobb testvéren gondolkodj, vagy PR210, ami ugye amd-s.
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
x-calibur #9176 üzenetére
Kicsit összetettebb a dolog. A PR200 rövidítés jelentése, hogy üzleti szériás (P), integrált videókártyás (R), 12,1" kijelzős (2), Intel platformos (0), első szériás (0) - notebook
A PR200 fekete fedlapos, billentyűzet körül ezüst, alján fekete burkolattal van ellátva.
A PR200 YA burkolatában különbözik a sima PR200-tól, miszerint zöld, rózsaszín és kék színekben árusítják.
A PR201 - ahogy az 1-es is mutatja a végén - második szériás. Burkolatában új logót kapott, szerintem mást nem, illetve újabb hardver van benne.
A PX200 - az X utal rá - egy nem integrált videókártyás változat. Különálló videókari van benne saját memóriával, amit elvileg cserélni is lehet.Röviden ennyi. Remélem elég érthetően magyaráztam
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
dominik009 #9169 üzenetére
Atheros a jó, hacsak nem az Azurewave trágya megoldása van benne...
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
Crockoo #8216 üzenetére
Igazából tényleg nem akkora a különbség az Intel X3100 és Ati X1270 IGP-k között. Grafikus megjelenítés szempontjából nincs nagy különbség. Az viszont igaz, hogy az AMD 690 északi híd sokkal jobb mint a hasonló árú intel. Ez leginkább a multimédiás képességekben jelenik meg.
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
Crockoo #8098 üzenetére
Catalyst szerint a következő:
Illesztőprogram csomag verzió 8.391-070626a1-051669C-MSI
Szolgáltató ATI Technologies Inc.
2D illesztőprogram verzió 7.01.01.658
2D illesztőprogram-fájl útvonala /REGISTRY/MACHINE/SYSTEM/ControlSet001/Control/Class/{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}/0000
Direct3D Verzió 7.14.10.0510
OpenGL Verzió 6.14.10.6645
Catalyst® Control Center - verzió 2007.0629.2229.38354Továbbá:
Grafikus kártya gyártója Powered by ATI
Grafikus chipkészlet ATI Radeon Xpress 1270
Eszköz azonosítója 791F
Szállító 1002Alrendszer azonosítója 2FBD
Alrendszer szállítójának azonosítója 1462Busz típusa PCI
Jelenlegi buszbeállítások PCIBIOS verzió 010.055.000.018
BIOS cikkszám RS690
BIOS dátuma 2007/07/26Memória mérete 288 MB
Memória típusa DDR2Alap óra MHz-ben 400 MHz
Memória-óra MHz-ben 400 MHzElsődleges megjelenítő Igen
Hogy elérni hol lehet... hát talán az MSI honlapján az én notim drivereinél.
-
Imibácsi
aktív tag
Közérdekű infó!
Megnéztem az MSI honlapján a hivatalos magyar szervízt, ami a következő:Address: Szekesfehervar, Martirok u. 9. Hungary H-8000
TEL:+36-22/515-442
FAX:+36-22/327-532Ez meg az Albacomp honlapján volt:
Albacomp központi szerviz
8000 Székesfehérvár, Mártírok útja 9.
Telefon: 22/515-413
Fax: 22/515-474
E-mail:
szerviz@albacomp.hu
helpdesk@albacomp.huTehát az Albacomp a hivatalos MSI szervíz.
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
Thomas16 #8060 üzenetére
Üdv!
A szervíz jó. Albacomp magyarország szervizeli, elég korrekt társaság. A gépet oda kell vinni, ahol megvetted, és ők futárral elküldik fehérvárra a nagy szervízbe, de elviheted te is egyből fehérvárra. Esetleg az Albacompnál nézz utána. A javítás során törekedniük kell, hogy 15 napon belül elkészüljön a noti, ez általában sikerül is.
