- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Ma majdnem kitolt velem a Budapest Netbank új fejlesztése. Letiltották a jelszómező beilleszthetőségét, most már a Ctrl+V kombinációval is.
Egyébként a Roboformot használom, viszont a kötelező jelszócsere során, a generált 20 tagú jelszót persze nem tudtam rendesen begépelni, már csak azért is, mert berágatott. Ha háromszor elrontom, akkor meg képes letiltani, ami külön kellemetlen lett volna.
Végül a generált helyett inkább egyszerűbb jelszót írtam be. Így sül el visszafelé egy fejlesztés, kénytelen voltam butább jelszót használni.
De most már úgy felbosszantott, hogy keresni akartam egy jelszócsillagokat teljesen megszüntető kiegészítőt. Otthoni gépen ne csillagozzon egyáltalán! Pláne az egyszer használatos kódoknál, értelmetlen.
Viszont, amiket próbáltam, vagy nem működött jól, vagy eltüntette a Firefox tárolt jelszavainak felajánlását is. Tehát ez egyelőre nem jött össze, de közben legalább találtam egy ilyet:
A csillagok eltüntetésére van bevált, nem elavult kiegészítő, ami kompatibilis a gyakran használt oldalakkal? Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
KAMI911