Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawaiian
csendes tag
Szia!
Köszi a segítséget.
Amint írtam végülis megoldódott a problémám.
(A sima XP installnál nincs gondom, csak a SP-ok felpakolása közben)
De ez megelőzhető a driverek korábbi telepítésével.
A korrekt megoldás valószínű az, hogy az ember olyan XP-t telepít, amely tartalmazza már a ''pack''-eket. Ezután sima driver install és már elvileg nem lehet gond.
De azért az mégis elgondolkoztató, hogy ez az IDE vezérlő mire képes olyankor, ha valami nem optimális. Szerintem még egy boot közbeni hard reset esetén sem szabadna lekapni az összes!!! particiót a vinyóról!
És ez egyértelműen a vezérlő baromsága. A vinyó hibamentes, és korábbi gépemben (i850 P4) soha sem produkált hasonlóakat!
Üdv
Hawaiian -
Rawulf
őstag
Csak ötleteim vannak, hogy mi okozhatta a gondot:
1., Készíts egy eleve sp2-es winxp telepítőt a meglévő telepítődből! Amennyiben valós e-mail cím van a neved mellett akkor már meg is kaptad a linket tőlem, ahol szépen leírják, hogy kell! Én is úgy csináltam Sp2-es telepítőt!
2., A telepítő CD bootolásakor F6-tal egyéb ATA/SATA/SCSI drivert adhatsz meg floppy-ról! Ha kicsomagolod az NForce4 drivercsomagot, akkor abban lesz egy IDE könyvtár és azon belül egy WinXP könyvtár! Arra van szükséged. A txtsetup.oem fájlt és a vele egy szinten lévő fájlokat másold floppyra. Az IDE driver csomag tartalmazza az ''NVIDIA nForce4 Parallel ATA Controller''-t is, amire lehet, hogy szükséged lesz, de mivel a teljes sp2 csomag (és ezáltal az sp2-es winxp telepítő is) tartalmaz új drivereket, amivel lehet, hogy egy csapásra megszűnik minden bajod! Mindenesetre válaszd ki (, ha más lehetőséged nincs) az ''NVIDIA NForce Storage Controller''-t, mert a RAID-es a SATA vinyóhoz kell...
Remélem segítettem, mert én egyből SATA vinyóra telepítettem, tehát csak találgatni tudok! -
Hawaiian
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos nekem sikerült szívni rendesen a lappal.
A sztori röviden:
A Hw összerakásával nem volt semmi gond.
3000+-os proci, egy Sapphire X800XL, illetve egy Pinnacle PCTV pro kártya, PCI-os IDE RAID vezérlő, Live 5.1 PCI kártya, 2 db IDE HDD, DVD iró bekerült a gépbe.
Sajnos olyan WinXP-m volt, ami nem tartalmazza az SP1, ill SP2-t.
Első körben szerencsémre az SP1, ill SP2 telepítés előtt feltettem az NV4 drivereket. Ezután gond nélkül települt minden.
A rémálom akkor kezdődött, amikor egy túl magasra állított monitor freki miatt safe módban el akartam indítani a gépet. Miután erről lemaradtam, nyomtam XP töltés közben egy RESET-t (mint előtte már annyiszor)
Az eredmény: A 200G-s HDD-ről (mi tartalmazta a boot particiót is!) ELUGROTT mind a 4 partíció!!!!!
Ilyet még életemben nem láttam. Csomó archiválatlan munkával, családi fotókkal stb.!!!
Fél napos munkámmal sikerült visszamentenem a fontosabb adatokat (hála a getdataback NTFS csodának) egy másik gépben természetesen!
Az a vicc, hogy az aktuális boot particiót még ez sem találta meg, pedig még az előző gépre rakott, azóta újraparticionált eggyel előtti boot partició egyes részletei is megvoltak!!!!
Szóval valami nagyon durva dolog történt az aktuális boot particióval.
Miután minden lehető módon leelenőriztem a HDD-t (nem volt rajta hiba, a smart szerint is minden OK volt) újratettem a winXP-t.
