Hirdetés
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Már láttam a gx 620/720at a pdafutárnál...Nem is vészes 300k alatt, éppen hogy...Azon csodálkozom,h egyrészt ez még csak előrendeléses biznisz...Illetve, hogy a többi rendes viszonteladó miért kussol ezügyben?
Fasza,h egy k**** emailre se tudtak válaszolni...
Ki mit választana: 620 15collon vagy 720 17en? -
Proc
csendes tag
Hát problémák megoldva vagy mégsem.

Hát a billentyű nekem sem kapcsolt be mindig, a jelszót még be tudtam irni de amikor bebootolt a windows akkor semmi sem müködött csak az egér.(Aksi kivétel megoldotta a problémát) Aztán a hálozati beállításoknál szinte mindig kifagyott az egész gép. A problémák azután jelentkeztek hogy felraktam a System control manager-t, meg a többi szoftvert wifi stb. (az MSI oldalárol szedtem le öket) Hát kiszedtem mindent az automatikus inditási menüböl. A billentyüzet ezek után egyszersem szarakodott 2 hét alatt, és a hálozati beállításoknál sem volt azota gond. De viszont az usb azota nem müködik rendesen, azaz 1db 700mb fájt kb 30perc alatt másol át egy hordozható usb-röl(2.0) oda és vissza is. A hordozható usb másik gépeken tökéletesen müködött. Tudja valaki hogy esetleg mi lehet a probléma? Windows xp sp2 használok.
-
Balázs1986
őstag
válasz
dominik009
üzenetére
GX620 oldala szerint:
Furthermore, the new GX620 has selected aluminum as the base for our exterior, and adding the metallic threads for design on the cover, giving it an outstanding sense of fashion.Bár nem tegnap volt a nyelvvizsga minek utána úgy sz*rtam le az angolt ahogy csak tudtam (
) de értelmezésemben az alu meg egyéb fémszálak itt csak dizájnelemek, nem a biztonságot szolgálják. Elnézést, ha rosszul értelmeztem, itt az eredeti mondat, javítsatok ki 
-
dominik009
csendes tag
Hali

Valami olyat olvastam, hogy a gx620 aluminium vázas. Ebből igaz valami ?

-
Coolmat
őstag
válasz
enerdzsájzer
üzenetére
Belefutottál te is a típushibába, aminek a megoldását már meg is találtad. Ennek másik változata, ha a BIOS-on túljut, de a windows betöltésekor már nem tudod használni a billt. Sajnos nincs mit tenni vele, talán vmi újabb BIOS segítene, de nincs kedvem kísérletezgetni vele.
-
enerdzsájzer
tag
válasz
Coolmat
üzenetére
Helló!Volt egy kis bibi a géppel (gx600px-214).Párszor előfordult, hogy bekapcsoláskor nem boot-ol be hanem megáll az msi feliratos képernyőnél, vagy ezután áll meg amikor villog a kurzor és indulnia kellene az oprendszernek.Ilyenkor semmire sem reagál és akárhányszor indítom újra mindig megáll.Teljes, kb 10 másodperces áramtalanítás után rendesen elindul.Ezt csak akkor csinálja amikor benne van az akksi.Ha töltöről megy akksi nélkül, akkor nincs baj.Kivettem az akksit egy napra,majd visszaraktam, így most egy hete nem jelentkezett a hiba.Mi lehet a baj?
-
-
sublot
csendes tag
válasz
Balázs1986
üzenetére
Köszi, de a 3 jack dugót akkor hova kell csatlakoztatni, vagy a HDMI kimenetről veszed le a jelet?
-
sublot
csendes tag
Szerintetek EX 610-11HU ki lehet hozni 5.1-es hangont nem digitális házimozirendszerre (genius sw-hf 5000)?
-
automi88
csendes tag
Minimális játék, (abból sem a mai új játékokkal játszanék), munka, net, zene, film. Fontos lenne az Nvidia videokártya a Linux miatt. Egyenlőre ő a kiszemeltem: MSI EX600RX-051HU
-
automi88
csendes tag
Hali! Szeretnék magamnak laptopot venni és ár/érték arányában nekem az msi nagyon bejön. Viszont kérnék tőletek tippeket, ötleteket, hogy milyen notit vegyek. Amint pénzt ráakarok szánni az max 140-150 ezer forint.
üdv, automi88
-
Coolmat
őstag
#8374: windows beállítás, konkrétan az energiagazdálkodás résznél lehet kikapcsolni.
#8375: nincs még véleményünk, mert még senkinek sincs, azt írták, hogy 1-2 hét múlva lesz.
#8376: első tippre szerintem az Esata portod vezérlőjének nincsen feltelepítve a drivere, lelőhelye XP és Vista alá. Ezt úgy tudod telepíteni, hogy a fel nem ismert eszközhöz telepíted ezt, mint illesztőprogramot az eszközkezelőben (tallózni kell a fájlt). Gondolom chipsetdrivert telepítettél fel, tehát az alaplapi vezérlődnek ott kell lennie, mint Intel ICH8 Ultra Ata controller. Ha netán Vistát használsz, és AHCI mód be van kapcsolva a biosban, akkor még lehet annak nem talált rendes drivert (bár akkor meg nem is tudtad volna telepíteni, szval ezt az esetet szinte biztosan kizárhatjuk).
-
spaktor
csendes tag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem én egyvalamit nemtudok megcsinálni a gx600-nál az ezközkelzelőnél van egy Háttértárvezérlő aminél van az a szép sárga kérdőjel mit lehez csinálni vele valami drivert kell feltenni vagy nemtudom a többi minden jó de ezzel nemtudtam mit kezdeni

-
dominik009
csendes tag
Hali mi a véleményetek az új msi gx ről ??
pontosan msi gx620
-
Stereopheis
tag
Hellóbelló!
Nemsoká egy MSI GX600PX-214HU boldog tulajdonosa leszek, és annyit szeretnék kérdezni, hogy azt meg lehet-e oldani, hogy lecsukás után ne tegye magát készenléti üzemmódba?
A Media-ban nézegettem, és nagyon zavart, h ha lecsuktam, készenlétibe tette magát... :SElőre is kösz!

-
timcsek
csendes tag
Sziasztok! Egy EX700-am van.Ehhez ajánljatok egy jó diagnosztikai progit/hőmérséklet,freki stb./ Köszönöm.
-
Coolmat
őstag
Konkrétan a GX600-nál az FN+F2 kombó a nyerő.
-
sublot
csendes tag
Nekem sikerült már összekötni

A vidókártya beállításainál kell megnézni milyen gyorsbillentyűparcsal lehet a másik képernyőre átteni a képet. Nekem alapból alt + X van beállítva, de ezt meg kell nézni.
Szerintem ezután fog működni, ha vissza akarod a képet tenni a laptopra akkor ugyanez az eljárás. Különösen mást nem kellet állítani (nállam) -
vatibi
csendes tag
Helló mindenkinek!!
Segítségre lenne szükségem. Van egy GX600PX-214 laptopom. Szeretném ezt összekötni a tévémmel S-Video-n keresztül. A laptopban benne az s-video kábel és rámegy a TV-n az egyik scart-ra. De az istennek nem mutat semmi képet, pedig a laptop érzékeli hogy rá van kötve a tv. A felbontást levettem már 640*480 ra és a freki 50 hz. meg lehet állítani egy csomó mindent még (PAL- vmi betű és NTSC meg vmi). Ezeknél mit kell beállítanom. VAgy abszolút rosszul gondolom az egész működést
Ha vkinek volt már vmi hasonló tapasztalata az jó lenne ha megosztaná velem.köszönöm előre is a segítséget.
-
Manky956
tag
válasz
nagypasztor
üzenetére
-
nagypasztor
tag
Üdv! Azt szeretném kérdezni, hogy a notin van-e olyan gomb, amivel közvetlenül tudom a webkamerát kapcsolni. A p1-ről hallottam ezt, de nekem az nem csinál semmit.Illetve a kijelzőt ki tudom gombbal kapcsolni? Köszönöm
-
threwory
csendes tag
Sziasztok!!!
A segítségeteket szeretném kérni most készülök venni egy laptopot egyenlőre erre esett a választásom http://www.notebook.hu/notebook/msi/msi/msi_vr610x-202hu csak mivel nem isemrem nagyon az MSI márkát szeretném a vélemyényeteket kérni hogy megéri-e megvenni ezt vagy nézzek más után??
Előre is köszi
-
Tomi867
csendes tag
Szevasztok! Nézegettem mostanság notikat. És nagyon megtetszett az MSI gx600px 214hu,csak az a gond, hogy kb sehol nincs belőle. Mindenhol azt mondták, hogy nincs készleten meg nem is lesz... Esetleg tudtok valami olyan helyet ahonnan frankón be lehet szerezni max 180E-ért? Köszi
-
spaktor
csendes tag
sziasztok van egy gx600px-214hu leptopom nemrégiben vettem de nemtaláltam még a tv tunerjéhez antennát hol lehet olyat kapni??? köszi
-
Bruticus
csendes tag
válasz
rohammokus
üzenetére
érdekes de azt nemtom hogy ezt szoftverrel hogy tudod irányitani mikor beis kapcsol vele legelső szoftver ami töltödik a bios bekapcs után .....nekem váltja csak közben kikapcsol kék halálom még nem volt de máig nemtom mia baj aszonták az agyasok hogy felhivták msi-t és az is aszondja szoftverhiba...vagy inkább az mondta a boltosoknak hogy az de igyse jó mert lefeküdt... de konkrétan mikor rákérdeztem aszonta "rakj fel mindent alapba" ....ez jó mondom..ugy csináltam
-
rohammokus
csendes tag
válasz
Bruticus
üzenetére
Egyik barátomnak volt ilyen hibája.
Ha kapcsolt, kékhalál és valami IRQ hibát hozott fel..
Úgy oldódott meg a problémája, hogy újrarakta a rendszert. Aztán egy idő után megint elkezdte ezt csinálni a gép. Ekkor megint újrarakta.
Rájöttünk, hogy ha úgy tesszük fel a rendszert, hogy elsőnek a Winfos aztán egyből a gyári driverek (kikapcsolt wlan) mellett, akkor a probléma nagyon sokáig nem jelentkezik.
Bár lehet, hogy egyedi az esetünk. -
Bruticus
csendes tag
na szevasztok..a gép a wifi/wlan kapcsolo gomra megint leáll és beindul...francba kezd elgem lenni belőle..nem elég hogy 2. vacsi uj gép már de már egyszer felvittem 3napja boltba mi a gáz 98% hardver problem melyet ti is megerősítettetek meg énis ugy gondolom első perctől erre a szaki mondja a boltba ahol vettem hogy egy bizony szoftverhiba...modom de nem kella hoz oprendszer hogy kikapcsoljon ...akkor 3 napja valamit ügyködött jó volt mostanáig direkt nem nyultam gép programjaihoz nemraktam fel semmit mert az antiszakértő azt mondta mostmár zsír lesz..erre ma megint elkezdte és csinálja wifi/wlanra indulbe és kapcsolki bekapcsolo gom is müxk de itt azon van a hangsuly hogy wifi/wlanra nem szabadna bekapcsolnia......kezd legem elni az egészből hogy 2 hete vettem és eza 2. uj ami már holnap lesz 2. jára "csináltatva"......kenyér és a legrosszab az hogy 170 volt és nemtok oylan büszkeséggel már ráézni.....nemtom mitmondjak nekik és a legrossszab az hogy még értek is hozzá tehát szemet szur nekem egyből az olyan hiba ami átlag felhasználonak majd csak 1év mulva vagy elfogadja ugy mert ugyse fontos..1év mulva sőt már 3nap után kapálozhatok..mert egyből szerviz s mint tudjuk hamar visszakapni onn an a gépeket

-
rohammokus
csendes tag
Én WoW-ozok. Asztali gépen is meg laptopon is.
A laptopomban van 2 giga memória és bár nem szaggat a WoW, érezni különbséget.
Tény, hogy memóriaérzékeny a WoW, de kétségtelen hogy ha ugyanolyan játékélményt szeretnél a laptopon is mint asztali gépen akkor nem egy Intel GMA-s videokártyás gépet kell venned. -
-
Chance
tag
Üdv! Most tervezem egy ilyen[link] gép vásárlását. Érdekelne, van-e vkinek tapasztalata róla!
-
adomok
tag
Sziasztok!
Lenne egy láma kérdésem: hogyan lehet azt beállítani, hogy kikapcsolt gépnél ne működjön az USB port? Elég zavaró, hogy az egér folyamatosan világít. Két gépem is van az egyik M673X a másik VR610X.
Köszi, adomok
-
chaval
tag
válasz
Balázs1986
üzenetére
nem para.....csak kényelmetlen lenne ha mondjuk egér nélkül kéne engedélyezni....

