Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cola111
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez nem értem (ilyen opciót nem látok sehol), nekem az lenne a gondom, hogy ha rákattintok egy könyvjelzőre a sávon, akkor az az adott oldalon nyílik meg. Aztán nyitnám a következőt, és az nem új oldalon nyílik meg.
De értem, hogy ha a könyvjelzőn jobb klikk és megnyitás új oldalon az úgy működik, de mégis kényelmesebb lenne nekem így, de ha nem így is megszokom.
Illetve egy másik kérdés is felmerült, ha készítettem egy printscreent, akkor azt a Chromba lehetett egyből CTRL+V-vel küldeni pl. Facebookon, itt meg lehet ezt oldani valahogy, vagy le kell menteni és úgy küldeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- 2007. január 30.
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy ruhás topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- LG 65G2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911