- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Sziasztok!
Steelmanus: Ő nem erről beszél, hanem h. mire frissítse.
Mivel dqdb b8pre valtozatot irt, es azt kerdezet hogy miert nem frissit b9pre-re igy ugy ertelmeztem hogy arra a verziora szeretne frissiteni.Az elonezetet igy mar ertem, bar nalam b9pre alatt volt hogy sima fekete kepernyo fogadott, de mint irtam csak kivancsisagbol probaltam ki, mert azt en ki szoktam kapcsolni, de most mar erdekel a dolog. Visszatettem a b8pre verziot, (2010 12 24).
3 frissítési csatorna van
Na ezt sem tudtam, akkor rosszat irtam erre valaszkent elnezest kerek miatta, koszi' a helyesbitest.
Az elonezeti kepek "darabszamat"
hol lehet beallitani a konfigban, csak azert kerdem mert mondjuk 5 megnyitott fulnel meg mutatja a Talcan, - gondolom a felbontas (1440x900) merete hatarozza meg - majd ugy 15 fulnel mar a balalso sarokban listaban mutatja, am ha mondjuk 30 fulet nyitok meg, akkor mar eltunik a balsarokbol a lista es csak a jobbfelso listazogombal lehet valtogatni, ugy hogy a Talcan csak az eppen megnyitott ful elonezete van.
Az erdekelne hogy a balalso szarokban megjeleno listanak mennyi a limitacioja, es hogy azt lehet-e allitani.(#15465) WonderCSabo
Hmm .. akkor csak kellene frissitenem? Epp most tettem vissza b8pre-t en luzer

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Gaming notebook topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
hol lehet beallitani a konfigban, csak azert kerdem mert mondjuk 5 megnyitott fulnel meg mutatja a Talcan, - gondolom a felbontas (1440x900) merete hatarozza meg - majd ugy 15 fulnel mar a balalso sarokban listaban mutatja, am ha mondjuk 30 fulet nyitok meg, akkor mar eltunik a balsarokbol a lista es csak a jobbfelso listazogombal lehet valtogatni, ugy hogy a Talcan csak az eppen megnyitott ful elonezete van.
KAMI911