Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-06-16 16:30:14

LOGOUT.hu

Mozilla Firefox

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38648) mikk2000 válasza Laslow (#38647) üzenetére


mikk2000
őstag

Hát igen, mert tulajdonképpen ez egy csalás, bűnözés, de a Chrome részéről, hiszen egy ártalmatlan fájlra mondja azt hogy káros. Nyilván ezzel a bűnözéssel szeretné a távozni óhajtó felhasználókat valahogy megtartani, ez hányingerkeltő.

Sok "nagy" letöltő oldalról le lehet ezt tölteni, ahová pedig vírusos dolgokat nem szoktak hagyni, hogy ott legyenek. A virustotal.com-on a komolyabb keresők nem írnak hülyeségeket, a kaspersky szerint pl.: not-avirus:PSWTool.Win32.ChromePass.n Márpedig egy Kapsersky az egy név.

Amúgy nem én javasoltam neked ezt a programot, neked volt az a problémád, hogy chrome-al nem letölthető. Azt használsz amúgy amit akarsz.

Végleges megoldás az, hogy ne kösd magad egy böngészőhöz, böngésző független jelszó-kezelést használj, pl. KeePass-t. Azzal párhuzamosan is tudsz sokféle böngészőt is használni, de vannak más jelszó-kezelők is.

Ha paranoiás vagy, és semmi módon nem tudod kiszedni a jelszavakat, akkor változtasd meg őket egyenként, és azt már rendes jelszó-kezelőbe mentsd. A változtatás amúgy is jó hatással van a biztonságra. Sőt jelszókezelővel generált jelszóval olyan hosszú és bonyolultságú jelszót generálhatsz, ami biztonságra jóval felülmúlja azt, amit te magadtól kitalálsz. Elegendő csupán a jelszókezelő mester jelszavát megjegyezni.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.