-
chaval
tag
válasz
Balázs1986
üzenetére
jajam de azt kéne h amikor betöltődik a progi alapból nyomassa ki

-
válasz
Balázs1986
üzenetére
Ez az! Köszönöm!
-
chaval
tag
válasz
Balázs1986
üzenetére
igen,de winfos boot után mindig ki kell nyomatni, és szeretnék egy megoldást hogy ne kelljen mindig,csak akkor bekapcsolni ha éppen kell
-
válasz
Balázs1986
üzenetére
Én azokra a gombokra gondolok, amelyeken kékkel jelezve vannak a további lehetőségek.
pl hangerő, Fn, képernyő fényerő, stb. -
Balázs1986
őstag
Hotkey alatt a P1 gombot érted? A P1 nálad a kamerát kapcsolja be / ki, ezt csak akkor veszed észre, ha olyan alkalmazást indítasz, ami kezeli is a kamerát (pl. msn). A VR610 driver letöltő oldalán nem láttam System Control Manager programot (ami grafikusan is kijelzi, milyen funkciót kezelsz éppen), szóval nem tudom, mennyire menne el vele egy másik típusé. Belinkelek egyet, de én pl. EX700-on telepítettem kíváncsiságból GX700-ét és nem teljesen jó hozzá. De ha mégis kipróbálnád, itt találsz XP és Vista alá is.
-
chaval
tag
nemtudja valaki hogyan tudnám megoldani hogy gép betöltődéskor kapásból tapipad off legyen?

nem drasztikusan,hanem szoftveresen...szval hardver letiltás nélkül
-
chaval
tag
-
Sziasztok!
Vásároltam egy MSI VR610X-217HU gépet. A gondom az, hogy nem tudom a hotkey-t beizzítani. Gondolom a telepítő cd-n volna valami alkalmazás, de ez nekem nincs meg, tudtok segíteni ebben? Köszönöm! -
Coolmat
őstag
Ajánlom figyelmedbe a GX600PX-214HU tesztemet: [link]
GX620 ill 720 nyílván jobb, gyorsabb, de annyival drágább is (várhatóan 270-300 ezer Ft), míg egy GX600-214-et megkapsz 173ezerért.
A szervizelést az Albacomp végzi Székesfehérváron, ha személyesen viszed oda, és van hozzá alkaltrész, akkor gyorsan végeznek, ha leadod vhol máshol, akkor is Fehérvárra viszik (és így nyílván lassabb is a szállítgatása). Bővebben itt. -
Nems
tag
Sziasztok!
Sokat játszom a géppel és egy kis segítségre lenne szükségem.
MSI GX 620MSI GX 720
MSI GX 600px-206
A három gép közül melyiket vennétek meg? mennyire megbízhatóak az MSI gépek. Itt a fórumon írtak alapján ez nem valami eltalált tipus. Lehet, hogy rosszúl látom? A szervizelés sem valami jól megoldott.
Választ várva, millió köszi: én
-
Daveboy
tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget!

-
chaval
tag
válasz
Balázs1986
üzenetére
mocskos indiánok/ogrék.... vissza kéne küldeni őket arabokhoz...
am sztem nem tartja meg, mert mit csinálna vele?
putrinak csinál saját honlapot...vagy létrehoz egy iwiw kettőt amiben csak az élő családfája van? és az is kábé kitesz 500 ogrét!?!
-
_core
aktív tag
válasz
Daveboy
üzenetére
www.laptopvideo2go.com itt megtalalsz barmilyen drivert csak le kell tolteni melle a modositott inf fajlt is amit mindig megtalalsz az adott driver melett.Letoltes utan drivert kicsomagolod es az inf fajt bemasolod aztan mar mehet is a telepites....Nekem GO 7600 kartyam van es innen szoktam frissiteni a meghajtoprogramjat ezert ajanlom ezt az oldalt.
-
Balázs1986
őstag
válasz
szokelaszlo
üzenetére
Meg kell szokni

Lehet, hogy kicsit koszos, töröld át valami száraz ruhával. De amúgy ez tényleg megszokás kérdése. Én is észrevettem, hogy ha nem hajszál pontosan a sávon van az ujjam, megugrik az egész. Majd ráérzel
Daveboy: Azt érdemes használni, ami a honlapon van. Az nVidia drivert is fel lehet küzdeni egy másik inf fájllal, de szerintem nem éri meg. Legalábbis nálam játék közben még rosszabb volt, pedig kb 4 drivert szenvedtem fel. Az eredeti van direkt hozzá írva, ez nem asztali gép / vga

-
Daveboy
tag
Hali mindenkinek! Egy kis segítséget szeretnék kérni. MSI GX700 notebookom van, benne geforce 8600M GT videokártyával. Ehhez a kártyához hol találom meg a legfrissebb drivert? (32 bites XP-hez kellene) Az nvidia honlapján nincs ehhez a kártyához driver!! Aki tud segíteni, kérem írjon! Előre is köszi!
-
szokelaszlo
tag
Sziasztok.EX 610-11HU tipusu gépem van de a tapipadon a görgetősáv kiszámíthatatlan tud valaki valami drivert amivel rendeltetésszerüen lehet haszálni?Válaszokat előre is köszönöm nagyon fontos lenne!
-
Balázs1986
őstag
válasz
MikaVejneGI
üzenetére
Tegnap voltam Pesten állásinterjún, és épp a keletiben, a peronok előtt a kordonnál, ahol jegyet ellenőriznek, a butikos oldalnál ült egy kb 50 éves szakállas cigá... izé roma, akinek két, fiatalabb cigá... na (ejj de nem akar kijönni az eu komfort megnevezés) roma mutatott neki egy mobiltelefont, mire ő fejével jelezte hogy nem sokat ér... Lehet laptopot is vesz át...izé...szóval..."felbecsül" mivel biztos nem büdös tolvajok amúgy... És a rendőrök meg ott járőröznek mellettük. Na szóval ha gondolod, járj utána. Bár valószínűbb, hogy egy laptopot az illető inkább megtart
Tényleg sajnálatos, részvétem!Szerk.: minimális az esélye hogy mászkáló kaller látta és még becsületes is, de MÁV - talált tárgyak...hátha

-
chaval
tag
válasz
MikaVejneGI
üzenetére
Üdv ez sajnálatos :S magára hagytad a notid?
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok , bocs az offért !
Ma délután a Keleti Pályaudvaron a Sátoraljaújhelyre induló(várakozó) vonatról ellopták a notebookom.
MSI -L745
L745X-075HUK0702000027 gyári számúA Laptop alján a windows eredetiség igazoló matrica le van szakadva.
Ha valakinek eladásra kinálják , ne vegyétek meg!
Köszi , és bocs az offért -
Sigismund
tag
Sziasztok!
Lehet hogy most hülyének fogtok tartani, de azt szeretném megkérdezni, hogy vezeték nélküli billt vágnék a laptohoz(vennék), akkor lenne-e valami olyan dolog amire oda figyeljek? Meg fog-e müködni a bill-t amit vennék.
MSI EX600-076 a masinán. -
tundra
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van egy MSI s270-es subnotebookom, amiben memóriát szeretnék bővíteni.
A problémám, hogy ezen a típuson nincs a memóriához a gép alján szerelőpanel, egybe fémlemez az egész.
Szóval fogalmam sincs, hogy hol van benne a memória.
Elképzelhető, hogy a billentyűzet alatt van, vagy szét kell hozzá szedni a gépet?
Célszerű szervízbe vinnem, vagy akár én is meg tudnám csinálni?Egyébként Ilyen gépháza van több hasonló modellnek is (pl. s260, s271).
-
Bruticus
csendes tag
na ma elvittem boltba h hiszitek ha nem aszittem cserés lesza gép mivel wifire ált le meg indult be a gép ..a boltban volt egy kis szerviz jellegű helység..ott volt a boltos tag és aszonta megnézzük de szerinte ez szoftveres hiba ..erre én nézek mint a sült hal hogy hogy lehet ez.. az az érdekessége a dolognak hogy felaktam tegnap 2x is a system manager controll.-t és akkor is leállt...erre annyira nem vágtam a dolgot mondta hogy valamit le kell tiltani de nemtom mire értette.. probálgatta neki is leállt vagy 3x elkezdett ügyködni vele ..még1x felpattintotta a system manager controll-t és voálá müxik faszául..az tag tök rutinos volt...vágta mi a gond de én még mostsem értem...aszondja nekem csak standard telepits mindent..mondtam neki hogy nem kell ahoz oprendszer hogy kikapcsoljon freedos meg karakteres képernyő alalt is kikapcsolt.meg ha a biosba voltam és megnyomtam poénból akkor is leáált mint atom...most meg semmi ....és win alatt ügyködött..kérdeztem tőle a biosba turkált e ...aszonta nem csak felrakta ujra system manager c.. ami előtt ügyködött egy 2 percig billkombináciokat láttam nyomkodni de konkréta mit azt nemtom..mind1 nemtom hogy csinálta de mostmár se ki se be nem kapcsol a gép wifi gombra...
mit csinálhatott win alól hogy lehet ieneket elérni ..nem értem azon vagyok kiadakdva hogy se be nemkapcsol és se ki a wifi gomra de hát ahoz hogy ezt megcsinálja maximum biosba kell ügyködni...nem oprendszer alól...... végén kérdeztem hogyha egyszer talán formázok nem száll ell ....aszondja nem csak standard telepitsek mindent ....ugy telepitettem!!!! erre kipattant az agyamból hogy lehet nem mind1 a sorrend? nem értem
-
Coolmat
őstag
válasz
nagypasztor
üzenetére
Szerintem elég, ha csak az akksit adod le garipapírral együtt, de érdemes rájuktelefonálni. Fontos tudni, hogy csak Székesfehérváron van tényleges szervizelés, a többi "szervíz" csupán átvevőpont szerepét tölti be, mindenhonnan a fehérvári Albacomp szervízbe küldik a cuccot. Elérhetőségük: [link]
-
nagypasztor
tag
Köszönöm! És a szervízben a gépet csak dobozostul veszik át, minden tartozékkal, vagy annak nem kell meglennie? És postázva lehet a szervízbe küldeni?
-
Coolmat
őstag
válasz
nagypasztor
üzenetére
Lényegében annyit jelent, hogy megmondod az akksinak, mikor van teljesen feltöltve. Még sosem csináltam, tehát nem biztos a siker, de ha jól olvastam így kell: fullra feltöltöd az akksit (annyira, hogy már egy csepp energia sem megy bele már), elindítod a windowst csökkentett módban, fényerő minimumra, és várod, amíg ki nem kapcsol magától. Ha minden jól megy, akkor ezzel egy kis akkuidőt vissza lehet nyerni. Ha hülyeséget írtam volna, javítson ki vki.
-
Coolmat
őstag
Jelentem kész a nagy teszt! [link] Véleményeket/észrevételeket várok
#8295: ennek totál nem szabadna így működnie, vidd vissza sztem.
#8299: én is a win reinstallt javasoltam volna
A 30 perc pedig tényleg elég sovány, hívd fel a szervízt, mit tudnak vele kezdeni garanciálisan. Esetleg próbálkozhatsz kalibrációval is. -
stev22
csendes tag
hat sajna nekem 3 hetet kell varni mig behozzak külföldröl, mert elfogyott azonnal

de hat megéri varni, szerintem, nem nagyon akarok csalodni benne ha itt van az asztalomon
-
eLioT84
tag
válasz
nagypasztor
üzenetére
30 perc pöppet kevés...sztem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Házimozi belépő szinten
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Fotók, videók mobillal
- World of Warships
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Linux Mint
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) de értelmezésemben az alu meg egyéb fémszálak itt csak dizájnelemek, nem a biztonságot szolgálják. Elnézést, ha rosszul értelmeztem, itt az eredeti mondat, javítsatok ki