Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenky89
addikt
3.0-ás, de nemtom melyik bios
Award BIOS típusa Phoenix - AwardBIOS v6.00PG
Award BIOS üzenet W7125NMS V5.0 020906 14:37:38
Rendszer BIOS dátuma 02/09/06
elvileg meg lesz oldva a ventiszabályzás az új home-made házamban, de a CPU+NB eddig nem volt tervben
47-es zalmi
hát sztem az tövig kellene fűrészelnem, x1800-ba meg nem darabolok bele
kár hogy senki nem használja CC-t pedig sztem elég jó kis cucc -
ahavasi
tag
jó ez a lap tuningra. cask szoftveresen kell csinálni mert sajna a Bios-nak van egy nagy bugja... ha kb. 240 fsb felé mész, egyszerűen nem POST-ol. tapasztalatból mondom,
mert szoftveresen 265FSB-n voltemelés nélkül mindennel megkínoztam már és nincs fagyás/hiba.
Venice 3200+-t járatom az alap 2000 helyett 2650mhz-n. alapfeszen
-
XeeN
senior tag
-
ricskopf
csendes tag
na ma is okosabb lettem. én még a régi nforce2-es tudatban cselekedtem végig az xp installok során, azaz bőszen nyomtam az f6ot az install elején, hogy a satás vinyómat majd lássa az xp. az nforce4 viszont idének láttatja az összes satát, így nem kell f6olni. ezt a boltban mondta a szervizes. eléggé kapkodnom kellet hogy még odaérjek, nem volt időm kipróbálni az új floppydrive-ot hogy visszaflesseljem a biost, csak kikaptam a lapot meg a procit és rohanás, mert 7ig vannak nyitva. 6:15re odaértem, azt akarták hogy hagyjam ott, de nagyon szenvedő arcot vághattam, mert végülis megnézték. visszatette rá az eredeti biost elmondta amit az elején írtam és beláttam hogy biztos én vagyok a hülye megint. ok minden, otthon összerak, indít, és mit látok? nálam előtte nem volt bekapcsolva a logo a biosban. most bevolt, és mit látok, szemetel a kép. vízszintesen vörös pöttyök csíkokban. ez gondoltam még nem lehet videokártya a boot legelején, de azért kipróbáltam egy 6600gtvel is és ua. szép mi?
és akkor mi lesz? megveszek egy alaplapot, szar, visszaviszem a boltba és egyből szervízbe viszik és várhatok 2 hetet hogy megcsinálják? nem kellen újat adniuk? már mindenre felvagyok készülve.
reggel viszem nekik nyitásra, munka utánra talán lesz eredmény. -
ricskopf
csendes tag
thx HERR Z ! az a baj hogy ez egyre jobban hw bajnak tűnik. az hogy eredetileg se ment rá semmiféle winfos már jelent valamit, vagy nem?
lécci világosíts fel a következő témában:
az msi oldalán 3 nforce4 ultrás lap van.
-msi neo 4 platinum (pcb 3.0)
-msi neo 4 platinum (pcb 1.0)
-msi neo 4 fi (pcb 1.0)
az én alaplapomra az vagyon írva hogy msi-7125 ver 3.0 és msi neo 4 h.
ha most ez egy új 3.0 verziójú lap, akkor miért kell a régi bios, miért nem jó az új?
a pcb 3.0 egyenlő a verzió 3.0val?
este még próbálkoztam, sikertelenül, az a furcsa hogy a biosupgradenél még ment a floppy, viszont ma reggel összedobtam a régi gépem és abban is ugyanazt csinálja. véletlen egybeesés? Beszéltem a bolttal ahol vettem az alaplapot és többi cuccost, mesélem a tüneteket a boltosfiúnak és tök vágta, sztem látott már ilyet. Bekérte az alaplapot és a procit, du viszem nekik. -
ricskopf
csendes tag
winfos van, elég új, ahogy néztem még az nvidia raid vezérlő is benne van, most du. mikor próbáltam megint installálni és lököm be a lemezt azt mondta hogy kösz de van újabb. viszont ugyanott, még a textüzemmódos részben, mikor azt írja ki alul hogy Starting windows, megáll mint a szög. ez már lehet nem sata probléma lesz. ráadásul úgynézki jól megszívattam magamat. gondoltam jó lesz majd egy biosupgrade. a kártyát msi neo4fi-nek vettem, magára a lapra meg az van írva hogy msi neo 4 h. természetesen mielőtt ezt észrevettem letöltöttem a fi-hezvaló bios és rá is nyomtam.
azóta nem bírtam bejutni a biosba...bevág egy platinum logot, bejön a kép,felismeri a videokártyát,procit, leszámolja a memet,ide-ken végigmegy és akármennyire nyomom a delt egy villogó kurzorhoz jutok fekete alapon. benyaltam vagy benyaltam. pfff. mi ez a h széria? és tanácsot várnék. a rátolás után volt áramtalanítás és bios reset is. szétszedtem összeraktam. itt már csak a piócás ember segíthet? hogy lehet ilyenkor akármilyen másik biost rátenni? -
[HUN]Tyson
senior tag
Mostanában már nem túráztam rajta (akkor kellett volna, amikor a garázsban +2-5fok volt
, így nem emlékszem a pontos értékekre, de asszem kb. 1,45-1,5v a fesz, és vmi 22xx-23xx -et sikerült elérni, nememléxem milyen szorzó x fsb-vel.
Lehetett volna több feszkót nyomatni? Nem valami komoly hűtő van rajta, Glacialtech Igloo 7300 light [link], lehet ebből kéne komolyabb? -
reset
senior tag
Occsó sli-re nem gondoltam...bár biztosan össze lehetne barkácsolni. Előbb-utóbb adatik olyan hardver, ami passzol bele...Jelenleg K8N Neo2 Platinum lapom van...az olyan extra fekete NYÁK-on virít...a Neo4 H pedig olyan piros, mint mikor bort hány az ember / Ennyi magas röptű indokom van hirtelen...

-
somodisoma
senior tag
Igazabol az erdekelne, ami nem olvashato mi a papirokbol... Mert pl.: hiaba ismeri mondjuk az MSI BIOS-a mondjuk 150-400 MHz-ig az FSB allitast 1 MHz lepesekkel, ha a gyakorlatban nem tudod alkalmazni. Tehat valaki olyat szeretnek megkerdezni az MSI-rol, aki huzkodja is rendesen a procit, RAM-ot. (Mert megiscsak MSI pari lennek, ha jol mukodik rajta a tuning....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Telekom mobilszolgáltatások
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- PlayStation 5
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- Asus Strix Z270F GAMING eladó! OEM
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Samsung Galaxy A13 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Repedt Kijelző
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

hát sztem az tövig kellene fűrészelnem, x1800-ba meg nem darabolok bele

reggel viszem nekik nyitásra, munka utánra talán lesz eredmény.
azóta nem bírtam bejutni a biosba...bevág egy platinum logot, bejön a kép,felismeri a videokártyát,procit, leszámolja a memet,ide-ken végigmegy és akármennyire nyomom a delt egy villogó kurzorhoz jutok fekete alapon. benyaltam vagy benyaltam. pfff. mi ez a h széria? és tanácsot várnék. a rátolás után volt áramtalanítás és bios reset is. szétszedtem összeraktam. itt már csak a piócás ember segíthet? hogy lehet ilyenkor akármilyen másik biost rátenni?
, így nem emlékszem a pontos értékekre, de asszem kb. 1,45-1,5v a fesz, és vmi 22xx-23xx -et sikerült elérni, nememléxem milyen szorzó x fsb-vel.

Tehát akkor ebben is van. Ennek örülök.