- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asadasad22
őstag
megintcsak bullshit.
senki nem vár komplex szolgáltatást egy mp3 lejátszótól, legfeljebb te, és a néhány hasonló gondolkodású emberke, aki még az otthoni hd videólejátszást is arra a szarra rákötve akarná megoldani. az emberek~90%-a egészen biztosan nem vár semmiféle komplex szolgáltatást egy mp3 lejátszótól. játszon le zenét jól, ennyi. egy épeszű ember ha hordozható, komplex cuccot akar, pda-t, okostelefont, laptopot vesz. sansa clip-et még nem is fogtam soha a kezemben. ellenben te egyre gyanúsabb vagy nekem, hogy valamelyik "nagy" kínai cég hazai forgalmazásával foglalkozol, mert épeszű embert ilyen véleménnyel még nem láttam soha, mint te.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest