Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawaiian
csendes tag
Szia!
Köszi a segítséget.
Amint írtam végülis megoldódott a problémám.
(A sima XP installnál nincs gondom, csak a SP-ok felpakolása közben)
De ez megelőzhető a driverek korábbi telepítésével.
A korrekt megoldás valószínű az, hogy az ember olyan XP-t telepít, amely tartalmazza már a ''pack''-eket. Ezután sima driver install és már elvileg nem lehet gond.
De azért az mégis elgondolkoztató, hogy ez az IDE vezérlő mire képes olyankor, ha valami nem optimális. Szerintem még egy boot közbeni hard reset esetén sem szabadna lekapni az összes!!! particiót a vinyóról!
És ez egyértelműen a vezérlő baromsága. A vinyó hibamentes, és korábbi gépemben (i850 P4) soha sem produkált hasonlóakat!
Üdv
Hawaiian -
somodisoma
senior tag
A PCI-E-ben az a szep, hogy kompatibilisek a csatlakozok! Ha parhuzamosan kotsz kettot, akkor 2x lesz, ha 4-et, akkor 4x stb. A 16x-es slot is megy 1x-ben, csak konfiguralas kerdese. Az nforce 4 20x-et ismer osszesen. 16 a VGA-nak alt. 1 a LAN-nak, marad 3. AZ SLI lapokon a 16-ot (ha ket kartya van benne), akkor szetbontja 2x 8-ra. Az mas kerdes, hogy a slot-ok hossza nem egyezik meg. Tehat az SLI lapon nem 2db 16x slot van, csak ketto olyan, ami olyan meretu, hogy VGA megy bele.
-
zenit
tag
Rawulf: köszi a válasz!
Közben kicsit én is utánaolvastam: azt mondják, alapból 7000 rpm körül forog (
), és van, aki szerint hangos - valószínűleg nekem is az lesz. A passzív hűtő pedig nem fér el, így legfeljebb egy fordulatszám-szabályozóval lehet valamennyire halkítani. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Futárcégek
- Battlefield 6
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Spórolós topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Starlink
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mindjartutanan nezek a neten annak a tapnak!

Egyébként tényleg nagyon köszi, hogy leírod a tapasztalataidat.
), és van, aki szerint hangos - valószínűleg nekem is az lesz. A passzív hűtő pedig nem fér el, így legfeljebb egy fordulatszám-szabályozóval lehet valamennyire halkítani.