Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz z123456789 #17023 üzenetére
clip + 8gb meg egy 32es kártya.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz z123456789 #17025 üzenetére
Az első két lejátszó ugyanaz, itt a fórumon Bodz-nak van, őt érdemes megkérdezni.
Kártyából pedig valami ilyesmi kell neked.[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz z123456789 #17025 üzenetére
ha sportolás mellé is kell a cucc, akkor nem kérdés hogy clip+ kell neked, mert:
olcsó
pici
gombokkal gyorsan kezelhető (nem kell az érintővel szórakozni)
van rajta csíptető (bár ez könnyen letörhet)emellé még a sokszor annyiba kerülő cowonok mellett sem kell szégyenkeznie, mert:
jól szól
sok zene ráfér (bővítés)
rockboxolható
flac-et is megeszikhangzásban sztem simán összemérhető a cowonokkal, holott töredék annyiba kerül. én még otthonra sem javasolnék ilyen drága lejátszót, NEM HOGY sport mellé.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
fattyu
veterán
válasz z123456789 #17033 üzenetére
hdd nem szeret ugrálni.
Nálam 32es semmi extra kingston van benne és semmi gond.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
FireKeeper
nagyúr
válasz z123456789 #17033 üzenetére
én úgy tudom, hogy a memkártyán és a belső memórián lévő zenét is integrálja a zenetárba, bár személyes tapasztalatom nincs róla, mert nincs ilyen lejátszóm. de amúgy logikusnak is tűnik a dolog.
HDD, mint olyan, a maga mozgó alkatrészeivel, akármilyen jó is, nem szereti a mozgást, főleg negatív gyorsulást (mint pl esések), ezért egyértelműen NEM javaslom, hogy sportolás mellé merevlemezes lejátszót vegyél.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
r6man123
senior tag
válasz z123456789 #17043 üzenetére
Én Amazonról rendeltem a 4gigás zip-et, 13350 Forintra jött ki postával, vámmal, mindennel együtt, ráadásul 4 nap alatt meg is érkezett!
-
andorra
őstag
válasz z123456789 #17263 üzenetére
Természetesen működne, az a kérdés van-e értelme, vagy van-e ennél jobb megoldás. Ehhez sokmindent ismerni kellene, nem részletezem.
-
andorra
őstag
-
PHM
addikt
válasz z123456789 #18066 üzenetére
Több, mint valószínű, hogy az akku ment tönkre.
Azon pedig csak a csere fog segíteni.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
PHM
addikt
válasz z123456789 #18068 üzenetére
A jelekből ítélve nincs más megoldás.
A Clip+ ugyanis, amikor lehúzod az USB-ről, nem kapcsol ki azonnal,
hanem előbb frissíti az adatbázisát. Ha jó az akkuja.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
PHM
addikt
válasz z123456789 #18070 üzenetére
Nem, az akkura gondoltam.
Viszont sajna házilag nem cserélhető.
Egyrészt nem láttam bele való akkut külön, (Bár lehet, hogy kapható.)
másrészt a Clip+ roncsolásmentes szétszedése szvsz lehetetlen küldetés.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
detroitrw
addikt
válasz z123456789 #18070 üzenetére
sok fórum foglalkozik az akku cseréjével
azzal is hogy mivel lehet kiváltani nagyobb kapacitásúra (van is pár javaslat, konkrét típussal)ha megveszi az akku-t s beviszi egy használt mobilszervizbe s lerak 1-2 üveg sört (or megmutatja a mellét ) tuti megcsinálják neki
esetleg érdemes a későbbiek miatt egy csatlakozót berakni hogy ne keljen mindig forrasztani a pcb-n(#18073) Bodz:
így is Veled akartam megvetetni a kütyüt, ha a C4-et veszed nekem az is jó
nekem a D2-n meg a régebbi kütyükön olyan jó volt hogy zsebbe tudtam növelni a hangorkánt
a CK4 -et néztem még csak hát az a D2-nél is nagyobb ill. annak a kijelzőjét se használnám érdembe (ahogy a mostaninak se)
akkor már a CK6 na annak a menüje valami eszméletlenül tetszik (plusz pötty hogy black )[ Szerkesztve ]
-
detroitrw
addikt
válasz z123456789 #18078 üzenetére
"ilyen" akku van a clip-be klikk
akku-nál a V számít (jelen esetbe 3,7V) ill. a fizikai méret (hogy beleférjen a dobozba)a használt mobilszervizt azért említettem mert ott a telókat is szétkapják szal egy clip nem lesz nekik nagy feladat, ill. miniatűr alkatrészekkel is tudnak dolgozni (nem égetik el a pcb-t, pad-et ...)
a szétszedési bonyolultsága vetekszik egy szétpattintós távirányítóéval[ Szerkesztve ]
-
detroitrw
addikt
válasz z123456789 #18080 üzenetére
elég csak 2-2 drótot összeforrasztani szal még a nyák-ot se fontos piszkálni
persze a + - nem felcserélésére figyelni kellmeg persze hogy az akku beférjen fizikálisan a készülék házába
-
detroitrw
addikt
válasz z123456789 #18082 üzenetére
a képen lévőről ezt találtam:
290mAh, 3.7V, <120mΩ, 3.30x30.0x35.5mm, 5.9gnem tom, hogy hol lehet konkrétan olyat rendelni
-
Zoli133
addikt
válasz z123456789 #18555 üzenetére
Továbbra is clip+, esetleg clip zip, de annak napfényben nehezebben olvasható szerintem a kijelzője.
Fülhallgatós topik meg van külön.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Zoli133
addikt
válasz z123456789 #18557 üzenetére
Ebay-en van refurbished, valaki nem rég írt róla topikban, keress rá szerintem, azzal járnál a legjobban.
-
PHM
addikt
válasz z123456789 #18559 üzenetére
Csomagolás nélküli, gyárilag felújított, magyarán mint az új.
Itstor-t keresd, az enyém is tőle van.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
z123456789
addikt
válasz z123456789 #18562 üzenetére
Talán még belefér.
Keresgéltem.Sokat még nem rendeltem e-bayröl, meg amcsi Amazonról, ezért csak annyit kérek töletek, pillantsatok rá a kigyüjtött linkekre, és aki dörzsöltebb e téren, véleményezze már nekem légyszives!SD Card1
SD Card2
SD Card3
SD Card4
SD Card5
SD Card6
SD Card7SD Card8
SD Card9
SD Card10
SD Card11
SD Card12Van mindenhonnan, nem parázok kockáztatni, szerencsére még sose volt gondom, de hátha ti itt már jártasabbak vagytok micro sd rendelésben.Elöre is kösz, és bocs az offért!
-
z123456789
addikt
válasz z123456789 #18569 üzenetére
Megjött a lejátszóm.
Ami jár hozzá füles azt el lehet felejteni igaz?
Tudnátok ajánlani fülhallgatót?Èrdekelne több árkategória is.Eddig a sony-ét használtam ami olyan 3-4e Ft-os téma.Strapabíró, elérhetö áron, annyira nem is rossz minöségben(tudom nem audiofil. )
Eddig nem nagyon keresgéltem minödégibb fülesek után, de most hogy akár flac-ot is tudok hallgatni...elgondolkodtató.Illetve ha már az sd kártyás linkjeimre nem akartok reagálni, legalább annyit hogy van itt olyan aki 64 GB-s kártyát használ clip+ hoz?
Rockboxolásnál el lehet cseszni a kütyüt, vagy ha találok leírást, akkor az alapján pofon egyszerü lesz?
Rockboxolással nem jár semmi hibajelenség, mint mondjuk az androidnál jelentkezö force close fözött romoknál?Vissza lehet állítani gyári állapotra rockbox után?Ezek érdekelnének, és hálás lennék ha valaki felhomályosítana.
-
Prevent
aktív tag
válasz z123456789 #18581 üzenetére
3-4.000 hm. Szerintem egy olcsò AKG lesz a te fülesed. SkullCandyt ne!!! Èn nem hasznàlnèk 64 Gb-os microSD-t. Szerintem baromira leterheli... Max 32 Gb sebessège nindegy!
Ha jól belegondolsz a "siker" szó jelentésébe, rá fogsz jönni, hogy az nem más, mint végigcsinálni, amibe belekezdtél.
-
Zoli133
addikt
Rockbox: A rockbox.org-ról letölthető utility elég jól segít megoldani a dolgot. A rockbox dual boot-os azaz ha bekapcsolásnál a balraa gombot nyomva tartod a gyári szoftvert tölti be, egyéb esetben a rockboxot, de természetesen gond nélkül el is távolítható ugyancsak a rockbox utility segítségével.
Kártyából én 32eset használok, azzal jól elvan, nagyobbal nem próbáltam.
Füles meg szerintem a maxell metallics a best buy 3-4k környékén de ez itt off ugye
-
FireKeeper
nagyúr
Clip Zip-es írásomban van egy rész Rockbox telepítésről, szerintem Clip+-on is hasonlóan folyik a dolog. amúgy bootloaderestől mindenestől le lehet radírozni, ha nem tetszik. én eddig még nem tapasztaltam lefagyást/újraindulást, és nagyon tetszik a rendszer.
64-es kártyát gyári firmware-el sztem tuti nem eszik meg, Rockbox-al esetleg, de szerintem elég kell legyen egy 32-es is, azzal tuti nem lesz baja. az mindegy, hogy milyen class-osat választasz, csak annyiban lesz különbség, hogy milyen gyorsan tudod rárakni a zenéket, lejátszásnál semmi. én a lehető legolcsóbb kingstonra nyúltam rá.
szerk: Miben nyilvánul meg a lassulás?Lassabban válta számok között?Egyébként müködik?
szerintem ennek utána kéne olvasnod külföldi fórumokon, anythingbutipod, head-fi. szerintem a zenetárak betöltése, vagy bármi egyéb művelet lassulhat be, ami kötődik a memóriakártya használathoz, de mint mondtam, én 32-es kártyával használom, szóval nincs tapasztalatom.[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz z123456789 #18586 üzenetére
nem biztos (sőt...) hogy kihallod a különbséget FLAC és mondjuk 320-as MP3 között, főleg nem-in-ear fülessel, főleg nem sport közben
-
Alg
veterán
válasz z123456789 #18588 üzenetére
Erre tessék - első hsz!
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Zoli133
addikt
Talán a középső gomb hosszanra kapcsol billentyű zárat, de a manualban benne van, nem emlékszem pontosan ,hogy volt.
-
FireKeeper
nagyúr
ha valaki azt mondja nekem, hogy futás, kondizás közben ő kihallja (vagy egyáltalán figyeli) a különbséget a forrás formátuma, vagy két füles között, azt elküldöm a fenébe viszont inkább egy in-ear-re ruháznék be a helyedben, az azért jobban tart. vagy mindenképp vegyél a sima füleshez plüss-párnákat, ha nem adnának hozzá (nem mindegyikhez adnak). de pl vannak speciálisan sportoláshoz kitalált, izzadság/víz álló in-ear fülesek. pl az X-1 csinál ilyeneket, tőlük már láttam fülest itthon (igaz, aprón).
hold gomb/funkció biztos van, sztem a bekapcsológombbal, vagy rockbox esetén gomb-kombinációval (legalábbis Zip-nél két gombos a zár).
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz z123456789 #18593 üzenetére
igen, a szivacsra. nekem legalábbis anélkül futás közben kipottyan néha, de azzal együtt tartja.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz z123456789 #18595 üzenetére
viszont akkor mindenképpen fel kell raknod a Rockboxot, mert szerintem a gyári FW nem fogja bírni, ha 32 gigánál több zenét raksz a kártyára. a tapasztalataidra meg kíváncsi leszek, mert valszeg a Zip-en is hasonlóan viselkedne a kártya
-
Prevent
aktív tag
válasz z123456789 #18593 üzenetére
Igen fülesekbõl ott a màsik topik. Csak mEg futólagosan leìrnàm :AKG vagy Sennheiser.
Ha jól belegondolsz a "siker" szó jelentésébe, rá fogsz jönni, hogy az nem más, mint végigcsinálni, amibe belekezdtél.
-
dethroner
veterán
clip+? Ha aktiválod a billentyűzárat csodát fogsz tapasztalni
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Ati1979
veterán
válasz z123456789 #18602 üzenetére
-
Zoli133
addikt
válasz z123456789 #18606 üzenetére
Rockbox alatt a közéspső meg a home gomb együttes lenoymására aktiválódik a bill zár. (zopen select+ back)
-
Zoli133
addikt
válasz z123456789 #18608 üzenetére
Beállítások/adatbázis/frissítés most opció megvolt? Ugyanitt be lehet kapcsolni automatikus frissítést is.
-
Zoli133
addikt
válasz z123456789 #18610 üzenetére
Nálam is mappázva van, de nincs vele baja. Fájlok/<micorSD> mappára mit jelenít meg?
-
Zoli133
addikt
válasz z123456789 #18612 üzenetére
Én fat32-t használok még nem próbáltam ntfs-t vele.
-
Zoli133
addikt
válasz z123456789 #18616 üzenetére
Sansa topik van, de mikor néztem nem pörgött nagyon, ezért úgy gondolom ide leírhatod mi a gond.
-
gelbelex
őstag
válasz z123456789 #18618 üzenetére
-
gelbelex
őstag
válasz z123456789 #18620 üzenetére
Magyart nem tudok, sajnos.
-
Slownz
senior tag
válasz z123456789 #18620 üzenetére
végén van korrekt rockbox leírás.
-
PHM
addikt
válasz z123456789 #18678 üzenetére
Fat32-vel 32 GB a maximum, amit formázni lehet.
Nem csoda, hogy a 64 gigás kártyát nem tudtad arra formázni.
Azt, hogy a Clip+ kezeli-e az NTFS formátumot, nem tudom.
Alapban szerintem nem, rockbox-szal talán. Ki kell próbálni.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
kisspall
aktív tag
válasz z123456789 #18682 üzenetére
Kíváncsian várjuk az eredményt.
-
kerekfej
addikt
válasz z123456789 #18682 üzenetére
A 64GB-os MicroSD kártya az már SDXC.
A 32GB-os meg SDHC. -
Luissimo
veterán
válasz z123456789 #18685 üzenetére
deazért nembaj ha tudod :-)
egyébiránt inkább arról reflekt álljál, hogy mit sikerült vele csinálnod, vagy még mindig formálodik a 64gigányi kártya?
működik?
nemműködik?
eztmeg mi kérdeztük :-)[ Szerkesztve ]
-
PHM
addikt
válasz z123456789 #18687 üzenetére
Nekem eddig nem sikerült FAT32-vel 32 GB-nál nagyobb partíciót csinálnom,
úgyhogy ez újdonság számomra.
Ha van kedved, dióhéjban leírhatnád majd a formázás mikéntjét.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Zoli133
addikt
válasz z123456789 #18693 üzenetére
Elsődleges OP rendszerem otthon az nekem is Win7, a linux (és annak fejlesztése) leignkább munkaeszköz, bár én se ezt a pályát választottam ( az a matematika lenne ), csak ide kerültem.
-
Luissimo
veterán
válasz z123456789 #18711 üzenetére
hááátszóval.
nekem az avéleményem, hogy megszívtad.anno kollégám rendelt ebayn holland eladótól 32 gigásat, megkapta, szarakodott vele egy darabig, miután megunta ráküldött egy diagnosztizálo programot és aztmondta neki, hogy javitsa ki a kártya hibáit, azota a kártya irhatatlan, olvashatatlan.
visszaküldte az eladonak és visszakapta a pénzt.vigyázni kell ezekkel, itthon kell gariban venni 32-est, és abbol inkább kettőre ráköltözni, egyikre zenével, másikra filmmel.
nekem is az ketyeg most a galaxy tab-ban, amiről éppen irok neked.
egy másik meg a clip+ belsejében dolgozik :-)szoval ne habozzál, küldd vissza és kérd vissza a pénzt .
-
Luissimo
veterán
válasz z123456789 #18714 üzenetére
első körben írsz neki egy reklamáló mailt a kontaktjára, hogy pl. the card what you send me I have recevied few days ago, but it seems not working properly, I can not write files , films or music because the writing action very slow and during the action I can not play anything. Could you send me another one, but please check before send.
Or please send me back my money if you have not an original and usuable card and I will send you back thisbad gadget.ilyesmivel probalkozz, de legyel erélyes és határozott.
produkálnod kellene valami jokis képernyőmentést a hibajelenségről a levélhez. -
bucsher
őstag
Nekem azért gyanús az a nem támogatott de segédprogrammal megbuherált FAT32 formázás. Próbáltad simán leformázni NTFS-re? Úgy működött?
In the pipe - five by five!
-
kisspall
aktív tag
"Az is gyanús hogy a kártyára SDHC van nyomva"
Gyanús? Hát kb annyira csak, mint egy 54 ezer forintos.......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest