- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enerdzsájzer
tag
válasz
enerdzsájzer #14602 üzenetére
Megvan végre.A coolbits nevű okosság volt csak az nem működik win 7-el.Mér is működne?
-
enerdzsájzer
tag
Sziasztok!
Gx600 asban lévő 8600m gt gyárilag van 540-re húzva.Viszont rivatuner csak 500-nak látja.Találtam én régebben egy okosságot,amivel az nvidia vezérlőpultban lehetett húzni és tesztelni az órajeleket és ott jól is mutatta a beállított értékeket.Csakhogy a legutóbbi újratelepítéskor elkallódott ez a progi (ha progi volt egyáltalán
) és még a nevére-mikéntjére sem emlékszem.Nem tudja véletlenül valaki mi lehetett ez?
-
enerdzsájzer
tag
Na igen
A baj csak az hogy mostanság már fogpiszkálót sem lehet hosszú távra venni mert az is tönkremegy legkésőbb garancia lejárta után három nappal.A régi cuccok sokkal jobban össze voltak rakva.Nem lepődnék meg a hírtől az egyszer használatos teszkógazdaságos laptopról vagy tévéről.
Megnézed az íméleket, tévén meg máúnikát oszt kuka.
Asztali géphez viszont a sarki újságosnál is kapsz alkatrészt.
-
enerdzsájzer
tag
Szerintem nincs nagy baj.Csatlakozók nem mozognak az alaplapon,a töltőé néha nem érintkezik,az usb és a háló is működik még, csak kiesnek belőlük a kábelek és ez elég idegesítő.Azt gondoltam hogy nem 150 forint lesz a javítás
Utána néztem már szerviz óradíjjaknak is.Sok szerviz reklámozza magát hogy csipmélységig javítanak,azt hittem ez azt jelenti hogy ha egy csipet ki tudnak cserélni (remélem nem értettem félre) akkor talán egy csatlakozót is.Persze ha nem sérült az alaplap annyira és be tudják szerezni az alkatrészt is.De ezek nekem is eszembe jutottak.
Konkrétan arra vagyok kíváncsi, hogy az albacomp cserélt-e már valakinek csatlakozót garancián kívül és ha cserélt az mennyibe került neki.Csak azért hogy KB. mire számíthatok.10-20-30 ezer? -
enerdzsájzer
tag
Sziasztok!
Valaki tudja esetleg kb. mennyibe kerül egy gx600-as lan,usb,töltő csatlakozók cseréje-javítása?Garanciába tuti nem fér bele mert nem elkopott,hanem sajna a kábelek lettek kirántva belőle nem éppen rendeltetés szerűen.
Köszi! -
enerdzsájzer
tag
Helló!
Gx600-asnál van egy fura jelenség: kikapcsolt gépbe bedugom a töltőt akkor néha bekapcsol a gép. BIOS a legfrissebb és csinálta xp-vel is meg most a win7-el is.
Valakinek ötlete?
Köszi!
-
enerdzsájzer
tag
válasz
enerdzsájzer #13338 üzenetére
Namán össze is raktam egy tuti asztalit.350megaherc P2 192mb ram,4mb ati rage pro vga,30giga vinyó.A gép 11 éves.Kb. 4 évig volt a padláson, ázott, egerek beleköltöztek szétrágtak néhány kábelt, nagyon csunyán le volt (van) lakva.Kitakarítottam, kapott egy ikszpét és most arról netezek.Kár hogy nem megy rajta a stalker, mert akkor maradna ez.Ja igen DELL márkájú.
-
enerdzsájzer
tag
Ma elvitte a futár szívem csücskét.Webkamera madzagja megtört.Kíváncsi vagyok mikorra lesz kész.Le fogom cserélni egy asztali gépre,amit én rakok össze.
-
enerdzsájzer
tag
válasz
enerdzsájzer #13283 üzenetére
Most már egyáltalán nem működik.
-
enerdzsájzer
tag
válasz
enerdzsájzer #13277 üzenetére
Na.Úgy tűnik lesz dolgom a szervizzel nekem is.Ha a kijelző ki van nyitva, hiába nyomom a kamera gombját semmi.Ha a kamera be van kapcsolva és csukom le a kijelzőt akkor csipog hogy eszköz kapcsolódva, meg hogy az eszköz gyorsabb működésre is képes.Ha nyitom a fedelet akkor eszköz eltávolítva és eltűnik a kamera az eszközök közül.Arra tippelek hogy megtört a madzag ami a kamerához megy.
-
enerdzsájzer
tag
Nem boldogulok.Gx600 vebkamera gondom van.msn közben állandóan kifagy és azt írja ki, hogy az eszköz gyorsabb működésre képes, ha gyorsabb usb-be dugom merthogy most csak usb 1-esbe van dugva.
Próbáltam drájvert frissíteni de helyzet változatlan.
Valami ötlet valakinek?Vagy valami gigamega drájver xp alá? -
enerdzsájzer
tag
válasz
ProdyG #13223 üzenetére
Leokéztál mindent telepítéskor?Jártam már úgy amikor pista volt fent, nemet nyomtam neki amikor dx9-et meg valami open OL-t akart telepíteni és akkor nem indult el.Újra raktam, mindent okéztam és működött.Nem tudja felülírni az újabb dx-et meg open-t. De másképp nem ment nálam.
Ha meg a Vantage-al próbálkoznál, ott meg a felbontással fog kinlodni mert 1280*1024-et kér.A tesztek közzül ki kell venni a performance teszteket (ha jól emlékszem) és akkor menni fog.Csak nem kapsz összesített pontot, csak külön gpu-t meg cpu-t pontoz.
-
enerdzsájzer
tag
válasz
iammclovin #13215 üzenetére
Értem én
Akinek nem inge, nem veszi magára.Örülök hogy kihullott a "férgese", annak meg pláne hogy vannak még lelkiismeretes emberek!
-
enerdzsájzer
tag
válasz
enerdzsájzer #13190 üzenetére
Az ügyfél ürülne a legjobban annak ha nem lenne dolga a szervizzel, de ha mán így alakult miért ne könnyítenénk meg egymás dolgát?!És nem követnénk a jó magyar tradíciót hogy belesz@runk, elsunyogjuk,meg csakazért se vagy éppen csakazért is.
-
enerdzsájzer
tag
válasz
iammclovin #13185 üzenetére
Csak nem Almacomb munkatárs vagy?
Persze az emeszáj is ludas a gyenge szerviz miatt, de egy-két munkatárs paraszt meg flegma hozzáállásáról nem az emeszáj tehet.Az emberek is megértőbbek lennének ha szolgáltató (Albacomp) kulturáltan viszonyulna a ügyfelekhez.
-
enerdzsájzer
tag
válasz
Coolmat #12823 üzenetére
Kiszárad, megkeményedik, szétporlad.Túl nagy feladat lett volna az emeszáj mérnökeinek műanyag kötegelővel rögzíteni azt a temérdek madzagot.Ha már madzagolni kell.
Zörög a venti egy pár hónapos gépben?!Ha már nem futja olajra akkor legalább köpjön rá a tengelyre meg a csapágyra az a távol keleti @&#>{& anyja.
Reped a burkolat.1 miliméterrel több műanyag, ha már spórolni akar, legalább csak ott ahol teherviselő a burkolat.
Ahogy írta már ezt valaki itt: ezzel is megspóroltak egy marék rizst.
-
enerdzsájzer
tag
-
enerdzsájzer
tag
A képeken úgy látszik ha leszeded a hűtőblokkot, ki lehet szerelni a ventit és akkor lehet olajozni-zsírozni-vajazni vagy amit akarsz.[link]
-
enerdzsájzer
tag
Pedig most akartam venni egy kiló MSI csapágygolyót de most már azt sem merek.Ha elromlik cseszhetem.
Már találtam progikat is a gépre.
Oprendszer: 1100010101110101010111010101010011000100
Meg játékok is : 01110000110101010110,1011100110101110,011010011
Fullos ajeróu meg minden -
enerdzsájzer
tag
-
enerdzsájzer
tag
Ezt a sok negatív kritikát olvasva most már én is parázok hogy mikor megy tönkre a gx600-am.
Érdemes pl. [link] ezt elolvasni.
Vannak konkrét törvények is linkelve az oldalon.Ezeket kinyomtat, szervizes orra alá nyom.
-
enerdzsájzer
tag
válasz
Coolmat #12334 üzenetére
Köszi!Sikerült a teszt, ki kell kapcsolni a feature tests-eket és akkor megcsinálja a két-két gpu-cpu tesztet csak így nincs összesített pontszám.Vista sp1-el turbógombal vga alapórajelen a gpu 1347-et, a cpu 4757-et kapott. 182.50-es drájver.Majd egyszer felrakom a rivatunert és megnézem mit hoz ha húzom.06-tól 640-1450-470 órajeleken ~5200-at kapott
-
enerdzsájzer
tag
Valaki tesztelt már gx600-at 3dmark vantage-al?Hiába választom ki az 1280*800-as felbontást, azt írja ki hogy minimum required resolution is not supported.Csak 1280*1024 feletti felbontást lehet vele tesztelni?Akkor meg minek ajánl fel attól kisebbet?Vagy én vagyok sügér és nem tudom beállítani.
-
enerdzsájzer
tag
válasz
vranyek #12187 üzenetére
Én egy 8 centis zalman-nak ragasztottam műanyagból egy dobozkát, venti felül, dobozba fujja be, dobozból oldalra megy ki a levegő, melléraktam a gépnek, usb-ről ment.Ezzel 5 fokot nyertem.Csak a doboz keresztmetszete kicsire sikerült
, ha nagyobb lenne több levegőt engedne át és jobban hűtene.De annyira nem izgat a dolog hogy most kinlódjak egy másik dobozzal, még ezt se nagyon használom.Megesik hogy a gépet szőnyegre-ágyra rakom és úgy játszok de akkor sem megy 80 fok főlé.
Van egy padom is, de az meg nem ott fúj ahol kéne.
-
enerdzsájzer
tag
válasz
ludsimon #12181 üzenetére
Az biztos hogy minél hidegebb, annál jobb.Ebben egyetértek.Abból baja még senkinek nem volt a hűtötte a gépet.
A különbség annyi, ha szart fogtál ki akkor az elfüstöl fél év múlva 40 foktól, ha jót az meg évekig megy 90-en.Ki figyelte a hőmérsékletet a régi p2-es 3-as gépeken-notikon?Találkoztam egy ilyen 9 éves őskövülettel (dell) a tulaj filmnézés közben szokott rajta grillezni a kertben.Nem nagyon állta a kezem a burkolatot.
De ha a gyártó úgy állítja be a procit vagy akármi mást hogy 100-nál letiltson akkor talán 101-nél már tönkremegy?100 felett huzamosabb ideig üzemeltetni nem túl egészséges.
Miért pont 100-nál húzza meg a határt ha már 70 sok????
Rövid ideig még talán a 200-at is elviseli (valahol láttam egy videót amiben leszedték a hűtést egy prociról ami ha jól emlékszem 360 foknál füstölt el)
A laptopokat meg a laptop alkatrészeket erre tervezték.
Hülyeség ez az állandó hűtésmánia.
Vidd be a notidat egy szervizbe hogy 70-80 fokos......
-
enerdzsájzer
tag
válasz
drUmmZ #12176 üzenetére
2-3000-ezer max. de sokáig elég. Én még az előző laptopomhoz vettem kb. másfél éve és még mindig van benne.A telefonokat is kifújkálom vele néha.
A vistával nekem olyan bajom volt hogy 500 ponttal kevesebbet kapott a gép 3dmarktol mint xp-vel, mert 4-5 másodpercenként megtorpant a kép (játék közben is) egy pillanatra és az elég zavaró is volt.Ugyanez volt a helyzet ha felraktam a hekkelt dx10-et az xp-re. dx9-xpsp3-al meg szárnyal.Mindent kipróbáltam de nem sikerült elhárítani ezt a furcsa akadozást, úgyhogy maradtam az xp-nél. -
enerdzsájzer
tag
válasz
drUmmZ #12172 üzenetére
Szia!
Pucoltad már a hűtőjét?Nagyon csúnyán tele tudják szívni magukat porral, oszt szevasz hűtés.Ha még nem takarítottad, akkor vegyél egy számtek botba sűrített levegős sprét aztán ott fújd be a kikapcsolt, szobahőmérsékletre visszahűlt gépbe, ahonnan a levegőt fujja kifelé a hűtő,aztán meg körbefújkálhatod a többi likat is.Érdemes 2-3 havonta takarítani.
Ha meg ezen már túl vagy és még mindig melegszik, akkor szerviz. -
enerdzsájzer
tag
válasz
ludsimon #12168 üzenetére
70-80 fok sok lenne?Intelék 100, Nvidiájék 120 foknál tiltanak (valahol olvastam erről) általában bírják is, de találkoztam géppel, ami 95 foknál már újraindult.Szakiktól hallottam:amig nem fagy ki vagy nem indul újra, addig nem kell parázni.De a hűtőt nem árt kitakarítani néha.
Más:próbálta valaki a 185.85-ös drájvert?Mondjuk MSI gx600-on xp-vel?
-
enerdzsájzer
tag
válasz
Studi22 #9609 üzenetére
Hali!
Hány pontot kap a 3d mark06-tól?Szépen viszi a COD4-et, de nem fullon.Ha bekapcsolom dinamikus fényeket mondjuk a stalker-ba, vagy más komoly játékban 1280*800-as felbontáson a 4*-nél nagyobb élsimítás már azért megfekteti.Szépen viszi a játékokat az biztos de ez csak egy 8600gt ráadásul mobil.Nekem sikerült 630/1260/920-as vga beállításokkal + turbo gombbal 5100 pontot kicsikarni 1280*800-on.XP SP3,177.98-as driverrel. -
enerdzsájzer
tag
A notik kényesek a memóriákra.Velem is megesett már ilyen párszor.Nagyon márkafüggö, nem megy akármi bármivel.Sajnos.Ha memóriát vettem, vittem a boltba a gépet és ott helyben próbálgattuk bele a modulokat.Rendes volt az eladósrác, már ő is unta hogy folyton visszaszaladgálok mert nem megy a modullal a gép és ki akartam cseréltetni.
Igen a tünet az hogy fekete a kép és ennyi. -
enerdzsájzer
tag
Valószínű hogy teleszívta magát porral a hűtés.Sűrített levegős sprét vegyél egy számtek bótba, aztán kikapcsolt, HIDEG gépnél nyomj neki be azon a lukon, ahol a levegőt nyomja kifelé a hűtés.Az egész hűtőre, minden szegletébe jusson.Szakaszosan,kis adagokba nyomd mert fagyaszthat meg kicsapódhat a pára.
Ja:nyisd ki az ablakot mert sok por lesz benne! -
enerdzsájzer
tag
Szerintem egy sima vindóz drájverekkel oszt csű.De ha nincs telepítve, akkor ők biztosan telepítenek rá.
Kicsit feljebb van egy beszélgetés a szervizről, meg fogyasztóvédelem is szóbajött.
Esetleg van más lehetőség?
Tipikus magyar hozzáállás: nem a szolgáltató van az ügyfélért, hanem az ügyfél a szolgáltatóért.Ez van, ezt kell szeretni. -
enerdzsájzer
tag
válasz
Bruticus #8726 üzenetére
Szerintem ha teljesítmény centrikusba leszabályzod 800-ra, akkor az összes beállítás teljesítmény centrikus lesz csak a proci 800-on fog menni.Ha erre gondoltál...
Mert a dynamic switching, max battery,max performance, battery optimized üzemmódok csak a procira vonatkoznak! -
enerdzsájzer
tag
válasz
Bruticus #8721 üzenetére
Nálam most ezzel a C2D-vel nem működik a progi és már nem is emlékszem rá hogy hogyan is volt pontosan. Kérdésedben a válasz: tedd oda a pipát és úgy állítod az órajelet és akkor amikor akarod.Ha a win-re bízod akkor meg folyton pörgeti a gépet.Nem ütik egymást, egyszerre csak egy fog működni.
-
-
enerdzsájzer
tag
-
enerdzsájzer
tag
válasz
vranyek #8699 üzenetére
Az általános csatlakozó a SATA-hoz az AHCI, mely elérhetővé teszi a SATA fejlett képességeit, úgy mint a hot swap és a Native Command Queuing-et (NCQ). Ha az alaplap nem támogatja az AHCI-t akkor lehetőség van az IDE emulációra, azonban ekkor a SATA nem képes hozzáférni az ATA/IDE által nem támogatott képességekhez. A Windows eszközkezelő általában IDE emulációban működteti a SATA eszközöket mindaddig, amíg be nem állítják AHCI módra. A Windows XP hivatalosan nem támogatja az AHCI-t, azonban néhány saját eszköz meghajtó engedélyezheti azt. A Windows Vista, a jelenlegi Mac OS X és a Linux már alapból támogatják az AHCI-t.
Neked azért indul kékkel ha bekapcsolod, mert az XP SP3-ban sincs benne.Szokták n-lite nevű kis progival beleaplikálni a vezérlőt a telepítőlemezbe, vagy utólag telepíteni. (na ezt még nem próbáltam de akkor kipróbálom ha már így szóbajött) Pár napja szereztem egy ilyen buherált XP-ét, azt mondták gigamega, de most nincs kedvem telepítgetni.
-
enerdzsájzer
tag
válasz
vranyek #8691 üzenetére
Hát ezaz!Nekem ugyanaz az oprendszer,driver,kodek mint neked, nálam működik szépen, nálad meg nem.
Lehet hogy felraktál valami gigamega médialejátszót vagy más hasonló alkalmazást, amibe bele vannak aplikálva kodekek és az kavart be?Felülírt valamit, átállított valamit....Volt már ilyen tapasztalatom is, ezért van nekem a win.média pléjer, meg a média pléjer klaszik a gépen és ennyi.
-
enerdzsájzer
tag
válasz
philoxenia #8682 üzenetére
Igen...már velem is megesett ez egy ATI kártyával....
-
enerdzsájzer
tag
Ez is gyártónál keresgél.Részegységek gyártóinál.Ha az alaplap SIS-es,akkor a SIS-nél keres,ATI kártyához ATI-nál, Toshiba blútuszhoz a tosibánál, fityfiritty körfrekvenciás homálytizedelőhöz a fityfiritynél
Nem biztos hogy a gyártó (mondjuk MSI) frissíti a két évvel ezelőtt kiadott Inteles alaplapjához a drivereket, viszont az intel még biztosan kiad ahhoz a típusú alaplaphoz új drivert.
De mindenkinek szivejoga.. -
enerdzsájzer
tag
válasz
vranyek #8673 üzenetére
Rivatunerrel.Core: 600, shader: 1200, a memória valódi órajele 400, effektiv 800.Tehát nálad 450mhz effektiv:900mhzNem akarlak biztatni, nehogy aztán miattam süljön meg a géped.Amíg garis nem akarom huzamosabb ideig túlhajtva használni.Csak kipróbáltam mit tud húzva.
Ugyanazt a drivert meg oprendszert használom mint te, csak én gyári órajeleken. -
enerdzsájzer
tag
-
enerdzsájzer
tag
válasz
07_fecc_87 #8659 üzenetére
GX600PX, szintén 8600M GT videokártyával.
Csatlakoznék az előttem szólóhoz: keress egy mágust és újratelepítés.
-
enerdzsájzer
tag
válasz
07_fecc_87 #8648 üzenetére
Vagy innen töltsd le ezt, kicsomagolod valahova, belemásolod az INF-et amit szintén onnan töltesz le, aztán telepítés.Nekem XP SP3-al meg ezzel 4950 pontot adott a 3dm06 és minden jól müködik.Az eszközkezelő a notihoz való legutóbbi drivert fogja letölteni, ami a ha jól tudom a 159.valahanyas és szintén k@k@.Nálam még az órajeleket sem szabályozta, beált maxra oszt kisz.
-
enerdzsájzer
tag
válasz
07_fecc_87 #8645 üzenetére
Játékok is ilyen gányul néznek ki?Esetleg nVidia vezérlőpultban szinkezelés beállításai...Milyen böngészőt használsz?Esetleg a böngésződ megjelenítési beállításai....
-
enerdzsájzer
tag
válasz
07_fecc_87 #8641 üzenetére
1024*768-ba tesztelj, AA: none, filtering: optimal.
-
enerdzsájzer
tag
válasz
07_fecc_87 #8636 üzenetére
XP meg 177.89-es driver.Az alap driver nekem sem volt valami jó.A Viszta meg ß@#.
Milyen felbontással teszteltél?Nativ vagy 1024*768? -
enerdzsájzer
tag
válasz
ezekiel #8633 üzenetére
Nem mindig.Találkoztam már olyan esettel még az ati 9600-as fénykorában, egy haver lesarkazta a gpu-t elég csúnyán.A gép mégis elindult, csak játékokban állandóan fagyott, meg a felbontás stb beállításokat nem volt hajlandó alkalmazni.A régi notim netezés, zenehallgatás közben folyton újraindult, de játszani akár egész nap lehetett rajta.Végül megdöglött a videokártya.És még hosszan lehetne sorolni a furcsaságokat.Nem tudni mi volt a baj a másik procival.Talán valami monitorfejű villanymágusámán kézrátétellel megállapítaná.
-
enerdzsájzer
tag
válasz
ezekiel #8601 üzenetére
Akkor ott valami más melegszik nem a procival lesz baj.Csipszet.. vagy vga ... esetleg ram... 70 fokkal még nem kellene kikapcsolnia.Vagy lehet hogy nem 70 fokos amikor kikapcsol...hanem több, csak éppen azt már nem mutatja.Nekem néha felmegy 80-ra, a vga-át sikerült már 85-re is felfűteni.És nem volt vele baj.Bombázd szét az egészet, alaposan takarítsd ki a hűtést a portól, pasztázz le amit kell.Ha így se akkor szerviz.(lehet hogy valami más melegedő alkatrész adta meg magát)
-
enerdzsájzer
tag
Sikerült megoldani, az MSI-töl töltöttem le az xp-hez való vga drájvert.Azzal nem csinálja,csak igy egy kicsit gyengébb.A moddolt inf-es drájvert nem viseli jól?!
-
enerdzsájzer
tag
válasz
Windows NT #8443 üzenetére
Csak angolul állnak szóba az emberrel.
Van egy olyan gond hogy ha játszok a Clear Sky-al, néha újraindul a gép minden jelzés nélkül.A Shadow of Chernobyl-al nincs ilyen gond, se a COD-al.Drájver problémára tippelek, na de minek a drájvere bajos?GPU 75 fokos játék közben, egyszer nyúztam 3dmark-al 30 percen keresztül 85 fokos volt és nem volt vele baj.Szóval melegedés kizárt.
Valami ötlete valakinek? -
enerdzsájzer
tag
válasz
Stereopheis #8444 üzenetére
Nálam a 177.79-es vált be.4930 pont 3dmark06-ba.Kis tuning 600/1200/900-al 5500 pont.Meg inkább XP, az plusz 200 pont.Vista-val gyengébb.
-
enerdzsájzer
tag
válasz
Windows NT #8429 üzenetére
EM ESZ ÁJ Tesztelnek ám ázsiai barátaink orba-szájba.Most már tényleg végkép összezavarták amúgy is labilis lelkivilágomat.Akkor hogyan is kerülhet ki ilyen hülye hibával laptop?[link]
-
enerdzsájzer
tag
válasz
Windows NT #8426 üzenetére
Írtam nekik magyarul.Kíváncsi vagyok mi lesz a válasz.
-
enerdzsájzer
tag
válasz
Windows NT #8422 üzenetére
Aki jól beszéli az angolt az írhatna az MSI-nek.Kiváncsi vagyok hogy mit reagálnak, vagy hogy van-e megoldás a problémára!
-
enerdzsájzer
tag
válasz
Coolmat #8418 üzenetére
Azt sejtettem
csak gondoltam hátha tudsz valami újat.Gugliztam, de nem találtam semmi érdemlegeset csak hogy voltak hibás darabok egy sorozatban, amik főleg a Dell meg a HP laptopjaiba kerültek.Aztán ennyi.Reméljük hogy az MSI már nem épített be hibásakat.Gyilkolom a gépet ha baja van akkor még most bukjon ki amíg garis.Meg hát a gép van értem, nem én a gépért.Ettől függetlenül piszkosul mérges lennék ha bedobná a törülközőt.Az elöző gépem gari lejárta után azonnal megfött.Furcsa hogy nagyon sok műszaki cucc romlik el ahogy lejár a garancia.Nehogymá a paraszt 4-5 évig használjon egy gépet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- DOOM - The Dark Ages
- Parfüm topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 15.6 FHD / 11500H / 32GB / 1TB G4 új / NV Quadro 4GB / FPR WS tervező
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR