Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
macera2
aktív tag
válasz Zoli133 #17397 üzenetére
Ha nem haragszol egy saját tapasztalatból származó laikus megjegyzésért, megjegyezném, hogy a füles, v. fejhallgató minőségét is érdemes figyelembe venni. Gondolom nem kell bővebben kifejteni. Én pl. a Fjuzomat egy Seni 595-el hallgatom teljes megelégedéssel.
A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .
-
fattyu
veterán
válasz Zoli133 #17397 üzenetére
egyetértek az előttem szólóval. Inkább fejesben kéne váltani az sokkal hálásabb. Én t70et hajtok cip+ról útközben és nem érzem hogy nem felelne meg a mobil követelményeimnek... ( nyilván javul rendes erősítőről de messze nem szörnyű )
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz Zoli133 #17405 üzenetére
van annál feljebb azért Fiziki kollega asszem 415öt használ utcára és nagyon szereti.
A lényeg az hogy bár én nem értek a lovakhoz de hangban feljebb lépni a sansákról amennyire tudom csak egy középkategóriás fejes ára környékén lehet ( tessék jól érteni. Nem az egységsugarú MENNYI?!? user szemszögéből hanem a valós skálán nézve ) és még ott is kompromisszumos ez. Pl amiről jókat olvastam az is drága volt és nagyobb mint a telefonom... kell ez nekem? Nem.
Egyszerűbb megoldásnak tartom én személy szerint hogyutközben ugyis mindegy, melóba pedig veszel jobb forrást ha ott is kell. egy kissebb valóda dacamp kombó is csokákat tud tenni.
szerintem.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Luissimo
veterán
válasz Zoli133 #17547 üzenetére
látja a kártyát, mint external mamoryt, csakhogy empty.nek látja és látja az internal mmemoryt is, csak üresnek.
és amikor bekapcsolom a visszagomb+power gombbal, akkor az a bizonyos fáljok frissítése vagy beolvasása, vagy mineknevezzem nem fut le , no, ez van miért, ezt szeretném kideríteni.
ha símán kapcsolom be, rockboxxal, akkor szépen frissít és a fájlok menűben ottvan az microsd a zenékkel és a ##Music## könyvtárban pedig a belső memória, (az Albumok nevű mappában a zenékkel.)
miszar baja lehet ?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Zedz
addikt
válasz Zoli133 #17699 üzenetére
Az igazat megvallva a mostani Bladem nem igazán van ott a zenei teljesítményben, és nézegettem egy iPod Shufflet. Tudom, hogy elv. a Clip jobban szól, csak nekem nem tetszik a kialakítása, meg túl "nagy" lenne. Viszont amikor meg láttam a hírt, hogy pl a Nokua lumia 520 50k körül fog nyitni, kicsit elbizonytalanodtam, hogy na most telefon vagy iPod
-
Tim82
félisten
válasz Zoli133 #17709 üzenetére
A specifikáció önmagában csak egy tényező. Olvass hangteszteket pl. az LG Optimus 2X és a Samsung Galaxy S (i9000) összevetéséről, az LG-t le szokták csúnyán húzni, pedig mindkettőben ugyanaz a Wolfson WM8994 audiochip van.
Persze, lehet, hogy igazad lesz és "szarból nem lehet várat építeni"-helyzet van az 520 esetében, de ezt biztosan csak akkor lehet kijelenteni, amikor kijött és meg lehet hallgatni, hogy mit tud.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Zoli133 #17711 üzenetére
Gyári állapotban a galxy S is pocsék volt. vooodo nélkül kb hallgathatatlan.
Ez meglehetősen szubjektív, szerintem Voodoo nélkül sem volt rossz. A 2X-en állítólag a Voodoo kernel sem segít igazán.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
VásRló
tag
válasz Zoli133 #17756 üzenetére
Ezt írja rá:
Rockbox Utitlity can not uninstall the bootloader on this target. Try a normal firmware update to remove the bootloader.De bármilyen firmware-t másolok a főkönyvtárba, nem telepíti!
Ja és a firmware updater program meg nem észlel frissíthető mp3 lejátszót...
[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Zoli133 #17764 üzenetére
"Trial Sale in April only in China Mainland"
Micsoda kegyetlenség, hogy első körben csak a kínában kezdik el árusítani és mi kénytelenek vagyunk júniusig várni.
(#17766) Bodz: Meg tudlak érteni én nem bírnám a Samsung-om hangját. Igazából, nálam is az helyzet ha a J3-m egyszer tönkre megy ötletem sincs mit fogok helyette venni, annyira nincs alternatíva.
(#17767) attika89: Kicsit merész a gyártótól ez a "slim" jelző erre az elhanyagolhatónak egyáltalán nem nevezhető vastagságra.
-
Ati1979
veterán
válasz Zoli133 #17778 üzenetére
Hát én alaposan utána olvastam főleg a Z szériának és F szériának (ami Z utóda). Ezek most tudásban a legjobb sony lejátszók.
Azt írták róluk, hogy megszorongatják hangminőségben a náluk jóval drágább beípített erősítős lejátszókat. Legalábbis addig amíg nem akasztanak rájuk valamilyen jobb fejhallgatót.
Ezek alapján a vélemények alapján be is rendeltem egyet az F series-ből. Mo-n nem forgalmazzák, úgyhogy problémás egy kicsit a dolog, de remélem azért meghozzák.
-
dethroner
veterán
válasz Zoli133 #17838 üzenetére
Nekem a normál hangkép nagyon vékonynak tűnik, viszont ha magamnak tolok bele bőven basszust és magasat, akkor egész korrekt Miért dicséri mindenki a normál beállítást és intenek óva attól hogy változtassunk rajta?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz Zoli133 #17844 üzenetére
Egy nem túl drága de számomra nagyon kellemesen megszólaló maxell metallics agybadugóst használok.
Akkor az alapoktól kezdjük, mi is a szoftveres és mi a hardveres EQ?
Én vagyok hülye vagy süket esetleg ha jobbnak, erőteljesebbnek érzem a saját beállításaim mint a normál hangképet?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz Zoli133 #17849 üzenetére
Mivel lövésem sincs mi a DAC, inkább feladom
Én az összes lejátszómon, hifi-n, tv-n stb egy szép V betűt alakítottam ki az equalizeren, és így tetszik legjobban a hangjaA hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
krx21
nagyúr
válasz Zoli133 #17860 üzenetére
És FireKeeper:
Köszönöm a választ... Akkor maradok a 32GB-nál, nem kell a megalománia.
Gyártót tekintve van preferált vagy mindegy? Ekkor a beépített 8GB-al együtt akár 40GB lesz látható?Vizsgáltam az equalizer-t és megállapítottam, hogy bármit állítok rögtön lejjebb megy a hangerő...
Ez elég zavaró, persze nem azért mert nem lehet utána hangosítani, hanem azért mert így sokkal nehezebb összehasonlítani az eredményt a normal-al... Remélem mást nem ront el az equalizer, még tapasztalom...A magas hangtartomány érezhetően gyengébb az Iphone-hoz képest... De csak ez veri meg első vizsgálatra minőségben...(kár hogy az horror árú és nem bővíthető, amúgy megvettem volna...)
A kijelző nem lényeg, de mégis... Lehetett volna egy kicsit jobb minőségű, a külső házat és a gombokat is beleértve... Egy SONY-t vagy Philips-et kézbe venni jobb érzés...
-
Ati1979
veterán
válasz Zoli133 #17899 üzenetére
Az a baj, hogy valójában nem vagyok már Pesten.
Hazaköltözem Jászberénybe aztán meg külföld lesz a vége. Csak nem írtam át az adatlapomon.Szerintem legelőbb kb. egy hónap múlva, május közepe fele leszek Pesten. Ha akkor még aktuális lesz neked természetesen kipróbálhatod.
Különben én is azt gondoltam az elején, hogy az android meg az érintő képernyő elveszik a figyelmet a hangminőségről.
De aztán szerencsére nem így lett. Igen jól szól.[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
válasz Zoli133 #17949 üzenetére
Igen én is olvastam róluk, és van is fenn egy az aprón eladó. Nem is drágán.
Eszméletlenül szólnak, de valami borzalmas a kezelő felületük. Egyik csávó írta, a head-fi-n, hogy az egyik kedvenc lejátszója, de inkább eladta, mert már többször a falhoz akarta vágni.
Nekem ami az abszolút kedvenc (persze most nincs pénzem ilyesmire)
Ez az álom kombóm. Vagy ez vagy semmi!
-
Ati1979
veterán
válasz Zoli133 #17958 üzenetére
Hát igen szerintem 35-öt lazán megér. Azt hiszem annyiért árulja.
Ez így van. Nekem sajnos még nem volt alakalmam egyiket sem hallani, úgyhogy csak azok alapján jön be nekem amiket olvastam róla. Tudom ez így elég gyenge lábakon áll, de ilyenek sajnos nincsenek kirakva a sarki boltokban.
-
Bodz
nagyúr
válasz Zoli133 #17986 üzenetére
Igen, remek hangja van. Szerintem jobb, mint a megboldogult Cowon i10-nek.
Reménykedtem benne, hogy hátha a giccsesebb hátú jut nekem, de be kell érnem az egyszerűbbel. -
filózoli
senior tag
válasz Zoli133 #18045 üzenetére
Akárhogy is, butaság Walkmanhez nagy fülest (fejest) használni szvsz. Itt egy cikk a Sennheiser új csúcsmodell füleséről, az IE800-ról. Vélhetőleg a világ legjobb fülhallgatója, amely a cég állítása szerint versenyezhet saját high-end full-sized fejhallgatóikkal...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest