Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Üdv all! A napokban frissült a FireFox és ismét elqrtak valamit...
Vannak ezek a könyvjelzők, amikből ha van mondjuk több száz, és oldalt lejönnek a ">>" gombra kattintva, akkor eddig úgy volt, hogy ha megnéztem pl. a 140ediket, aztán ha letudtam és mentem tovább pl. a 141edikre, akkor pontosan ugyanoda jött le ez a rész, és tök jó volt így.
Azonban a legutóbbi frissítés előtt valakinek az volt a dolga (lehet pénzt is kapott érte...), hogy már nem marad ott, hanem mindig visszatér a legelejére, ezért mindig le kell görgetni és ez nagyon nem jó így...
Amíg a support reagál erre, valaki tud hatásos gyógymódot ennek orvoslására, vagy rakjak vissza egyel korábbi verziót, kockáztatva egy kibertámadás lehetőségét?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- ASUS Vivobook Pro 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - MAGYAR - Win1
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911