Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
agyhalal
aktív tag
Lehetséges, hogy az új BIOS-ban megváltoztatták a max. CPU feszültséget? Csak 1.45V-ot találok, ennél nagyobb nincs. Clockgen mutat 1.55V-ot is, de nem tudom aktívvá tenni.
A BIOS 1.B 2005.11.28
Ha ez igaz, melyik volt a legutolsó BIOS, amelyben még választható volt legalább az 1.5V? -
sakto
őstag
#193?
mi az optimális fok az alaplapi csipnek?
terhelve és alapon? most jo rá a zalman pasziv vagy nem? -
[HUN]Tyson
senior tag
válasz
koxminator
üzenetére
Köszi a tanácsot , de vettem a bátorságot és floppyról felküldtem az 1.B-t (mit nekem ramdrájv

Sajna időm nem volt azóta tapasztalatokat szerezni, azt majd később írok. -
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
jó a dos 6.22es boot disk is
itt nézz körül, én is innen töltöm le, ha kell:
[link] -
[HUN]Tyson
senior tag
válasz
koxminator
üzenetére
az msi flesselőjének a ''how-to''-ja azt írja hogy ''non-fat fájlszisztem esetén win98 indítólemez kell, nem síma rendszerlemez. Mert az állítólag csinál ramdrájvot.
Ha nincs ilyen indítólemezem (hol van már a win98), akkor lehet azt vhonnan letölteni vmilyen formában? Vagy honnan szerezzek? -
c&q nem megy rendesen ha tuningolni akarsz, mert amikor bekapcsolna, akkor visszaveszi a prociórajelet, így az fsb-t is, ráadásul asszem valami idióta feles szorzójúra, ha jól emléxem. és ekkor akadnak gázok. én emiatt sosem próbáltam.
ráadásul a c&q hoz fel is kell telepíteni az amd proci drivert is, mert az egy dolog hogy a biosban engedélyezed..
a másik: én biost win98as boot floppyról frissítettem, valahogy nem bízom ezekben az internetes bios frissítéses megoldásokban.. -
sakto
őstag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
köszi de nem lettem okosabb! csak azt irták hogy zalmannal is meleg, de hogy stabil e?
-
[HUN]Tyson
senior tag
Sakto és Tommy, olvassatok vissza ebben a topicban!
-
Tommy113
csendes tag
császtok nem tudtok v mi használható infót a :MSI K8N Neo4-F 939 lapról??????????????
-
sakto
őstag
meghalt az alaplapi chipszett hütés, elég ha rakok rá egy sima passziv hütöbordát?
-
dutyi71
csendes tag
Üdv.
Vettem egy MSI NEO4-F lapot , 3200+ procival és ha tuningolok 200@250FSB-re miközben a biosban enabled a Cool&quiet újraindulgat ha az everestben rákattintok a memória tesztre. Ha letiltom a C&Q-t akkor megy rendben. A memtest lemegy 4x256Mb kingmax hardcore-n ddr500 frekin. Azt sejtem hogy tuning esetén a cool&quiet-nek semmi értelme , de ez akkor is furcsa. Friss bios, driver, 64bit XP.
Most le van tiltva a cool funkció...igy jó. Tapasztalt valaki hasonlót???
-
agyhalal
aktív tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
Ha felinstalláltad, akkor tálcán fut az MSI Live Monitor. Jobb klikk az ikonján, majd Auto Search. Ott kijelölöd, hogy miből akarsz új verziókat keresni és nyomsz nextet. Ha talált valamit, azt megjeleníti. De mivel a napokban frissítettem, így nem tudom a további lépéseket pontról-pontra leírni. Elrontani nem lehet.
Új BIOS-ról nincs tapasztalatom. Mindig frissítem, ha kijön egy újabb verzió.
NB cooler halkítására még egy használható módszer, ha vesztek egy Zalman Fan Mate 1-et, vagy 2-t. [link] Úgy nézem, hogy a kettő közt csak az aljzatok elhelyezkedésében van külömbség.
Sőt, ha megtudom oldani, akkor a kék Zalman bordára megpróbálom rárakni valahogy az eredeti coolert, rákötök egy ilyen fordulatszabályzót és kb. 2-3000-es fordulaton tartom, ami egész halk, nem utolsó sorban pedig elkerülöm a Zalman magas hőmérsékletét. -
[HUN]Tyson
senior tag
Háj!
MSI Live Update hogy működik? Próbálta már valaki? Legújabb biosról tapasztalatok? -
agyhalal
aktív tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
Sajnos kicsit csalódtam benne, bár mint ahogy írtam, várható volt, hogy melegszik majd rendesen. A hőmérsékletét egy digitális lázmérővel mértem aminek a tartománya 32 és 44 celsisus fok között található. 44 fokig emelkedett a hőmérséklet, utánna csak egy H (gondolom high) betűt láttam a kijelzőn és rá kb. 4 másodpercére riasztott, amikor a lázmérő feje elérte a borda hőmérsékletét. Ezek alapján kb. 48-50 fokra saccolom a végleges hőmérsékletet. Remélem, hogy ez a hőmérséklet még nem megy a működés rovására. Mondom ezt azért is, mert a régi gépemben lévő XP 2200+ szinte mindig ilyen hőmérsékleten üzemelt minden gond nélkül.
[Szerkesztve] -
agyhalal
aktív tag
Ma vettem rá egy Zalman ZM-NB47J-t br. 1865 Ft-ért. Mivel a videokártyám passzív hűtésű Gigabyte X800, így egy elég nagy darab hűtőborda található rajta mind allul, mind fellül. Pont ezért valamivel nehezebb helyzetben lehettem, mint az átlag. Szerencsére így is sikerült rászerelni a Zalman bordát, igaz, hogy nem a régebben említett elforgatással, hanem jobbra, le kellett eltolnom a bordát. Így most tulajdonképpen a borda bal felső sarka érintkezik a chipsettel, kb. 1/2 cm-re a VGA hűtőbordájától és 1 cm-re magától a kártyától.
A feladatát így is ellátja, alaphelyzetben épphogy meleg, komolyabb igénybevételnek még nem tettem ki, de nagyon remélem, hogy akkor is elég lesz, még ha tisztában is vagyok vele, hogy akkor azért jóval melegebb lesz. -
[HUN]Tyson
senior tag
válasz
koxminator
üzenetére
ÁÁÁ, szó se lehet róla, én se szarom a pénzt!!!
Otthoni bordabarkács az oké, de 3k egy NB hűtőért, az nekem nagyon extrém. -
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
esetleg ami még jó lehet NB hűtésre, ami nem passzív, de legalább aktív, az a Revoltec egyik ilyen ventis hűtési megoldása ( M***l-nál kapható valami 3000 körüli összegért )
-
[HUN]Tyson
senior tag
válasz
koxminator
üzenetére
Nem biztos, h ellenállás, azt csak úgy írtam, nem értek az elektronikához. Ez ilyen kis bizbasz, amit berax a hűtőtápcsati elé, szóval semmi barkács, forrasztgatás, ilyesmi. egy egy csatlakozó van a 2 végén , és arra hivatott, hogy lassabban forogjon tőle a venti
(Valami elektrobuzerátor most nyogottan LOLoz6 meg lámázhat
)
A lényeg, hogy nem kell cserélni csemmit, csak a meglévő forogna lassabban.
Ja, igazad van, NB télleg jó messze van! Viszont a 6600Gt is jó hosszú. -
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
nem tudom, mennyire jó ötlet plusz ellenállást berakni..egyrészt az ilyen jellegű barkácsolás garivesztéssel jár, másrészt ezen okból kifolyólag ugyanezt a hatást érnéd el egy kisebb fordulatszámú ventillátorral, nem?

a másik kérdésre vonatkozóan gondolom procihűtőre gondoltál.. nekem CoolerMaster Hyper 6+ van a procin, és semmivel nem ütközik, nem akad bele..az NB-től meg messze is van, ott mint mondtam, max a hosszú VGA kártya lehet gond -
[HUN]Tyson
senior tag
Van valakinek ezen a lapon Coolink Bat vagy U8-120-1600 hűtője? elfért rendben, nincs útban semmi (kondik, NB hűtő)???
-
[HUN]Tyson
senior tag
válasz
koxminator
üzenetére
És ha hagyom a bordát és rajta a ventit, csak berakok elé 1 ellenállást vagy miaszöszt, hogy lassabban forogjon? Egy 8cm-es ventihez kaptam, ide pont jó lenne. vajon így lehűti eléggé a lehűtendőt?
-
a külföldi fórumokon én ennek utánanéztem annó, és sokan erre cserélték le..én is erre szerettem volna, de sajnos nekem a 7800GT kártyám hosszúsága miatt nem tudtam rátenni, ütközött volna a zalman a kártyával, így egy neo2 platinum alaplapról szedtem le a chipsethűtő ventit, ami sokkal jobb és nem zörög legalább...bár nem 6200-es, csak 5200-es fordulaton pörög
de ha nincs iszonyat hosszú vga-tok, akkor szerintem rámehet a zalman passzív -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Nekem azt írja az everest,hogy 6750-et pörög a csipszethűtő,úgyhogy én is cserélem passzívra
-
Looney
csendes tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
Nos a hardveres tűzfalat a lapod driver cdjén megtalálod,
nálam ( neo4-fi) ez volt a cdn az elérése G:\nVidia\System\CK804\Ethernet\Firewall
a ck804 vagy más könyvtár gondolom a chip miatt fontos, erre figyelj.
restart után beül atálcáraés weben lehet konfigurálni, hogy a routereket pl
nem oly régen használom még tehát nem tudok sokmindent mondani róla -
agyhalal
aktív tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
Valaki említette, hogy lecserélte a gyárit egy passzív Zalmanra amit 45 fokkal elforgatott a chiphez képest. Sajos eredményeket nem közölt, hogy mennyire melegszik így, vagy hogy elég-e ez a hűtés.
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hali!
A NB aktív hűtőjéről szeretném kikérni a véleményeteket! Kinek van még meg? Esetleg lecseréltétek? Elfért a vidikaritól? Ha keringetem a házban a levegőt, akkor elégnek kell hjogy legyen egy jobbacska passzív borda, nem? -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
Elírás volt, a lap azóta megvan,és 2x16Pci-e van rajta szerencsére
-
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
a hardwares tűzfalat gyorsan felejtsétek el szerintem...eddig csak szívásokat produkált...
használjatok valami jó szoftvereset, mondjuk tinyt, 64 bitre pedig a bitdefender 9 pro plust (nemcsak tűzfal, hanem antivirus, antispam is ), 64 biten a tiny meg sajna egy fos
nekem BIOS frissítés a napokban volt, én XMOD1C3-ast égettem bele, ebben szerepel 150 és 183 Mhz-es RAM osztó is
alaplapom K8N Neo4 FI
proc: A64 3200+ @2400 Mhzen ( 10x 240 )
memória: 4*512 Kingmax HC DDR 500, jelenleg DDR440on mennek ( 183 Mhz RAM )
stabil mint állat -
[HUN]Tyson
senior tag
Ja, és hardveres firewall!!!
Melyik típusjelű lapokban van? És hogy lehet aktiválni? És egyáltalán, működik? Tapasztalatok? -
[HUN]Tyson
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Sztem, mivel SLIs lapról van szó, 2 db 8szoros PCIx slotot jelent, a G-t nem vágom!
Rendesen behalt a topik, senkinek semmi tapasztalat?
Én nem húzgáltam mostanában, mer a kezdeti kudarcok elvették a kedvemet, de persze lehet hogy rosszul fogtam hozzá, szóval most minden alapon megy, de ha vkinek hasonló vasa van, mint nekem (konfig adataimnál), megoszthatná hogy miből mennyit sikerült kihozni! -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Hali!Tud valaki valamit mondani erre a tipusjelzésre? #165
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Holnap hozzák a origi új lapomat,amihez az árlistán ez van írva :
MSI K8N NEO4 SLI Platinum 2xPEGx8 Athlon64 Nvidia Nforce4 Socket939 FSB800 4DDR400-Du
Ebben a 2xPEGx8 mit jelent? -
MrManson
csendes tag
Meg igen! Ma vettem egyet én is a BlueFishben!
Csak a firewallt nem tudom előszedni! -
Bhoeurh
tag
Szerintetek megéri megvenni a Neo4 Platinumot, vagy elég egy neo4-f is?
-
MrManson
csendes tag
Hogyan csalom elő a HWes tűzfalat?
-
[HUN]Tyson
senior tag
-
Jozzz
tag
Most vettem én is ilyen lapot!!!! Holnap érek haza és alig várom, hogy kipróbáljam!!!!
természetesen megnézem, tuning ügyileg is mit bír!!!! -
szasanyi
félisten
Ezt még elfelejtettem az előzőekhez:
Egy bizonyos értéken túl nem lehet feszültség emelése nélkül órajelet emelni. Azt előre nem lehet megmondani, hogy hol éred el ezt a pontot, de elsősorban a processzor, másodsorban a memóriák feszültségét lehet/kell emelni a stabilitás megőrzése érdekében. A chip feszültség is emelhető, de nem tudom van-e rá szükség (pontosabban, hogy jár-e előnnyel).
DE ezzel óvatosan, mert így a hőledás is megnövekszik (méghozzá hatványozottan), ráadásul esetenként ez sem vezet eredményre, és a rendszer úgy sem lesz stabil.
Természetesen az ebből adódó esetleges károsodás a garancia elvesztésével jár, de ezt nyílván tudod. -
szasanyi
félisten
A további állítások az előzöekben leírtak analógiájára történjenek.
A következőkre figyelj:
1. A memória sebességet úgy állítsd be, hogy az az FSB emelésével párhuzamos emelkedik! Most 166 (DDR333) Mhz esetén kb. 410 környékén van. A memóriák névleges sebességét (pld. DDR400 esetében 400-410Mhz) ne nagyon lépd túl, mert nem biztos, hogy a RAM-ok bírják, és esetleg ez gátolhatja a továbblépést! Ha frankó tuningmemók csücsülnek a gépedben, akkor nincs gond.
Az memória időzítéseit egyenlőre hagyd AUTO-n.
2. A HT szorzó és az FSB szorzata 1000, vagy annál kisebb legyen! Alapesetben 5x200, míg jelen esetben ugyebár 4x250. Ez nem annyira jelentős az összteljesítmény szempontjából, DE ezres érték fölött nem fog menni a dolog, ez viszont lényeges.
3. És harmadik összetevőként (figyelemmel az előzőekre) lassan emeld az FSB-t. Gyorsan is lehet, de így biztonságosabb, és így egyszerűbb a beállítások utólagos korrigálása ha nem indul, vagy instabil a rendszer.
A három érték összhangja nélkül nem lesz jó eredmény!
Remélem érthető az instrukció. Az értékeket ellenőrizheted pld. az EVEREST Home Edition 2.20 változatával (is).
Kitartást, és sok szerencsét!
-
szasanyi
félisten
Hali!
Sztem először a memória sebességét vedd vissza (200Mhz-ről) 166Mhz-re. A CoreCell menüben az FSB-t emeld (200Mhz-ről) 250Mhz-re, a HT szorzót csökkentsd (5-ről) 4-re.
Mentsd el a BIOS új beállításait, és restart!
Teszteld a stabilitást, és csak akkor emelj tovább az órjelen. -
avap
csendes tag
Sziasztok!
Én most vettem egy MSI K8N Neo4 plat+3200 64-es Venice magos procit,és emellé betettem 2*512 Kingston ramot.Mit lehet ebből kihúzni? Esetleg milyen beállításokat kellene végezni a biosba? Leírnátok nekem?Nekem egy kicsit bonyolult ez a bios. -
szasanyi
félisten
Érdekelne néhány tapasztalat, hogy ebben a lapban egy A64 3000+ (Venice) procit kinek meddig sikerült húzni a feszültség emelése nélkül.
Ha valakinek van ilyen, válaszoja már meg. Köszönettel
-
szasanyi
félisten
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
Nekem is ilyen lapom van, ezért érdekel engem is. Bár nekem az a véleményem, hogy ami jól működik, azt nem kell megjavítani...
DE a tapasztalatokat feltétlenül írd le! Rajtam kívűl biztosan mások is szívesen fogják venni.
[Szerkesztve] -
[HUN]Tyson
senior tag
jól behalt a topik!
Akkor bedobom a következő témát: bios frissítés
A k8n neo4 fi nf4 ultrásomba 1.6-os bios van, most asszem 1.9 a legfrissebb. Sztetek érdemes cserélni? Esetleg vmi köztesre? vkinek tapasztalat? Live update hogy műxik? rádugom a netre, nyomok egy update-ot, és frissíti a legfrissebre? Xp alól lecseréli? -
[HUN]Tyson
senior tag
Sztem veszel rá egy normál bordát és simán kigyepálod belőle a útban lévő lamellákat. Nem egy nagy beavatkozás.
Én épp most vettem egy msi neo4 FI nforce4 ultrás lapot, irtó kíváncsi vagyok rá, mert még nem volt időm beüzemelni, ha lesz tapasztalat, megírom! -
Tanyasi
csendes tag
Bocs 6600 GT
-
Tanyasi
csendes tag
Lecseréltem az MSI-t. Két hónap után nem indult. Kicsélték, rá egy hónapra leállt az északi híd ventillátora. Hogy hogy vettem észre? Úgy, hogy a borzasztó berregését hiányoltam.
A tesztek alapján választotta, de ABIT lett belőle.
Mentségül: a legelső szériából rendeltem, akkor került forgalomba, lehettek még problémái.
Hűtőpipást meg nem nagyon lehet kapni.
Ja még valami: ASUS 660 GT kártya olyan hosszú. hogy a vége érintette a hűtőlapátokat övező bordákat, ez egyben azt is jelenti, hogy a hűtést (az alaplapét) nem tudtam kicserélni zalman-ra, mert a hangtalan változata 2 cm magas. (kb. 1 cm fér el.)
Amúgy jó alaplap, szép fekete. -
g@bo
nagyúr
suck.
a biosban disabled a c&q, mégis kapcsolgatja a nyomorult.
-
g@bo
nagyúr
250 fsb-t nem tudja msi?
érdemes venni eztet, vagy sem? -
indigen
tag
válasz
gaborbol
üzenetére
Zörögni nálam sem zörög csak 7000-8000 körül forog ami nagyonhangos..
Ennek szar 4 cm es ventillátornak a hangja hangosabb a CPU coolernél, GPU hűtőjénél és a tápnál....
szóval maradjunk annyiba hogy HANGOS...
Ha tudjátok hogy lehet levenni a fordulatszámot akkor PLS HELP ME -
Mennyi a max fsb ,amit ezzel elértetek??
-
gaborbol
őstag
HI!
Na megvettem,már megy is ,eddig minden ok, chipset cooler nem zörög.
Tuningal még nem próbálkoztam.Boltban mondták,hogy még 1 sem jött vissza garba,pedig nem keveset adtak el belőle.3 év gar nagy gáz nem lehet.Én a chaintech-el jártam így, 1 év alatt 3 alaplap rohadt el, mindíg u.azzal a hibával,háromszor megszivatott, több esélyt nem kap nálam a márka.
Persze lehet hibás széria stb ...... -
Vertigo
aktív tag
válasz
gaborbol
üzenetére
Gondold meg alaposan!
Olvass utanna kicsit, hasznald a google -t is...
Nekem most van garba a neo4pl -om, nem volt franko alapon sem (ez persze minden lappal elofordulhat), viszont az osszes uj nf4 chipsetes laphoz kijott bios csoppet gazos... Hivatalos E0 stepping tamogatas pedig egyenlore csak ebben van...
En minden esetre, ha megtehetem megprobalom masra csereltetni a lapot (gondolom nem veletlenul k3feltek el az osszes bios -t ugy hogy 220as fsb felett senki se tudja haznalni...)
De lehet hogy teves a balsejtelmem... Remeljuk!!! -
gaborbol
őstag
Csakmert holnap megvenném a lapot.....
-
gaborbol
őstag
Hahó!
Van még valakinek ilyen lapja ??? Eladtátok,beszart,szétvertétek?
-
gaborbol
őstag
Chipset cooler tényleg zörög,vagy 1-2 hét alatt tényleg elkezd zörögni?
-
gaborbol
őstag
HI!
Szeretnék venni egy ilyen lapot,azt látom ,hogy agyon lett dicsérve megbízhatóság terén,az érdekelne még,hogy tuning szempontból milyen?
Egy 3000 venice és 1 inno6600 gt költözne bele egyenlőre kingstone 400 mhz-es rammal.
köszi -
Rawulf
őstag
válasz
operator10
üzenetére
Na megállj! Jövő héten megyek Halasra, aztán lesz-kapsz!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
beniboy
tag
www.users.hu ottan lattam en eztet

[Szerkesztve] -
beniboy
tag
és mi a véleményetek arrol hogy ok hogy a SLI-s 29992 +áfa de nincs rá 3 év gari
[Szerkesztve] -
HERR Z
veterán
butított chip....szvsz mindegy mert így is fényévekkel jobb a realtek csodáknál....amúgy ha vájtfülű vagy akkor A2 ZS van a gépedben vagy hasonló s ez nem lesz szempont és nem fox nyafogni emiatt..a többi laphoz képest igenis áldás ez a live is..
amúgy lehet itthon kapni....de a-data ramot nem
-
beniboy
tag
nezd meg az arlistat a lusers honlapon ott van a lap es a élijenszámitogépein meg a RAM érdemes ennyire tuning ramot venni nem eleg mondjuk egy 500Mhz-es?
[Szerkesztve] -
HERR Z
veterán
ugyan annyi?

Simán az SLi platinumot![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-Amúgy a két lap között van vagy 15k...-
tényleg nem kell válogatott...elmész veszel 2 ugyanolyan paraméterű modult és menni fogpl Samsung ddr400.../
Az én a-dataim nagyon is jók de sajna lehetetlen beszerezni...ha tudsz akkor vegyél ilyet, tuningnál nagyon partner ez a ram
Nekem S754-em van ez 2ghz-ről indul ezt sikerült 1.65V-tal 2.67ghz-ig vinni...1.8V-tal 2.8ghz is megy, csak azt nem erőltetemés ez igen a wasser miatt van...gyárival 2500-2550 között volt a vége szobahőmérséklettől függően
ALC850: ez egy realtek hangkodek...vagyis ez az alaplapi hang a F/FI/Platinum verziókon nem az SB live 7.1...ez is tud 7.1-et csak mivel szoftveres kicsit joban terheli a procit...amúgy jó hangja van -
beniboy
tag
Mivel árban ugyan annyik igy melyiket valasztanad?
tenyleg nem kell valogatott es akkor is mukszik szinkronba dualba?
