- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Mivel az Opera futtatása közben valamiért folyamatosan írt az SSD-mre a System rendszerfolyamat (érdekes anomália), így átálltam FireFox-ra, de sajnos hamar eszembejutott, hogy miért imádtam és cseréltem néhány éve Opera-ra (FireFox-ról).
Valamiért nincs szkronban a grafikus renderer a monitorfrissítéssel, vagy nem elég jó a teljesítmény a 60fps-hez. Ha görgetem az oldalakat, akkor nem tökéletesen simán és finoman mennek, hanem véletlenszerűen ugrálnak, akadoznak. Mint mikor egy videójátékban kikapcsolom a V-sync-et vagy még inkább, ha stabil 60 fps-ről hirtelen visszaesik a képkockasebesség és megakadni látszik a mozgás párszor 16.6ms erejéig.
Mit lehetne ezzel tenni?
Túlélem azt is, ha napi 100-200Gb írást kap az SSD (bírja az jópár éven át úgy is), de valahogy mégis feleslegesnek érzem. Sőt, oldalbetöltésben most gyorsabbnak is tűnik a FireFox (talán mert valamitől bugosan is fut nálam az Opera, ha ennyi lemezműveletet generál), ami még egy ok, hogy most megtartsam, ha már cseréltem. De ez a darabos görgetés zavaró (az Opera sem volt mindig ilyen jó, mint ma, valamikor a hardware gyorsítás kezdeti időszakában lett sima a görgetés).Mindkét böngészú esetén autoupdate-es stable verziókról beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Autós topik
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911