Aktív témák
-
szilchi
őstag
Szép jóreggelt.Köszönöm a válaszokat.Na nekem a következő volt a szervíz.
-olaj + szűrő csere (Repsol 15w50,ezt ajánlották régi motorokhoz)
-lánc + lánckerék csere
-légszűrő csere
-teló szimering csere
-szelephézag ellenőrzés + beállítás
-gyertya csere
-fékolaj csere
-gumi csere (Dunlop D208)Ami sokat dobott az árán,az a szerelő volt.Kerek 8 órába telt neki ezt megcsinálni
.Szal a munkadíj egymaga 54K volt.Ja és mivel nem volt nálam elég pénz,motorral kiugrottam szervíz után egy automatához pénzért.Akkor szerencsére észrevettem,hogy az első fék semennyire a hátsó fék meg alig lett légtelenítve
.Gyk. nulla fékerő elől....No comment.
Nekem a lamellacserét úgy magyarázták,hogy ki kell cserélni a motorolajat is és ha gyorsan csinálják,akkor a szűrő esetleg nem kell.Merthogy olajfürdős a kuplung.És használt olajat nem öntenek vissza.Bár nem tom a 400 km mennyire tette használtá.A kuplung csúszása szervíz után jött elő,elötte nem volt ilyen gond.Hallani nem hallom a csúszást,de mondjuk xar bóvli sisakom van szal a szélzaj minden egyébb hangot elnyom
.Csak észrevettem,hogy 8-9K fordulatnál nem emelkedik a fordulatszám tovább néha,hanem egy ezerrel visszaesik.De nem mindig,van amikor ki tudtam húzni rendesen.De azóta nem próbálom,ha megyek is vele 6 ezernél tovább nem húzom.Lamellákat meg rugót már néztem,a kettő együtt 18K.Plussz rájön a szerelési díj.Meg akkor elvileg az új olaj.De azt szvsz meghagyom és azt rakatom vissza.Mert 400 km után nincs kedvem kiönteni a 9K-s olajat.De megpróbálom minél elöbb elvinni kicseréltetni a lamellákat.De a másik gond meg az,hogy keresnem kell valami normális szerelőt,aki nem akar átverni meg aki normálisan dolgozik.Ajánlottak egy jót,de az túl messze van tőlem.Van 60 km-re Honda/Suzuki márkaszervíz,de azt meg senki nem ajánlotta nekem,sőt...
huuu....ez jó hosszú hsz. lett
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest