- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
és ebben az esetben ? (#8008) ugyanis itt mindegyik kiterjesztés kompatibilis, de első indításnál felkiáltójelet tesz és inaktívak lesznek amíg futtatom a frissítést, újat nem talál csak akkor fogadja el., aztán kell neki egy ff újraindítás és jó lesz ( hát nagyon kényelmes megoldás, igaz átírtam h ne nézze a kompatibilitást, de akkor is ott vannak a ! jelek és engem zavar h nem működik alapon. )
gondoltam a 3.5.2-ben majd javítják de változatlan...nem baaaj úgyis már jön a 3.5.3![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vasinger!: szerintem csak átírták az 1-est 2-re
, természetesen azt írják h naggggyon sok javítást tartalmaz ( csak még senki nem vette észre...legalábbis a fórum hsz-ekből ítélve )
Rosszabb nem lett szóval nem árt frissíteni...arra jó h tudd h a legújabb van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
KAMI911