A pofáraesés az SP1 telepítésekor ért, mikoris egy ''dll korrupt'' hibaüzenetet követően jelezte a gép, hogy az update.exe is hibás, és indítsam újra a gépet!
Eredmény: ''Nincs BOOT lemez''. Ok: Újra elszállt a ''C'' partició! (Unpartitioned-nek ismerte fel) Hál Istennek a többi most érintetlen maradt.
Miután az újabb próbálkozásom is ugyanígy végződött, rájöttem mi lehet a baj. A nagy sztresszben elfelejtettem telepíteni a chipset drivert az SP1 felpakolása előtt.
A következő installkor már feltettem az NV4 drivereket a SP-kok telepítése előtt, ezzel nem is volt gond. A gond akkor jelentkezett amikor az SP2 után nem tettem újra fel a drivereket (állítóalg a SP átirohathat bizonyos részeket, ezért érdemes azok telepítését követően ismét feltenni a chipset drivereket).
Mivel ezt nem tettem meg, a Daemon Tools telepítése során kaptam egy kék halált ami után már a jól ismert ''nem tudok miről bootolni'' csoda fogadott!
Ekkor nem szállt el a teljes partició, csak bizonyos rendszerfile-ok sérültek, így egy ''sima'' repair visszahozta a rendszert.
Ezek után betartva a fenti ökölszabályokat (XP+driver+SP1+Sp2+driver) telepítéssel minden OK. (még a daemon is).
A HDD is hibamentes, biztos nem azzal volt a gond!
Tanulság: Az NV4-s lapra való telepítésnél nagyon komolyan kell venni a chipset driver felrakását, mert anélkül BRUTÁLISAN DURVA dolgokat tud csinálni az IDE vezérlője!)
Ugyanerre képes akkor is, ha mondjuk működése közben egy hard reset, vagy egy pl. áramszünet lép fel.
Szerintem ez nagyon durva dolog. Eddig egy gépenél sem volt ilyen jellegű problémám! Csak abban bízom, hogy a HARD RESET-s teljes partícióelugrások egy véletlen eredménye volt. (nagyon rossz pillanatban nyomtam meg a reset gombot!) Mert ha ilyet csak úgy tud csinálni az nagyon gáz....
[Szerkesztve] -
Rawulf
őstag
Az USB portokkal sem volt gond... megy minden (!)... A MOMO Racing komány is

-
Rawulf
őstag
Szóval én K8N Neo4 Platinum-ot vettem, de azt hiszem tanulságosnak mondhatom!

Először is furcsáltam a különböző színű memória foglalatokat, de ahogy a füzet is írta, inkább a DIMM1-be és DIMM2-be pattintottam a ramokat. Proci és cooler a helyén... remek... be a házba. Lássuk csak. 24 tűs tápcsatlakozó. Sebaj! Az Enermax EG651P-VE, úgyhogy gond nem lehet. Azért megnéztem többször is a táp és az alaplap leírását, mert bár 24 tűs a tápcsatlakozó, de van a táphoz átalakító, ami másik fajta 24 tűssé alakítja át, de nem volt rá szükség...
Szóval pakoljunk csak tovább... Videokártya beillesztés... hát... a HIS kártya ICEQII hűtése szépen elfoglal két pci slot-ot is... illetve a másodikba csak egy plusz alaplapi usb hátlap kivezetés fér el... A PCI-express kártya rögzítő pöcke éppenhogy megtűri a nagy vga kártyát. 
Leadtek Tv tuner be, Creative Audigy2 ZS be... hopsz... már látszik a következő gond. A Silicon Image chip két SATA csatlakozóját eltakarja a hangkártya... no mindegy... maradt még 2.
Miután a vas megvan, első lépésként BIOS-t frissítettem 1.2-re.
Aztán jöhet a winxp telepítés. NVIDIA sata device floppy kéznél, úgyhogy rögvest mehet a telepítés a sata vinyóra. Windows szépen felment...
Mivel az NVIDIA külön Nforce4 alaplapi drivercsomaggal áldott meg minket, mehet is fel!
NVIDIA tűzfal a driver csomagban? Remek! (Egész aranyosnak tűnik...)
