Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avalon
tag
válasz ponti_ak #2378 üzenetére
Igen, gondolkoztam ezen a 2Gb-s verzión, de a 30e forintos határ is már a 25e-sből lett kiterjesztve, mivel az U3-ról elég sok jót hallottam.
AKG fülsesem van, így irodából nem tudok pontos típust mondani, de sárga, és nem a legdrágább, talán eggyel az alatt.
Azt hiszem akkor lecövekeltem az U3 mellett. Hol érdemes megvenni? Infopatika? -
need
addikt
válasz ponti_ak #2465 üzenetére
Üdv..
Örök hála a csapás irány már igy meg van
Volt volna még 1 készülék ilyen van a m.társamnak nekem baromira tetszett..
[link] úgy a gond nem forgalmazzák nincs benne rádió ill. ha van rádió kiesik az összeg határon!
Na arra rájöttem a bogarászások között hogy nem szerencsés a beépitett akust venni mivel sajna elég rövid a lejátszási idő igy olyan tipusokrol le is mondtam
A tegnapi favorit..
Sandisk..
SanDisk Sansa m 240 1 GB [link]
Kifutó termék sajna..és a bolt álitása szerint nincs benne rádió viszont sokhelyen az van hogy van rádió..
ebböl más tipus van igaz de azok beépitett akusak
SanDisk Sansa Express 1 GB beépített rádióval
A mai favorit..
Ő megfelel mindennek amire gondoltam..
[link]
most itt tartok..
[Szerkesztve]D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
need
addikt
-
-
zui
tag
válasz ponti_ak #2495 üzenetére
Aham, ertem, azert lenne jobb AAA-s, vagy usb nelkul is toltheto aksis, mert ha elmegyek egy hetre, vagy akar csak nehany napra es nincs nalam gep/laptop, akkor nem tudom tolteni.Mig egy elemet igen, csak 220V kell hozza. Illetve abbol lehet nalan tobb is. Az usb csati mind1, van itthon eleg sok fele, meg hat az kaphato barhol, de gondolom a csomagjaba is van...
Nezelodtem neten,de sajnos nemnagyon lattam elemes hasonlo lejatszot, ugyhogy lehet, maradok ennel, mert ez minden egyeb szempontnak megfelelne.
A masik kerdes meg, hogy erre vajh hogyan tolthetoek fel a szamok? Sajat progi, vagy vmi szabvany?
Jomagam linuxot hasznalok, persze tudok felrakni eg win-t vmware vagy hasonloba, de nem szivesem tennem.
Esetleg tudtok ajanlani oldalakat ahol erdemes szetneznem?
zui
[Szerkesztve] -
bwoay
nagyúr
válasz ponti_ak #2495 üzenetére
''USB-ről minden beépített akksis (akár cserélhető akár nem) lejátszó tölthető.''
mindegyik? minden egyes darab?
mert engem pont ma hívott egy drága barátom kétségbeesve,
és ő aszonta, hogy az ő lejátszója USB-ről....
muhháháháhá[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz ponti_ak #2499 üzenetére
1-2 db-os készletek gondolom. egy N10-et bevállaltam volna szívesen,
bár az már nagyon régi, közben kijött az N11 is tudtommal, de az is vagy 2-3 éve.
Szerintem egyelőre ne vegyél fali töltőt, csak töltesd fel,
hogy USB-ről is felvegye a kraftot[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Vamp
senior tag
válasz ponti_ak #2503 üzenetére
Uh, nincs semmiféle hasonló a megdeglett Sony NW-E103-asomhoz...?
Szegénykém beadta a kulcsot, gondoltam veszek valami hasonló minőségűt, ezek szerint tévedtem hogy lenne. Anno ha jól tudom 21 volt másfél éve. Ez a lejátszó elment 50 órákat is egy AAA elemmel.
Ezek szerint minden szempontból sz*rabbak a mostani lejátszók? -
Vamp
senior tag
válasz ponti_ak #2507 üzenetére
Szemezgettem egy másik Sonyval is, a nagy gondom, hogy az utóbbi teljesen irreális tüneteket produkált kipusztulása előtt. Többször ki-be kapcsolt, végül az elemet megzabálta kb egy óra alatt. Felkötöttem a gépre, felismerte, rátettem pár albumot, majd kikapcs. Aztán a buszon érzem hogy tűzforró a lejátszó, mondom ez mi a csöcs? Valszeg valamilyen ellenállás vagy IC adta meg magát, rövidrezárva az egészet. Csöppet felidegesítettem magam, mert sosem ejtettem le vagy ilyenek.
Nah mindegy, a lényeg hogy csöppet félek, ha típusra ugyanezt veszem, ugyanúgy járok.
''Nem mondtam ilyet, a ''minden szempont'' egyébként is túlzás.''
Igazad van, ezt én mondtam, mert felidegesített hogy 20K alatt nem kapni értelmes cuccot. Benézek holnap MM-be, meg E-Worldbe, végignézem a jószágokat. Ez esetben a Sonyt fogom preferálni, de szemezgetek egy sima Zen Stonnal is. A diktafonról lemondok, ellenben igyekszem nem aksisat venni.
Köszi a segítséget! -
bwoay
nagyúr
-
bwoay
nagyúr
válasz ponti_ak #2560 üzenetére
WTFIZDIS???
''Definitely if this ever did come out I would buy it for the novelty value at least.''
Same thing here!!!
Ha még be is grabbeli, akkor ez lesz az ultimate shit!
Kicsit körülményesnek tűnik a kezelése,
de majd a cigány haverok kiokítanak, ők igen jók pillangóba'!
Mondjuk ezekről a túl jónak tűnő dolgokról szokott kiderülni,
hogy Bogár Bence legújabb koncepciói [link][ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
piqla
őstag
válasz ponti_ak #2559 üzenetére
Nem tudom, egeszen egyszeruen nem tetszenek... Tudod, izlesek es pofonok Ami nekem nagyon tetszik, infopatikabol peldaul majdhogynem egyedulallo modon, az a meizu m6... Viszont tenyleg felesleges lenne egy ilyen gep, psp melle. Viszont ugye psp memkartyas, es nincs kedvem allandoan cserelgetni a jatekokkal/zenekkel megpakolt kartyat, szoval ezert vennek egy lejatszot. (Nem mellesleg, utcan jartomban-keltemben nem fogok egy 70ezres keszulekkel, ami raadasul rohadt nehez is, maszkalni, csak hogy mp3at hallgassak rajta.)
Szoval eleddig nalam az m6 a nyero... Kulcsin alapjan legalabbis mindenkeppen. De a belbecst tekintve sem lehet panaszom... Most meg gyorsan megnezem a sansakat. Arrol valaki, valamit?Szereted az állatokat?
-
piqla
őstag
válasz ponti_ak #2575 üzenetére
Igen, en a 2xx sorozatrol akartam szolni, a kisebbik testver nekem nem tetszik. De kicsit tuzetesebben utananeztem, tesztek, ilyenek, es nem nyerte el a tetszesem. Amint en konkretan kineztem, az az e260 volt. De... Mi az, hogy az europai modellekben nincsen fm radio?!!?!??! De egyreszt dragallom, nem szeretem, ha zorog, csorog a cucc, es ennyiert akkor inkabb veszek egy meizu m6-ot. Mar ha lesz penzem a jovo honap elejen...
Szereted az állatokat?
-
vili13
őstag
válasz ponti_ak #2602 üzenetére
''Hordozni meg pont jó, 90g az kb egy mobil-teló súlya, viszont lapos, így jobban elfér a zsebedben mint a hosszúkás mobil''
Ingzsebre ez már kevésbé igaz, nyakba akasztani meg végképp sok. Egyetlen telefon méretű dolgot hordozni (konkrétan telefont) szvsz bőven elég, a lejátszó meg legyen csak jóval kisebb.
''ha lenne egy jó eszközöm, akkor meglehet, hogy rászoknék, és neadjisten elővenném a metrón is néha''
Gondolom, ez elsősorban a D2 megvásárlása utáni 2-3 hétre vonatkozik, aztán meg csak megszokásból, hovatovább feleslegesen cipelnéd...
''D2 mérete/hangminősége/bővíthetősége/sokoldalúsága egyelőre meggyőző számomra''
Ha lehetne itthon is tv-t nézni rajta, mint koreában az ottani változattal, engem is azonnal meggyőzne. Így csak amolyan kiherélt maxi egérmozi.
''Kiváncsian várom mit villantanak fel Cowon-ék az augusztus végi-szeptembe-eleji IFA kiállításon''
Remélem, hogy a G3 utódját... -
vili13
őstag
válasz ponti_ak #2605 üzenetére
A G3 36g, +elem 23g, összesen 59g, és valóban ez is sok, pedig a tokot nem is számoltam hozzá. Hát még ha másfélszer ennyi volna! Tulajdonképpen az i7 60g-ját is sokallom, hiszen méretben és súlyban semmit nem nyerek a G3-hoz képest, a D2 meg kifejezetten visszalépés volna ilyen szempontból.
-
Atlantis
veterán
-
Atlantis
veterán
válasz ponti_ak #2633 üzenetére
Azért ez nem szép dolog a Meizutól. Külön ki tudja, hol lehet és egyáltalán lehet-e venni. Pláne itt Egerszegen.
Ma körbenéztem a helyi elektronikai boltokban: egy helyen láttam Meizut, abból is 1Gb-os E3-at, 35k-ért. U3-as is volt, hasonló árban. Máshol meg: Apacer, Thomson, Creative... Ilyenkor nem szeretek itt lakni.>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Atlantis
veterán
válasz ponti_ak #2645 üzenetére
Köszönöm. Végülis vettem ma egy U3-ast. A továbbiakban majd a megfelelő topicban értekezünk.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Chandler
senior tag
válasz ponti_ak #2655 üzenetére
hogyan? ezt most nem értem ''ezt az U3-mast szvsz eléggé elszúrta a Samsung'' az U3-at az iaudio gyártja nem a samsung :S
na mind1 leszűkítettem a kört az iaudio U3-ra és a meizu M6-ra
a meizuban ilyen fos id3-as kezelés van hogy előadók meg albumok, stb szerint rendez, mint az ipod, de attól még lehet könyvtárakat nézni, meg lehetrá külön progi nélkül (mint pl ipodnál itunes) zenét másolni rá?
egyébként max 41k- szánok rá, mert annyi az iaudio, és fölé nem nagyon szeretnék menni... -
-
pityulee™
tag
válasz ponti_ak #2746 üzenetére
ez már ott elbukta nálam, h vorbis-t nem viszi (igazából már ott, h creative )
viszont az pozitív, h ez az első flash memós cumó amit látok 16GB hellyel
mióta h320-at használok (gyk: 20GB ), azóta számomra nincs élet 16GB alatt
ha lesz az irivernek vagy a cowonnak is vmi normálisan használható lejátszója 16GB memóval, akkor lehet átnyergelnek majd flashesre. csak egy olyan dap biztos vagy 3x annyiba fog kerülni, mint amennyiért a 320-at vettem. bár ezzel most jól el is vok, szinte semmiben nincs hiányom, csak amikor meglátják, akkor a 90% azt kérdezi: Miért ilyen nagy? -
-
metre1
tag
válasz ponti_ak #2780 üzenetére
Sajnos a Freecom Beatman elfogyott. Milyen Zen Stone lejátszóhoz hasonlót tudtok javasolni.
10k körül legyen, elemes, hosszú távon használható és megbízható.Samsung Syncmaster 740N, Gigabyte EP-35-DS3, Q9505, GSKILL 2*2GB DDR2 1000MHz, Galaxy GF9800GT, WD 320GB Caviar, Razer Diamondback egér és alátét
-
nemi
tag
válasz ponti_ak #3036 üzenetére
Gondolkoztam az U3mon. Mivel 90% a zsebemben van az mp3lejátszó igy kijelzőnek nem sok értelmét látom. Rádiónak meg inkább a telefonos RDS.Illetve a csipesz sokkal kényelmesebb futásnál mintha a zsebemben lenne.
De a kis shuffle hangzásban(320mp3 szoktam hallgatni, FLACot csak ritkán) van e olyan jó mint az U3 ?
Ugytunik Shuffle+EP360. -
DÖBRÖGI
csendes tag
válasz ponti_ak #3157 üzenetére
Persze nekem is a hangminőség az első . Csak azért merült fel bennem a kérdés mert ha már mindenképp LCD-s mp3-at vennék, ami gondolom meríti az akksit keményen, legalább ennyi haszna legyen számomra, mivel képnézegetésre amúgy nemnagyon használnám. Főleg mivel a normális márkák (a kisebbik Samsung-Yepp-en kívül) gépeit nem az én pénztárcámra mértezték, nézelődés közben a vaterán látható kínai alapú, nokia akksis cuccoknál ragadtam le, amiknek a szoftvere elég hasonló a TMS, meg Myaudio és társaihoz (szerintem ugyanazt a gépet gyártják vagy 12-en) ha jól tudom.
Egy ilyet kipróbáltam a media marktban, de ahhoz képest hogy tekintélyes kijelzője van, albumart-nak meg a lehetőségét sem láttam benne. ID3 tag kezelést pedig még a Telstar tampon-gépem is tudott. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest