Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
akasp
senior tag
elég érdekes problémával szembesültem: firefoxot használok és ha fontosabb helyről van szó, amit gyarkar látogatok, mindig megjegyeztetem a jelszót. és amikor következőként rámegyek, akkor a szövegdobozokba(formokba) beilleszti automatikusan a nevet és a jelszót, szooval nekem már csak a belépés gombra kell kattintanom. ez eddik OK.
Csak amikor jövök ide a PH-ra, itt is megjegyeztettem a felh.név-jelszó párost, de amikor ujra látogattam, nem rakta be
. Csak amikor beírtam a feh.nevet, csak akkor pakolta be a jelszót a szövegdobozba automatikusan. Én meg nem akarom állandóan beírokatni, hogy ''akasp'' hanem csak egyszerűen ha jövök, szimplán egy ok-t nyomok. Mi itt a teendő??
MInden más weblapnál ez rendesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911