Egyébként az IDE SW-t is feltettem. Nem volt gond vele.
A Silicon Image vezérlővel még egy SATA vinyót meg akartam hajtani, de hibaüzenetet dobott a gép indulásakor, ezért a Sil. bios-ában JBOD-ra állítottam a vinyót... reméljük így jó lesz...
Windows update új Silicon Image drivert talál a hardver frissítések között, nocsak... érdekes... neten külön sehol sem találtam...
Az ATI Catalyst 5.4 driver is simán felment...
A Marvel Yukon hálózati vezérlőhöz is a Marvel honlapjáról töltöttem le drivert...
Egy szó, mint száz, nem a dobozban lévő drivereket használtam.
Az alaplap és vga cserével szebb lett a tv tuner képe... érdekes...
A netes játékoknál nem tapasztaltam akadozásokat, mint azelőtt... lehet, hogy az nvidia hálózati vezérlőjének áldásos tevékenysége okán?
Sok-sok óra játék és egyébb programhasználat során sem történt semmi gond. IDE-s mobil rack is szépen működik.
Az integrált hangkártyát nem próbáltam ki és nem is fogom
A chip-cooler sem zörög... lehet, hogy a tuningolást nem bírja a hűtő? Nos, én nem tuningolok.
Nagyon meg vagyok elégedve. Nekem ennyire volt szükségem.
-
c4-eXp
aktív tag
Huhhh, látom jól beindult a topik.
Csak így tovább. 
Rawulftól meg türelmesen várjuk a beszámolót.
-
macLeod
csendes tag
memória feszet meddig lehet emelni?
-
macLeod
csendes tag
válasz
somodisoma
üzenetére
Ha találkozol valamilyen érdekes adatokkal, akkor megtennéd, hogy megosztod velem?
-
macLeod
csendes tag
válasz
somodisoma
üzenetére
És ezzel most lebeszéltelek vagy rá beszéltelek?
-
macLeod
csendes tag
Aza baj a 6600GT topicban, hogy majdnem mindenki csak 3DMark2003-ban adja meg. Nekem meg nincs meg jelenleg. De hátha akad azért néhány 2005 adat is.
-
macLeod
csendes tag
válasz
somodisoma
üzenetére
SiSoft-ról mi a véleményed?
-
somodisoma
senior tag
THX, az infot!

A videokartya forumon ossze tudod nezni masokeval! -
macLeod
csendes tag
Ha valakinek esetleg lenne adata az összehasonlítás véget, vagy véleménye azt nagyon megköszönném.
Egyenlőre még nem vagyok tisztában milyenek ezek az eredmények, ezért még nem is tudom , hogy minden tökéletesen van beállítva. Ha esetleg rosszak lennének az eredményeim akkor várom azt is hogy miért lehet.
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
macLeod
csendes tag
Feszemelés nélkül csak a DOT-ot használva eddig tudtam emelni.
A GENERAL-nál (9%) és Commander-nél (11%) Már nem indult el a Windows.
Időhiány miatt csak eddig jutottam. -
macLeod
csendes tag
DOT-ot COLONEL-re (7%) állítva:
RAM BANDWIDTH BENCHMARK:
RAM BANDWIDTH Int Buff'd ISSE2: 5080 MB/s
RAM BANDWIDTH Float Buff'd ISSE2: 5077 MB/s
CPU ARITHMETIC BENCHMARK:
Dhrystone Alu: 8719 MIPS
Whetstone FPU/ISSE2: 3130/4009 MFLOPS
CPU MULTIMEDIA BENCHMARK:
Integer x4 aEMMX/aSSE: 18183 it/s
Floating-Point x4 iSSE2: 19633 it/s -
macLeod
csendes tag
Minden default a Biosban, DOT kikapcsolva:
RAM BANDWIDTH BENCHMARK:
RAM BANDWIDTH Int Buff'd ISSE2: 4767 MB/s
RAM BANDWIDTH Float Buff'd ISSE2: 4758 MB/s
Dhrystone Alu: 8135 MIPS
Whetstone FPU/ISSE2: 2937/3814 MFLOPS
Integer x4 aEMMX/aSSE: 17064 it/s
Floating-Point x4 iSSE2: 18422 it/s -
macLeod
csendes tag
SiSoft 2005 lite:
Minden default a Biosban:
(Ilyenkor alapból Sergant-ot (3%) állít)
RAM BANDWIDTH BENCHMARK:
RAM BANDWIDTH Int Buff'd ISSE2: 4831 MB/s
RAM BANDWIDTH Float Buff'd ISSE2: 4833 MB/s
Dhrystone Alu: 8317 MIPS
Whetstone FPU/ISSE2: 2985/3817 MFLOPS
Integer x4 aEMMX/aSSE: 17346 it/s
Floating-Point x4 iSSE2: 18729 it/s -
macLeod
csendes tag
válasz
somodisoma
üzenetére
Vannak eredmények.
SiSoft2005 lite és 3DMark2005
Először a VGA:
Minden defaulton: 3433 (körülbelül)
321/535/1070 (321 a 2D): 3578
332/551/1102: 3682
Ha a Biosba a DOT-ot Colonel-re állítom (7%):
300/500/1000: 3508
VGA-t Commander-re (11%) : 3833
DOT kikapcs, 300/351/1102 : 3835
Minden tesztet csak egyszer végeztem el időhiány miatt, tehát nem 10-ből a jobbat írtam. -
macLeod
csendes tag
A ramot miért kell visszavenni?
-
macLeod
csendes tag
Köszönöm szépen az információt.
Rögtön veled kellett volna kezdenem
Az alap problémámra nem tudod véletlenül a megoldást? -
HERR Z
veterán
gyári hűtéssel majd ugyanannyit fog vinni mint egy Zalman 7700-zal vagy egy TR XP-120-szal....ami dob rajta tuningban az a víz és a nitro de a jobb hővezetés/leadás miatt....szal nyugodtan emelhetsz feszt...a DOT meg le fog kapcsolni magától amint te az FSB-hez nyúlsz...jah és agressive timingot lődd ki
-
macLeod
csendes tag
Valaki tudja, hogy gyári hűtéssel meddig lehet menni, fesz emelés nélkül és fesz emeléssel?
-
macLeod
csendes tag
Gondolom a DOT-ot le kell tiltani.
-
somodisoma
senior tag
Elkezded egy kisebb ertekkel, mondjuk 210-ES FSB, aztan meglatod, hogy mehet fentebb, vagy nem. Ha nem, akkor kicsit emelesz a feszultsegen, (RAM, meg proci), es mehet tovabb. (Persze figyeled a homersekletet, ha sokat emelekedik, akkor vege a dolognak. (Bar akkor alatalaban instabil is lesz a rendszer.)
-
macLeod
csendes tag
Az már úgy nem akkora húzás, de még így is szép

-
macLeod
csendes tag
Tényleg megy a 3000+ 2670-n.
Milyen fsb,szorzó,fesz? -
HERR Z
veterán
válasz
somodisoma
üzenetére
irtam hogy anandon....ami www.anandtech.com...elég nagy hw oldal illene ismerni

-
somodisoma
senior tag
Proci: uccu neki, ha nem emeled a feszultseget nagyon, akkor nincs igazi veszely. FSB, RAM MHz maradjon szinkronba, aztan huzhatod, ameddig megy. Na persze nem ilyen egyszeru, de ha benezel egy-ket tuningolos topicba, hamer el lehet sajatitani az alapokat, meg van ott egy-ket jo link is, meg itt a ph!-n is van egy jo cikk (kicsit regiek a szamadatok benne a lenyeg nem valtozott. Keress ra. (A cimet nem tudom)
-
macLeod
csendes tag
válasz
somodisoma
üzenetére
Most még éppen dolgozok,de holnap elhozom az eredményeket.
SiSoft 2005 lite lesz.
3Dmark2005-t most is tudok.
Eddig 3800 fölött volt kicsivel a csúcs.
Húzás nélkül min 3600.
De én elég láma vagyok még ebben a témában, ezért informálódom.
A VGA-t még csak a beépített progival tudtam húzni 935/1070.
De nem is nagyon próbáltam.
Viszont kiváncsi lennék a proci tuningra is, de nem merek információk nélkül belevágni. -
somodisoma
senior tag
-
macLeod
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég én is MSI K8N Neo4 tulajdonos lettem.
Tesztelgetem a gépet, már sikerült a kezdeti nehézségeken túllépni, de még van 1-2 dolog amire kiváncsi lennék. Például nekem a memóriát nem úgy kezeli Duálba ha mindkettő a zöldbe van. Nálatok is így van ez? Sőt ha a két zöldbe teszem akkor fagy a gép.
Az eljén nagyon gyengén muzsikált, ezért Biost frissítettem, de csak akkor lett jobb ha minden szart engedélyeztem a biosba. Alapbeállításokkal fele annyit teljesített.
Most már kezd beállni.
Elvégeztem pár tesztet, de kiváncsi lennék mások eredményeire is.
(SiSoft Sandra 2005 lite, 3dmark2005, vagy amit tudtok ajánlani)
A gépem:
MSI K8N Neo4
A64 3000+ 939
MSI NX6600GT
2*512 GEIL
HYPER 480 W TÁP
Minden alapon megy.
Ha valakinek hasonló konfigja van akkor örülnék 1-2 tuning tippnek is
Ha valakit érdekel akkor holnap a saját eredményeimet is közölhetem.
Előre is köszönöm. -
HERR Z
veterán
válasz
somodisoma
üzenetére
Olvasd el Anandon az SLIsek versenyét...ott a DFU valóban SLI-se és az MSI Neo4 SLI-se szerepel/tehát csak chipsetbutítás van a lapoknál/Ott tuningban a MSI majd ua. ért el FSB-ben mint a DFI talán 3-4MHz-el volt jobb....msibe is lehet chipsetfeszt állítani -ami hozzájárul a nagy fsb-hez
-
somodisoma
senior tag
Igazabol az erdekelne, ami nem olvashato mi a papirokbol... Mert pl.: hiaba ismeri mondjuk az MSI BIOS-a mondjuk 150-400 MHz-ig az FSB allitast 1 MHz lepesekkel, ha a gyakorlatban nem tudod alkalmazni. Tehat valaki olyat szeretnek megkerdezni az MSI-rol, aki huzkodja is rendesen a procit, RAM-ot. (Mert megiscsak MSI pari lennek, ha jol mukodik rajta a tuning....)
-
HERR Z
veterán
válasz
somodisoma
üzenetére
ha nem BH5-ös ramod van akkor a dfi által nyújtott eszement fesznek nincs értelme, mert egy rendes memnek víz kell már 3.2-3.3V mellett is...
CPUnak meg bőven elég az 1.7V amit az MSI tud, még vízzel is....a dfi 2.1V-ja maxx a nitrosoknak jó...amúgy meg ultra-d szinte beszerezhetetlen
-
HERR Z
veterán
egy mai vganak egy 4x-es PCI-e is bőven elég sávszélességet ad....igen a csatlakozó FELE szabadba fog lógni de a teljesítményt 1-2%-tól elvétve így is fogja hozni SLI módban...
én már láttam a 4x be járó pci-e karit annyi volt a különbség hogy nem 5700-at hanem 5550-et dobott 3dmarkba....szal bőven használható...SLI híd?na ez egy jó kérdés de aki nem használja ki az akár el is adhatja ha jó árat mondasz rá![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
somodisoma
senior tag
A 34-es kerdesem meg mindig all, miszerint valaki mondhatna par szot a tuningolhatosagarol! (Tapasztalatai szerint.)
-
c4-eXp
aktív tag
válasz
somodisoma
üzenetére
Konkrétan melyik DFI az esélyes az MSI mellett?
-
somodisoma
senior tag
Nagyon orlodok az MSI, meg a DFI kozt. Az MSI fele huz a szivem, meg az eszem, de nem talakoztam meg a lappal, iyg nem tudom, hogy mennyire tuningolhato, es nekem az fontos lenne. Valakinek tapasztalata, hogy mennyire tudta huzni a gepet?
-
somodisoma
senior tag
A PCI-E-ben az a szep, hogy kompatibilisek a csatlakozok! Ha parhuzamosan kotsz kettot, akkor 2x lesz, ha 4-et, akkor 4x stb. A 16x-es slot is megy 1x-ben, csak konfiguralas kerdese. Az nforce 4 20x-et ismer osszesen. 16 a VGA-nak alt. 1 a LAN-nak, marad 3. AZ SLI lapokon a 16-ot (ha ket kartya van benne), akkor szetbontja 2x 8-ra. Az mas kerdes, hogy a slot-ok hossza nem egyezik meg. Tehat az SLI lapon nem 2db 16x slot van, csak ketto olyan, ami olyan meretu, hogy VGA megy bele.
-
petyus_
senior tag
Én is most akarok venni ilyen lapot, mivel pont annyi van rajta mint amennyi nekem kell, ráadásul Nforce4, és még olcsó is.
De nem értem ezt az SLI-modot. Nem teljesen más csatlakozó a 4x, és a 16x PCI? -
Rawulf
őstag
Még egy kis türelmet... ki kell próbálnom, hogy sok usb eszközt dugok a gépbe!

-
zenit
tag
Rawulf: köszi a válasz!
Közben kicsit én is utánaolvastam: azt mondják, alapból 7000 rpm körül forog (
), és van, aki szerint hangos - valószínűleg nekem is az lesz. A passzív hűtő pedig nem fér el, így legfeljebb egy fordulatszám-szabályozóval lehet valamennyire halkítani. 
-
c4-eXp
aktív tag
UP!
-
zenit
tag
Mennyire hangos a chipset-hűtő?
Le lehet cserélni passzívra? Látszólag nagyon belelóg az a videókártya pöcök
-
emre33
addikt
up
-
emre33
addikt
UP
-
emre33
addikt
msi neo4 alaplap is olyan mint az asus hogy ha a silicon-ra kötött sata winyót csak akkor ismeri fel ha valamilyen raid-ba rakom ? alapban, egy sima winyót nem ismer fel ?
-
HERR Z
veterán
az hogy a második kari 4x PCI-E-ben van az kb 5%-ot csökkent a gép SLI-s teljesítményén maxx...anno volt PH!-n hír egy Asus lap ahol még a 4x foglalathoz a lefogató pöcköt is odatették jelezvén hogy videókarival is simán elboldogul....
nézz utánna
Amúgy ahogy a DFI-nél lehet moddolni SLI-sé az Ultra-D-t itt is az a cuccot kell vezetőezüsttel összekötni...SATA2 is annyi... -
Savanya
addikt
Mióta SLI-s a K8N NEO4-F????????????
![[kép] [kép]](http://www.msi.com.tw/images/product_img/mbd_img/7125_non_platinum.jpg)
[Szerkesztve] -
c4-eXp
aktív tag
-
cortez25
senior tag
Hol lehet ilyen lapot kapni?
Én is egy ilyennel szemezek...
[Szerkesztve] -
HERR Z
veterán
jól moddolható a lap

Firewiren kívül tudni fiog annyit mint egy Platinum
még sli-ssé is moddolható
Szal mindenképp best buy ennyiért -
c4-eXp
aktív tag
UP!
-
c4-eXp
aktív tag
Na, akkor megnyitnám ezt a topikot. Azért érdekelne ez a lap, mert igen kedvező árú s939-es, és nForce4-es. Tudom, van chaintech olcsóbban, ráadásul az ultra, de azért az MSI mégiscsak egy megbízhatóbb márka (szerintem). Tehát tapasztalatokat várnék azoktól, akik már egy ilyen lapocska tulajdonosai. Én főleg játékra, internetezésre, és programozgatásra használnám majd. A proci bele valszeg 3000+ lesz. A véleményeket előre is köszönöm.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- G.SKILL 32GB (2x16) DDR5 7200MHz CL34 - Trident Z5 RGB - 99 hónap garancia
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- Patriot Viper RGB Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6000MHz CL28 - 10 év garancia
- Alkuképes, Új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Csak így tovább.
Az én füzetemben nem ezt írják... A te füzeted gyenge...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)