Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
Helló Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni. Mától kezdve ha le akarok játszani youtube videót, vagy játékokat amihez Adobe Flash Player kell egyszerűen nem hajlandó elindúlni csak ha engedélyezem aktoiválom. Akkor megy, de ha ujraimndítom akkor már nem. Tegnap még jó volt. Három gépem van és mind a három ugyanezt csinálja. Az egyiken frissített Firefox van, a másik kettőn különböző, de régebbi. Viszont tegnapig egyiknek sem volt semi baja. Mi lehet a gond, Ráadásúl kiírja, hogy "Egyes bővítmények ki lettek kapcsolva az ön biztonsága érdekében". Azt nem találom, hogy hol kapcsolták ki és hogyan lehet ezt központilag bekapcsolni. A mai naptól egyenként kell engedélyezni a különböző oldalakon. Már teljesen bezavarodok, mivel amit lehetett az én eszem szerint azt kipróbáltam. Leszedtem, feltelepítettem különböző változatokat, de frissíteni nem engedi a Player-t. Külön feltettem a Youtube Playert is, ott van a kiterjesztésekben és engedélyezve van, de mégse megy. Valahol a Firefox központjában csináltak, tiltottak le valamit.
Kérném a segítségeteket.Üdv. Pibácsi
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED monitor topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Óra topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911