Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Internet fejlesztés országosan!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
macera2
aktív tag
válasz r6man123 #16946 üzenetére
"tehát nem kell csillivilli képfelbontású kijelző, ilyen-olyan app" De ha egyszer ott van! Én még sose utasítottam el a Wördöt, csak azért, mert nekem a harmada is elég. Elfér a vinyón.
Aztán ki tudja mit hoz a jövő.A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .
-
macera2
aktív tag
válasz r6man123 #16951 üzenetére
Nekem Fjuzom van, és tökély. Praktikus, szemléletes menü, displéj, bővithetőség, szolgáltatások stb.. Ebajról vettem, felujítva, kb 1 éve, 12 000 Ft. körüli áron. Nem tudom hogy állsz anyagilag, de én, hasonló esetekben, mindig arra gondolok, hogyha elmegyek a Metróba bevásárolni, akkor mennyit költök. Aztán egy hónap alatt vége. A Clip+ is zseniális, olyanom is volt, de már túlhaladott. Szóval a Zipet nem ismerem, de a Fjuzt másokkal együtt merem ajánlani.
A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .
-
-
fattyu
veterán
válasz r6man123 #17090 üzenetére
az akksiidő elég relatív dolog. Mekkora hangerő, milyen ellenállású füles, meg a 128 as mp3at sem ugyanannyira izzasztó kiköpni mint a 2800kbs flacot... Szóval nem egy egzakt dolog ez.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Mittu88
senior tag
válasz r6man123 #17193 üzenetére
Jaja, anno megtapasztaltam én is a minőségi zenét. Nokia 5800 XpressMusic telómhoz volt Xears TDII-m. Azóta mindegyiket eladtam (most Nokia 6310-esem van, amin viszonylag nehéz zenét hallgatni, vagyis polifónikust azt tudok, de csak a beépítetteket és azok már unalmasak )
A fülhallgató topicban rákérdeztem a fülhallgatóra, gondoltam, hogy ilyen minőségi cucchoz a gyári füles szar. A fülhallgató egy Meelectronics M6 lesz (mivel fül mögé fogatható kell - nem tudom mi rá a szak szó -), az kb 6-7e HUF. Így fájó a Sansa Clip+ refurbished ára Slownz-nál, de talán egy 2 gigás használtat találok valahol jó áron -
Apollo17hu
őstag
válasz r6man123 #17240 üzenetére
Nekem is volt egy Sansa Clip lejátszóm. Egy év után egyik napról a másikra "eltűnt" a kijelzője. Fokozatosan elhalványodott, de hallgatni lehetett. Elvittem szervizbe, majd egy hónap múlva kaptam az SMS-t, hogy levásárolhatom az árát, mert nem lehet javítani. Raktam hozzá még 2k-t, és vettem egy Sansa Clip+ -t.
Most is ezt nyúzom, napi másfél-két órát. Letörni sem ennek, sem az előzőnek nem törött le semmije, pedig futni is magammal szoktam vinni. -
Domyzilah
tag
-
eddie1978
senior tag
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.