- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, azt tudom, hogy a Tracemonkey már benne van. (Ha jól emlékszem még a 3.1-gyel érkezett.) Csak az nem volt nekem világos, hogy ez teljesen le lesz cserélve, vagy a Jaegerrel dolgoznak össze. De akkor utóbbi.

Amit küldtél tesztet, ott volt olyan, hogy a Jaeger egyedül gyorsabb volt, mint a Tracemonkeyval együtt. Ez majd valahogy meg lesz oldva, hogy ilyen esetben inkább egyedül dolgozzon?Az addons barról lehet valamit tudni? Valami kinézeti terv van róla?

Illetve ráakadtam erre, amit már jóideje hiányolok a 4-es FF-ből:[link]. De nem tudom, miért nem teszik bele... A Strata40 és Stratabuddy már nagyon régóta tudják ezt, szóval nem lehetetlen megcsinálni... (De legalább jó látni, hogy nem felejtették el, és dolgoznak ők rajta.)

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911