Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen (sodimm asztali gépben 1. rész)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
és ebben az esetben ? (#8008) ugyanis itt mindegyik kiterjesztés kompatibilis, de első indításnál felkiáltójelet tesz és inaktívak lesznek amíg futtatom a frissítést, újat nem talál csak akkor fogadja el., aztán kell neki egy ff újraindítás és jó lesz ( hát nagyon kényelmes megoldás, igaz átírtam h ne nézze a kompatibilitást, de akkor is ott vannak a ! jelek és engem zavar h nem működik alapon. )
gondoltam a 3.5.2-ben majd javítják de változatlan...nem baaaj úgyis már jön a 3.5.3![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vasinger!: szerintem csak átírták az 1-est 2-re
, természetesen azt írják h naggggyon sok javítást tartalmaz ( csak még senki nem vette észre...legalábbis a fórum hsz-ekből ítélve )
Rosszabb nem lett szóval nem árt frissíteni...arra jó h tudd h a legújabb van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Fogyjunk le!
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- World of Tanks - MMO
- Hobby rádiós topik
- Bittorrent topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.14) - Legion Pro 7 (16IAX10H) RTX 5080
- 27% - GIGABYTE GS27QCA VA Gaming Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
KAMI911