Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz Degeczi #4347 üzenetére
Hello!
"számok végén akadozás" : Én még nem tapasztaltam, pedig már direkt kipróbáltam egy 40 perces koncertfelvétellel. De lehet csak szerencsém volt. Mondjuk azt szokta csinálni néha, hogy a szám utolsó kb. 1 s-át megismétli.
A zenelisát tényleg mindig újrafrissíti, ha leszeded a gépről, de nekem a frissítés max. 0.5-1 perc. Bár nekem csak 2Gb-os van(2 MB szabad hellyel)
Az akksi idő az tényleg kb. a fele, mint amit írtak.A hangja nekem elég hangosnak tűnt (pedig én a süketebb emberek közé tartozok, szerintem). Mondjuk már Senn. CX300-zal használom, így már félhangerőn is elég hangos. Feljebb nem is nagyon szoktam tekerni.
-
JasonD
aktív tag
-
JasonD
aktív tag
válasz Degeczi #4358 üzenetére
OK. Kösz.
Azt esetleg nem tudod, hogy miért nem tudom a PC-ről a "Hardver biztonságos eltávolítása" opcióval leállítani? Akármit csinálok mindig azt írja, hogy pillanatnyilag nem lehet eltávolítani, mert egy program még használja, pedig minden be van zárva.[ Szerkesztve ]
-
Macilaci457
őstag
válasz Degeczi #4365 üzenetére
épp most írták tele a topicot a hibáival. Nem mint ha másnak nem lenne, de nekem elég volt fél éve végigolvasni a www.meizume.com hibák topicját, hogy ne vegyem meg. Igy én nem is javasolnám. Bár bevallom engem inkább az a fájl végi ismétlés rettentett el meg hogy egy éve nem tudják kijavítani. Mostmár lassan kettő.
[ Szerkesztve ]
-
Macilaci457
őstag
válasz Degeczi #4367 üzenetére
Ja, különben én is azt mondom, hogy nagyon jó lenne. Kicsi, játszik Flac-ot, stb..
Az árra: hát valószinűleg, ha nem jön ki a Clip, én is elköltöm az M3 kétszeresét is valami minőségi MP3 lejátszóra, amellett, hogy az M3 jó is lenne, ha javítanának rajta. Sajnos úgy tűnik konstrukciós hiba, mert nem hiszem el, hogy nem tudták eddig kijavítani. Tele van a világ (jó és rossz) programozókkal.
[ Szerkesztve ]
-
JasonD
aktív tag
válasz Degeczi #4365 üzenetére
Persze, mert nálunk a "kedves" ARTISJUS rátesz plusz 6000 Ft-t.(ha jól tudom)
És ha valami garis problémád lenne vele? Csomag és irány Hongkong? Majd visszakapod 2 hónap múlva. Nagyon király. Pont ezért nem vásárolok a pixmaniától sem. De ez csak az én véleményem.[ Szerkesztve ]
-
rumos14
nagyúr
válasz Degeczi #4420 üzenetére
de mégis kivel állapodjon meg a szoni? némi személyes tapasztalatom is van, a kínaiak (akikkel találkoztam munkám során!) totál megbízhatatlanok, kamuznak, vetítenek, átvernek mindenkit, lehetetlen velük megállapodni, megy amúgyis minek, ha nem tartják be.
100%, hogy nincs itt semmi megállapodás. ez szimpla lenyúlás, és a sony nem is tud kb. semmit sem csinálni mert a kínai állam aligha lenne együtműködő ha a sony kérné hogy tegyetek már vmit ezek a szarok ellen.
azt mondjuk én sem értem, hogy miért engedik forgalmazni ezeket, ráadásul nem is a kínai piacon kéz alatt, hanem nagynevű elektronikai szaküzletekben. egyrészt nekem pofám nem lenne, másrészt mittomén a Fogy.Védelem vagy vmi Kamara vagy tökömtuggyami miért nem akciózik? Ha egy kínai garázsszoftveres Macrosoft Wista oprendszert készítene, biztos rögtön rászakadna az ég. -
Macilaci457
őstag
válasz Degeczi #4431 üzenetére
Mp3center tele van ezzel a szeméttel! Biztos jó ügyvédjük van.
Na ott meg lehet fogdosni, és az eredeti sony-t is árulják.Amúgy a saját weboldalukon írnak a PTI -ről, hogy az milyen jó cég nekünk:
[OFF]a stabil munkakapcsolat eredménye az alacsony beszállítói ár, a magas minőség és a pontos gyártási/szállítási idő.
