Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Sziasztok!
Steelmanus: Ő nem erről beszél, hanem h. mire frissítse.
Mivel dqdb b8pre valtozatot irt, es azt kerdezet hogy miert nem frissit b9pre-re igy ugy ertelmeztem hogy arra a verziora szeretne frissiteni.Az elonezetet igy mar ertem, bar nalam b9pre alatt volt hogy sima fekete kepernyo fogadott, de mint irtam csak kivancsisagbol probaltam ki, mert azt en ki szoktam kapcsolni, de most mar erdekel a dolog. Visszatettem a b8pre verziot, (2010 12 24).
3 frissítési csatorna van
Na ezt sem tudtam, akkor rosszat irtam erre valaszkent elnezest kerek miatta, koszi' a helyesbitest.
Az elonezeti kepek "darabszamat"
hol lehet beallitani a konfigban, csak azert kerdem mert mondjuk 5 megnyitott fulnel meg mutatja a Talcan, - gondolom a felbontas (1440x900) merete hatarozza meg - majd ugy 15 fulnel mar a balalso sarokban listaban mutatja, am ha mondjuk 30 fulet nyitok meg, akkor mar eltunik a balsarokbol a lista es csak a jobbfelso listazogombal lehet valtogatni, ugy hogy a Talcan csak az eppen megnyitott ful elonezete van.
Az erdekelne hogy a balalso szarokban megjeleno listanak mennyi a limitacioja, es hogy azt lehet-e allitani.(#15465) WonderCSabo
Hmm .. akkor csak kellene frissitenem? Epp most tettem vissza b8pre-t en luzer

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Gaming notebook topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Parfüm topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- OTP Bank topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hol lehet beallitani a konfigban, csak azert kerdem mert mondjuk 5 megnyitott fulnel meg mutatja a Talcan, - gondolom a felbontas (1440x900) merete hatarozza meg - majd ugy 15 fulnel mar a balalso sarokban listaban mutatja, am ha mondjuk 30 fulet nyitok meg, akkor mar eltunik a balsarokbol a lista es csak a jobbfelso listazogombal lehet valtogatni, ugy hogy a Talcan csak az eppen megnyitott ful elonezete van.
KAMI911