Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz
TayRol
üzenetére
2006tól kiadott FZ1 és Fazer már injektoros,de azokról nem sok jót hallani,2008as széria már jónak mondják.
2001től 2005ig mindegyik karbis,van egy jó kis tesz róluk magyarul is,tényleg mindenki jókat mond róluk aki eddig találkozott velük.
Én is csak jókat tudok róla mondani,nem kis motor azt tudni kell róla és nem is pillekönnyű,bár a Banditnál,CB1300,GSX1400nál könnyebb.
2001es R1blokk van benne másképp hangolva,jobban az alsó és középső fordulattartományra fókuszálva.
Érződik a motoron mivel a nyomaték már alapjárat fölött megérkezik,hogy megjöjjön a kraft nem kell pörgetni egy kicsikét sem,túrázásoknál ez nagy előny.
Ülései kényelmesek,nekem az utas sem szokott soha sem panaszkodni,futóműve állítható mindenkinek az igénye szerint,nagyon jó a kanyarstabilitása jó gumival természetesen.
Dunlop Sportmax D218 eddig nyerő nálam,olyan volt vele a motor mint amit odaragasztottak a kanyarba.
Szélvédelme a gyári plexivel nekem nem tetszik igazán,120-140ig még elviselhető felette már be kell hasalni.
Fogyasztása ha nyugodt tempóval közlekedünk (100-120km/h) 6-7L,de a 10-11L is be lehet vele nyeletni.
Fékei Brembok és eléggé jól fognak,még az én és motorom összsúlyát ami 358kg szépen fékezi.
A gyári olajat nem eszi egy kicsikét szem,6000km alatt egy cseppet sem kellett hozzátennem.
Hatalmas vízhűtője van,amin ráadásul egy állat nagy ventilátor így városban nagy forgalomban araszolva sem kell félni attól hogy gond lenne a vízzel,90%ban még be sem kapcsol a venti.
Én azt mondom ha egy sportos még is kényelmes,sok mindenre használható motort szeretnél érdemes elgondolkodni az 1000 Fazeren.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Le Mans Ultimate
- Proxmox VE
- BestBuy topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- Intel Xeon E3-1265L v3 (4 mag / 8 szál / 45W ) // 32 GB DDR3 (4X8GB) // ASRock Z97M Anniversary
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest