Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Mivel az Opera futtatása közben valamiért folyamatosan írt az SSD-mre a System rendszerfolyamat (érdekes anomália), így átálltam FireFox-ra, de sajnos hamar eszembejutott, hogy miért imádtam és cseréltem néhány éve Opera-ra (FireFox-ról).
Valamiért nincs szkronban a grafikus renderer a monitorfrissítéssel, vagy nem elég jó a teljesítmény a 60fps-hez. Ha görgetem az oldalakat, akkor nem tökéletesen simán és finoman mennek, hanem véletlenszerűen ugrálnak, akadoznak. Mint mikor egy videójátékban kikapcsolom a V-sync-et vagy még inkább, ha stabil 60 fps-ről hirtelen visszaesik a képkockasebesség és megakadni látszik a mozgás párszor 16.6ms erejéig.
Mit lehetne ezzel tenni?
Túlélem azt is, ha napi 100-200Gb írást kap az SSD (bírja az jópár éven át úgy is), de valahogy mégis feleslegesnek érzem. Sőt, oldalbetöltésben most gyorsabbnak is tűnik a FireFox (talán mert valamitől bugosan is fut nálam az Opera, ha ennyi lemezműveletet generál), ami még egy ok, hogy most megtartsam, ha már cseréltem. De ez a darabos görgetés zavaró (az Opera sem volt mindig ilyen jó, mint ma, valamikor a hardware gyorsítás kezdeti időszakában lett sima a görgetés).Mindkét böngészú esetén autoupdate-es stable verziókról beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911