A te A-DATA id jók? az 1,8 as 3000+ os procit sikerult 2670ig huzni??? vagy beneztem? ez a vizhutes miatt van? ja és mi az a ALC 850?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
HERR Z
veterán
el kell döntened kellenek e a bónusz szolgáltatások
Mit tud a sima Neo4 F:
4 SATA, 4 PATA, ALC850, 1 lan
Erre ad a Platinum:
4 SATA, SATA2 támogatás 1lan firewire
Erre ad a SLI:
SLI , Live 7.1
eldöntheted kellenek e ezek a szolgáltatások
ramba pedig 2x valamennyit vegyél...ha már S939 és dc akkor használd ki..milyen ramok?szinte minddel, párba válogatott se kell hogy legyen...sima mezei samsung hynix infi is bőven jó -
Rawulf
őstag
válasz
somodisoma
üzenetére
Mint feljebb említettem, a füzetében néztem meg! ;)
-
beniboy
tag
Hali!
Ha csak egy videokarit akarok a gépbe rakni akkor melyik lapot vegyem?
ja es eggyenlöre SATA-s vinyom sincs..
K8N SLI-platinum
K8N Neo4 platinium
K8N Neo4 F
...és miert?
Esetleg van valakinek tapasztalata hogy melyik ramokkal megy?
Menyit szamit a dual uzemmod ?
inkabb? 2*512 dualba?
vagy 1*1024
[Szerkesztve] -
morfajet
csendes tag
Sziasztok!
Gépvásárlás előtt állok,és alaplap ügyében tanácstalan vagyok.Szeretném a gépemet tuningolni,persze csak ésszerű keretek közt,léghűtésben gondolkozom..A proc A64 3200+ lenne, a ram 1 giga samsung 667 Mhz-en.Tuning/stabilitás szempontjából szerintetek melyiket vegyem meg a köv. lapok közül:
gigabyte k8nf 9
abit a8n fatality
abit av8 3rd eye
msi k8n neo 4 f
dfi lanparty ut nf4
Bár olvastam róluk ezt-azt,de szeretném kikérni a véleményeteket,akik használnak is ilyet.. -
Rawulf
őstag
válasz
somodisoma
üzenetére
1., Igen, 24 tűs, de vannak hozzá átalakítók.
2., Igen, van -5V-os ''drót''.
3., Enermax EG651P-VE FM 24P 550W 115/230
4., Intel ATX 2.03 / ATX 12V Ver. 1.2 Compatible + 12V & Aux Power Connector Solution for EPS 12V & AMD ATX-GES
Remélem, hogy kimerítő voltam...
-
Rawulf
őstag
válasz
somodisoma
üzenetére
Meg... Nekem a 20. tüskénél van -5V... Az én Platinumomnál azt írja, hogy 20 tűs-sel is menne... Mondjuk nekem eleve 24 tűs van...
-
somodisoma
senior tag
válasz
somodisoma
üzenetére
Valakinek valami kezzel foghato tapasztalata?

-
Rawulf
őstag
válasz
somodisoma
üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy az én Enermax-omon van -5V pin, de a user manual otthon van... Majd megnézem neked...
[Szerkesztve] -
somodisoma
senior tag
Valami hozzertot keresek: Kineztem egy MSI lapot: (nforce 4 SLI)
Bővebben: link
De alul az ''MSI emlekeztet'' negyzetben az utolso sor azt irja, hogy
''For this model, you must use a Power Supply which has a -5V pin supply. ''
Akkor ezt a lapot nem lehet ATX 2.0-as tappal hajtani?! Mert annak nincs -5 V-os ága.
pl:
Bővebben: link
Es a tobbi (mas gyartok) ATX 2.0-as tapjanak sincs -5V-os ága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston HyperX Predator RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3AK2/32
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)