-
Imibácsi
aktív tag
Igazából én egyszer felraktam az asztalimra egy 64 bites Ubuntu linuxot, mert kíváncsi voltam mennyivel gyorsabb vagy több. Igazából semmivel nem gyorsabb. Hátránya viszont volt hogy a programok nagyrésze csak 32 bites rendszert támogatott, szóval nem tudtam használni őket. Azóta nem kísérleteztem vele újból.
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
Crockoo #8041 üzenetére
Okés, addig én is utánanézek, hogy miben másabb az én chipsetem.
kisbundi: Szerintem olvass vissza párszáz hsz-t, mert ezt a kérdést kb. minden másnap felteszi valaki.
murex: Nem hinném, hogy az N wifit össze lehet hozni a 108-assal. Ugye a 108-at csak dinamikusan tudják elérni a G szabvánnyal, tehát az mégsem annyira 108Mbps
Állítsd be a routeren a 108 sávszélességet, aztán csatlakozz az N-es wifivel, és hamar kiderül, hogy működik-e, de szerintem nem fog. Próba cseresznye.
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
Balázs1986 #8038 üzenetére
Aha nekem is az van, és frankón megy vele. Az időzónával volt némi error, de semmi komoly. A gyári szoftverrel elég sokat szívtam mire feltöltöttem ezt-azt a telóra. Elég primitív volt ehhez képest. Szóval mégegyszer köszi!
crockoo: Hogy állsz a chipset anomáliával?
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
Balázs1986 #8030 üzenetére
Nagyon zsír cucc ez a myphone explorer. Minden tiszteletem, hogy a figyelmünkbe ajánlottad
Végre látom értelmét a kékfognak
-
Imibácsi
aktív tag
Figyelj ide! Ne haragudj ha túl vurgális, avagy túl illetlen lennék, de már engem is idegesít a blútútod.
Szóval leb*szod az egész driverét a g*cibe, vagy illesztőprogram újratelepítése manuálisan. Ott kiválasztod ezt az .inf file-t és akkor majd az lesz a driver. Ferstén? Ha ezzel megvan a telefonnal rácsatlakozol .Ekkor fogja telepíteni a telefont is modemként ami neked csumára nem jó, ezért majd a modemek közül töröld. Innentől elvileg menni fog. Próbáld meg.
(Ha folyton újra rakná a modem magát akkor le is tilthatod. Onnantól kussol.)
tök ugyanez a blútútom van szóval elvileg így mennie kell. Vistád van, ugye?
-
Imibácsi
aktív tag
Videókari tuningról jut eszembe: Rivatuneren kívül van valami más program maivel lehet húzni az IGP-t?
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
gyulabs #7843 üzenetére
fodjanet: Albacomp szervizeliaz MSI notikat. Hívd fel a fehérvár szervízt, hogy miként lehet elküldeni hozzájuk és hogy mi lehet a gond.
Vampire17: Szerintem az MSI weblapján keress hozzá drivert.
gyulabs: A toshiba 300-as modelljei állítólag egész jól sikerültek. Meg ismerőseimnek vannak régebbi Toshiba notijaik és egyik sem romlott még el érdemben. Az egyiket mondjuk leöntötték sörrel, de az ugye nem a gyártó hibája
Esetleg a Sony Vaio ami még figyelmet érdemel, mert azért azok nagyon jó kis notik.
-
Imibácsi
aktív tag
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
gyulabs #7834 üzenetére
Sajnos nem tudok. Nekem pr210 notim van, és ez az első MSI notim is, szóval nincs nagyon tapasztalatom. Én mondjuk a helyedben nem vennék 600-as szériát, mert a többiek azt mondják az anyagminősége katasztrófa. Bár állítólag megéri, mert erős a hardver. A driverek telepítésére majd el fog menni pár órád, mert ami a CD-n van az többnyire nem jó. A vásárlásnál pedig - ha személyesen veszed - akkor még az üzletben bontsd ki, nézd meg a notit hogy karcmentes-e, törésmentes-e, tartozékok megvannak-e stb. És mindezt még fizetés előtt persze. Hallottam már olyanról, hogy valaki kivette a notit a dobozból és kiesett 3 csavar, mondjuk ez Acernél volt. De azért fő az óvatosság.
-
Imibácsi
aktív tag
MSI PR210 subnotim van kb. 1 hónapja. Eddig abszolút semmi gondja sem volt, nagyon stabil és megbízható. Burkolat is minőségi. Szervízben nem volt, és szerintem nem is lesz, amíg használom (ámen). Előző notim albacomp volt, és a szervízük nagyon korrekt. Az MSI-ket is náluk szervizelik, szóval nem hinném hogy gázos lenne. Röviden ennyi.
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
Stevenlovei #7747 üzenetére
Az 5400-as vinyó gyorsnak számít. notinál 4200-as van általában. Próbálj meg egy format c:-t és tedd újra a rendszert. Vagy előtte még esetleg egy másik író progit.
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
07_fecc_87 #7744 üzenetére
inkább toshiba
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
Stevenlovei #7740 üzenetére
a rendszer elég bikának tűnik. Arra tudok tippelni, hogy a winyódat esetleg nagyon leterheli az írás, és ezért lassúl be minden.
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
Stevenlovei #7738 üzenetére
Milyen programmal írsz? Vagy minden progival ez történik? Mennyi ram és milyen proci dolgozik a gépben?
-
Imibácsi
aktív tag
Eléggé masszív. Ropogás abszolút nem jellemző. illesztési hibák nincsenek és minőségi anyagokból van. Érződik is rajta hogy egyben van, nem úgy mint mondjuk a 600-as MSI-k. A zsanér is masszív. Persze nem annyira mint egy páncélszekrény ajtaja, de ha nem csapkodod és nem rángatod amikor csukod-nyitod a notit, akkor tutira nem fog tönkre menni a zsanér sem. Szóval teljesen rendben van, de azért nem egy Getac
kali: A te notid 40-45K-val drágább. Annyiért el is várnám azt a plusz fél órát.
-
Imibácsi
aktív tag
Köszönöm az elismerő szavakat
Ha leveszem a fényerőt, én nincs net, akkor kb. 5 órát bír ki Office használat mellett. Levett fényerővel és wifivel a 4 órát simán hozza. A 3 órát pedig bármilyen körülmények között hozza. Egyébként ezek Vista alatt tapasztalt számok, lehet hogy XP alatt valamivel több. Minimum fényerőn filmnézéssel MediaPlayer 11-ben 4-4,5 órát kibír sima DVD videóval. teljes 720p és 1080p videóim nincsenek, szóval nem tudtam kipróbálni, hogy egy 2 órás film után mennyire merítette le az akkut. De összességében a 3-4 óra az még most is korrekt
A két modell közt nem hinném hogy nagy eltérés lenne üzemidőben. Viszont a PR210-hez 5400mAH akksit adnak, míg a VR201-hez úgy tudom csak 4400-at. Így meg azért van eltérés.Egyébként ami - számomra - eszméletlen zavaró a VR201-nél, hogy nagyok a ledek és ha megy a Bluetooth, akkor kisüti a szemem a kék ledjével. Főleg sötétben.
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
Crockoo #7667 üzenetére
Az AMD RS690 chipset sokkal jobban teljesít mint az inteles konkurens. A procik kb. egy szinten vannak, VGA-ból pedig inkább az ATI mint az Intel. PR210 szerintem messze felülmúlja a vr201-et. Szerkezetileg jobb, elegánsabb, strapabíróbb, van ujjlenyomat olvasó, webkam, nagyobb akksi. esetleg ajánlom figyelmedbe a LOGOUT blogon közzétett írásomat a PR210 notimról. Ha a nevem alatt rákattintasz akkor megjelenik a cikk. Mellesleg mindig nagy Intel fan voltam, és egyenesen rettegtem attól, hogy AMD-t vegyek. Leginkább az állítólagos melegedés és állítólagos kisebb teljesítmény miatt, de az ilyen pletykáknak nem kell hinni. Én maximálisan meg vagyok vele elégedve. Semmivel sem rosszabb mint egy Intel. A játékokról nem tudok nyilatkozni, mert én Sims 2-t, Settlers 4-et meg Fallout-ot játszok rajta maximum.
-
Imibácsi
aktív tag
üdv!
Én anno a legelsők közt vettem egy Sony DVD írót még 80.000 ft-ért. Na az is állandó jelleggel csinálta ezt. Minden lemezt elrontot a Power Calibration Error miatt. Ha 1x-es minimum sebességen írtam, akkor néha megírta a korongot. FW frissítés nem segített. Végül visszavittem garira, de azóta jól üzemel.
-
Imibácsi
aktív tag
Igazából ez a mennyivel gyorsabb kérdés szerintem kicsit hülyeség. asztalimban DDR400-ból van 2 giga,a laptopomban pedig DDR667ből van 2 giga, és a hétköznapi használatban semmi különbséget nem érzek igazából. Nincs memóriahiány, de a teszteken kívül semmi nem mutatja ki hogy gyorsabb lenne. DDR800-at pedig még nem használtam. Minden esetre ha memória akkor érdemesebb a középkategóriát választani.
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
Balázs1986 #7555 üzenetére
Egyetértek. A én notimat is lehúzták pl az ipon.hu-n egy tesztben olyan dolgokkal, amiket másik 20 teszt meg sem említ. Szóval 1 teszt nem mérvadó. Kérdezni meg nem szégyen. Ha valaki pedig belenyúlt egy hibás szériába, az meg előfordul. Akinek meg van rá pénze és megér neki annyit, az vegyen egy Portégét
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
spyduck #7541 üzenetére
Nekem az MSI PR210 notim abszolút nem minőségtelen anyagokból van. Szóval kikérem magamnak hogy minden msi gagyi anyagokból készül! Az üzleti szériás gépeket mindig nagyon frankón összerakják, hogy még 5 év múlva is noti lesz. MSI-nél ugye a P széria az üzleti. Igaz, ezek drágábbak, de nem zörög, nem zúg, nem forrósodik (pedig AMD), nem hal meg minden előjel nélkül. Egyébként meg az MSI nem kommersz. ECS, FuSi, olcsóbb albacompok, teszkós notebookok, na azok kommerszek. Amúgy meg a vásárlással csak az szívja meg, aki úgy vesz notit hogy előtte nem olvasott utána a választott típusnak
A lényeg nem az hogy 300ezerért vegyél notebookot, hanem hogy tájékozódj!
-
Imibácsi
aktív tag
http://logout.hu/iras/msi_pr210x-070hu_szubnotebook_teszt.html
-
Imibácsi
aktív tag
Ma érkezik a notim
Várom már a futárt mint a messiást
Mellesleg ma még utoljára tartottam egy vizitet a MM-ban. Jól megtapogattam a rendelt típust (igaz, az inteleles változatát). Már kinéztek az üzletből
És ha már ott voltam megnéztem a notitáskákat is. Belkin NE-07 notitasit mindenkinek ajánlom! Nagyon frankó cucc és nem is vészesen drága.
Egyébként az tetszik, hogy a terméktámogatás az MSI-nél elég jónak ígérkezik. Az előző notim albacomp volt és hát ott még ennyi sem volt. BIOS frissítést pl sosem találtam hozzá.
-
Imibácsi
aktív tag
Maximálisan egyetértek. De ha belegondolsz gariidő után mit ér az a termék? Nem túl sokat. Latopokra mondjuk adnak 2 év garit. 2 alatt kijön 2-3 új generáció. A fogyasztó persze mindig megveszi az újat egyrészt preztizsből, másrészt pedig kényszerből, mivel az újabb progik nem futnak a régi hardware-en. Szóval a gyártónak sem érdeke, hogy időtálló termékeket gyártson, és a fejlődés miatt ez nem is zavar senkit.
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
Levin01 #7349 üzenetére
Azért ez már nem zsiguligyár, ahol ha kopott a vágóél, akkor új betűt kapott a motorblokk. ,,A" volt a legjobb és már használódtak gyártósorok, akkor lett "B"-s blokk, aztán ez így ment egészen "ZS"-ig. Na az már oltári fos volt
De az autógyártás történetét hagyjuk most. Lényeg, hogy a prototipus alapján gyártják ugye szériaterméket. És az MSI nem egy minőségtelen fos. Szóval az a típus, amit a videóban tesztelnek, valószínűleg legalább annyira megbízható, mint a prototipus. Persze gyártási hiba néha előfordulhat. De ha az életem végéig elfogyasztott notebookok mindegyike feleannyit kibír, mint az, ami a videón van, akkor az nelkem már tökéletesen megfelel
-
Imibácsi
aktív tag
Ezt a videót ismeritek?
-
Imibácsi
aktív tag
Én is megrendeltem egy PR210X-070HU subnotit. Bár nem annyira népszerű itt ahogy látom. PDA futártól rendeltem, és engem egy csaj hívott fel, hogy szerdán szállítják. Előtte beszéltem a pesti üzlettel, és hát volt egy érdekes dolog. Megkérdeztem a csávót, hogy a vásárlástól való elállásnak mik a feltételei, és erre azt mondta, hogy csak akkor vihetem vissza, ha elromlik
Nincsen tisztában a fogyasztóvédelmi törvénnyel. A garanciát azért jó, hogy az albacoimp intézi. Ők nagyon rendesek voltak velem mindig, amikor az Albacomp notival volt valami nyűgöm. Mindenesetre a PDA futárnál volt a legolcsóbb, és nekem csak ennyi pénzem volt rá. Remélem nem lesz gond
-
Imibácsi
aktív tag
Nem érdemes. Végülis nem melegszik jobban, meg szerintem nem is lehet annyira zavaró, ha elmúlik. Egy kis sercegés miatt akarsz 2 hétig nélkülözni?
Mellesleg nekem a DVD zúgott mint az állat. A vicces csak az volt, hogy ezt mindig csak egy bizonyos DVD olvasásakor csinálta
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
chriskross #7213 üzenetére
Ha egy autót kihozol a szalonból, akkor már az is fél misivel kevesebbet ér. Azt meg mindig tudtuk hogy a sz.gép alkatrész sosem volt a legjobb befeketetés, mert a fejlesztések miatt nem értékálló. Ez van. Még annyit hozzá, hogy ha 180 az új akkor te kb. 140-ért tudnád elpasszolni a tiédet, ha jó állapotban van.
-
Imibácsi
aktív tag
Általában 1 év gari van az akksira. Persze ez úgy értendő, hogy mondjuk nem veszi a töltést, vagy ilyesmi. természetes elhasználódásra tuti nem cserének. Habár a tiéd elég hamar elkopott. Hívd fel a szervízt és érdeklődd meg hogy cserélik-e. Mellesleg az én noteszem akkuja 1 év alatt 7%-ot amortizálódott.
-
Imibácsi
aktív tag
Szerintem az rég rossz, ha egy notebooknak hűtőpad kell. Egyből meg is szűnik a hordozhatóság. A nehéz notebookhoz még cipeljek egy hűtőpadot is, persze. Ha a notesz pedig a gyári hűtés mellett meghal, akkor vagy visszaviszem garira, vagy bemegyek a szervízbe és a notebookkal verem hurkásra a valagát a szervizesnek. ennyi a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 15.6 FHD / 11500H / 32GB / 1TB G4 új / NV Quadro 4GB / FPR WS tervező
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD