Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Par nappal ezelottig vagy kethetig nem voltam gepkozelben es most hogy a Firefox Nightly-t frissitettem latom hogy a regebbi Firefox 4.2a-rol 6.0a1-re frissult.
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:6.0a1) Gecko/20110417 Firefox/6.0a1
Visszaolvastam es latom (#18533) HZoli87 es ra a valaszt (#18534) WonderCSabo-tol.
Kicsit elkeveredtem mert en az 5.x-et vartam azt hogyan erhetem el, igaz magyarnyelvu verziot hasznalok. Tudom a frissitesi csatornak megvaltoztak es ahogy olvastam WonderCSabo valaszat a 6.x alig ter el a 4.x tol, csak azt tunt fel hogy frissitesnel mindig 15 Mb-t szed le nem pedig a regebbi 4.x-nel megszokot 1-2,5 Mb-ot.
Ez mar mindig igy lesz ? Nem ertem ezt a valtozast igy az 5.0 kimarad ha Nightly-t frissitgetek?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911