A legyártott termékek az ISO 9000 minőségbiztosítás szigorú szabályainak megfelelnek. A minőséget folyamatosan biztosítandó, már a gyárba érkező nyersanyagokat teszteknek vetik alá[/OFF]
Link: [PTI Cégprofil - Mp3center]
Ja, amúgy ez itt a PTI saját oldala, most találtam: [link]
[ Szerkesztve ]
-
tal-garius
aktív tag
válasz Degeczi #5009 üzenetére
De firmware frissitessel megoldhato lenne a problema? De ennyi baj legyen. Nem muszaj kepnek is lenni az mp3 mappajaban. Nezegetni ugyse fogom. Az h ha nincs szunet mp3 szamok kozott nem ertem, arra celzol h vmi mix ami csak fel van darabolva de szamvegi elcsendesedes nincs? Forumokon eddig csak pozitivumokat olvastam rola, es hat ennyi penzert 24k egy 4Gb-osert semmi.
Amit meg nem ertek az az elolapi gomb azzal pl oldalra (job bal) hogy lehet menni? Meg ha megy egy szam akkor mivel szabalyozzuk a hangerot es az esetleges elorelepes, beletekeres stb?
-
boxeralso
csendes tag
válasz Degeczi #5012 üzenetére
igen... most hogymondjátok, tényleg volt szerencsém ehhez a bughoz, azt hittem a fájlban van a hiba.
de sztem így is nagyon megéri mert kezelésben is verhetetlennek találom, egy rakat album közt pillanatok alatt meglelem amit keresek, gyorsabban mind a d2-ben. nem beszélve arról hogy az egyetlen funkció, amit használni szoktam zseben keresztül az a számváltás és az is nagyion könnyen kitapintható,
legjobban mégis a hangja nyűgöz le, sztem sokkal jobban hangolható mint a cowon, (vagy iaudio) egyszerűen szebben szól, nem sérti a fülem (csak ha úgy állítom be ... az iaudionál meg csak küzd az ember hogy meglelje a tökéletest)ezután igazán nem értem hogy mit esztek annyira az iaudioban, pl. állandóan ezekkel a mW dolgokkal küzd és kiír mindenféle őrültséget aminek fele sem igaz. éppen csak marketing...
ne értsétek félre, annyira azért nem rossz az iaudio, csak itt mindenki úgy el van ájulva tőle mintha ő támadt volna fel húsvétkor. Nem értem ezt a nagy lelkesedést meg fanolást, kb úgy van beállítva mintha ő lenne itt az istenkirály, nekem egy csalódás. vagyis fura érzés hogy ennyi pénzért bizonyos tekintetben jobb mp3-at kaptam. )
Szov innentől kezdve eladó 10k ért 2hónap infopatika garival egy iaudio 5, …hű de királyos… ez kell nektek (hát nem vagyok valami nagy marketinges)Macilaci457: elismerésem, hihetetlen király megoldás ez a cilp+erössítő+595, irigylem is rendesen, csak engem nagyon beszabnak az anyagi határok…
SONY STR-DA1200ES; Bartfay Audio TQWT3; Sennheiser HD 555
-
vili13
őstag
válasz Degeczi #5694 üzenetére
Én jobban kedvelem a TagScanner-t ilyesmihez. De azzal sem 5 perc, különösen ha egységes tag és fájlnév formátumot szeretnék kialakítani az eredeti káoszból.
-
rakal
senior tag
-
-
BloodRay
veterán
válasz Degeczi #6605 üzenetére
"ezért nem értem, hogyan lehet nagy cégeknél is ilyen szemetet kapni"
-> Egyszerűen nem perelték még be őket.
Egyébként egyik csoporttársam mutatta épp minap fantasztikus, kicsi, színes kijelzős pti mp4 lejátszóját. Kicsit meghalt szegényke. Egyik pillanatról a másikra egyszerűen hiába indít el egy számot kilép belőle a lejátszó. Plusz még volt valami baja menüben is. És még resetelni sem lehet annyira jóféle...
Szóval tényleg jól hangzik ezeknek a készülékeknek a tudása, de könnyen nagyon megbánhatja az ember, hogy túl sokat akart túl olcsón."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
-
rakal
senior tag
válasz Degeczi #6589 üzenetére
A képeid az égvilágon nem bizonyítanak semmit.
Mit szólsz a következőhöz:
Szvsz. mindegyik ugyanabban az üzemben készül,csak másik gyártósoron,ugyanazokkal az alkatrészekkel.
Az egyikre Sony felirat kerül,a másikra AVS Royal,a harmadikra PTI,más csomagolóanyagba kerülnek,and that's all.A Sony feliratúakat átküldik Japánba,és onnan megy a disztribúció.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest