Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz Doki16 #99618 üzenetére
"Uhh az a piros szilikonpánt ahogy harmonizál a kocsi külső színével tuti legalább 10+ lóerő"
az is azért van szilikonból mert weight reduction bro!https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
runner 125
nagyúr
válasz Doki16 #99618 üzenetére
Jah akkor már az is 10W30-at ír elő. Mondjuk ez annyira érdekes dolog, h kopp ugyanaz blokk van benne, mint az elődben csak VTEC nélkül és máris más az olaj melegoldali viszkozitása...
VFR club-on én pl (ezt Ferdzso neked is mondom), kaptam egy tippet, miszerint az enyémbe a nagy ccm miatt és az egyre forróbb nyári melegek (főleg városi araszolás) tegyek inkább 10W-60-as Motul 7100-at. Mert h a melegoldali tényezője sokkal jobb, kevésbé hígul el, mint a 10W-30..
Lehet tényleg én gondolom már túl., de simán bele tudom látni a piaci okokat és a fogyasztói társadalmi elmélet minél előbb érvényesített hatását, persze nem vagyok egy nagy motorolaj guru.
Szóval, kellett egy új olaj a Honda-nak, amit kifejleszttettek, ez nyilván költség volt. És most egy gyengébb melegoldali viszkozitással bíró olajat több pénzért eladnak az új motorokhoz..
Fene tudja, nem vagyok gépészmérnök és tényleg nem látok nagyon bele az olaj témába, csak hangosan elmélkedek és gondolkodok.
Lényeg a lényeg, h én lehet a 800-asba is ugyanúgy a 10W-40-et tenném, és az én 1.2-esembe pedig kipróbálom a 10W-60 7100-ast.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- XPEnology
- BestBuy topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest