Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutforsz
senior tag
Ez is jó módszer lehet, nekem is ez volt az első gondolatom, amikor a kérdésfelvetést olvastam, de egyes vélemények szerint ez nem a legszerencsésebb - valószínűleg például azért, mert egyes kiterjesztések nem működnek Linux alatt - de sosem próbáltam, szerintem sok vesztenivaló egyébként nincs a kísérletezéssel (csak persze előtte kell egy biztonsági másolat mindkét profilmappáról).
Az én kissé favágó jellegű ötletem az, hogy egy-egy kis szkriptet kellene írni mindkét rendszerhez, amely összesen annyit tesz, hogy bootoláskor ellenőrzi a másik szisztémához tartozó profilban lévő bookmarks.html fájl utolsó módosításának időpontját, és ha az összevetéskor úgy találja, az a frissebb, akkor bemásolja az éppen használt operációs rendszer alatt futtatandó Firefox-profilba.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Mazda topik
- Autós topik
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Eredeti játékok OFF topik
- Bestbuy játékok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Apple iPhone 17E 256GB,Új,Dobozaval,24 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911