Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Bocs, hogy ilyen nem idevágó dolgokkal zaklatlak titeket, csak ahogy megpróbálom lenyomni a cpu-m teljesítményét más dolgok megoldódnak, csak a cpu lenyomás nem.
Most pl. arra is rájöttem, hogy Intel processzornál HD - s videóknál nagyon hasznos az új
Amd Catalyst 11.4 beta ( Hotfix , csak saját felelősségre), levettem a GPU clock - ot 300 -ra , így a legújabb flash playerrel tökéletes a HD lejátszás.Firefox 4 final , Vista 32 bit, MSI 4650 Vga kártya
Az öröm az ürömben, hogy
Végre sikerült stabil 60% - os processzor teljesítményt elérnem úgy, hogy a Spybot nevű vírusölőt kilőttem, kikapcsoltam a plugin containert, végre tudok ( tudnék ) HD - s videókat nézni,de
és most jön a de, egy pillanatra "kihagyott" az lassú Winyóm miatt ( IDE winyó, éppen töltött ) és rögtön felugrott 100% - ra, ami azonnali kilépést eredményezett a programban és hibajelentés küldést.Olyan kérdésem is lenne, hogy nem - e azért lehet, mert nálam a directx10 van, és elvileg a 11.2 - es, vagy 11.4 - es catalyst - ot DirectX11 - re tervezték.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- RAM topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- TCL LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911