Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
Kenesén szombaton kivel találkozok?
Remélem valaki jön innen is! -
Chip
aktív tag
Kicsit bepofátlankodom a nagyvasak közé egy érintőleges dologgal:
Használt Piaggio Ape 50-est keresek megvételre. Ha valaki tudj ilyenről kérem küldjön egy mailt vagy itt írjon nekem.
Chip
-
Integra
titán
jeee, július 19-20 lausitzring!!!

-
Gaboman
nagyúr
válasz
DigitXT
üzenetére
Sajnos nem,ha nem láttam volna el sem hiszem,akkorát kattant a váltó mint ami ketté akar törni.
Haver meg is említette hogy a ö váltója ahhoz képest egy műszer.
Hozzátartozik hogy most nekem is keményebb a váltóm mióta nem a gyári olaj van benne.
Legközelebb visszatérek a gyári olajhoz,sokkal finomabb volt vele. -
runner 125
nagyúr
AutoTeka2000 - az olaj náluk a legolcsóbb, mindig tőlük hozom. Nézz szét.
-
TayRol
nagyúr
ujabb cikk, amiben szerepel a rusnya kepem.

-
Gaboman
nagyúr
Látod ez egy nagyon jó kérdés!

Steven: Szépek azok az R1ek,Alsóörsön ment előttem egy ilyen,eszméletlenül nézett ki,valami gond lehetett vele mert a váltója kemény volt,a gyerek piros lámpánál berakta 1be azt majdnem kiugrott a kereszteződésbe.Néztünk is a haverral hogy ott valami nem stimmel.
-
Abri
senior tag
hy all
Hol lehet a legolcsóbbab Valvoline fehér láncsprayt venni? -
F1DO
senior tag
Egyébként sportdob kiegészítője a füldugó! :-)
-
TayRol
nagyúr
Bitter Sanyi befejezi a versenyzest. Szomoru.
-
emre
veterán
válasz
Integra
üzenetére
A hangja nekem is bejövős. Meg tiszta O.C. feeling a 300-as tappancsal hátul.
Mentünk egy kisebb kört a belvárosban, az esküvői kocsisornak esélye sem volt mellettünk.
De ez az orgona mindent vitt.
A motor építésének története egy készülőben levő oldalon remélhetőleg hamarosan elérhető lesz.TayRol Nekem az álmom egy motor volt, a többi részletkérdés

-
TayRol
nagyúr
visszaterve: azert kivanom, hogy mindenki megvehesse (legalabb egyszer) almai motorjat. es amikor mindenkinek megvan az aktualis, rendezunk egy talit, ahol szerintem csak tomeny nyalcsorgatas folyna.

-
zsoltee10
addikt
válasz
Integra
üzenetére
hasonlóan gondolkodunk. borzasztóan büszke voltam a motorra, amikor zsír újan megvettem, mert a két kezemmel kő keményen megdolgoztam érte, és kipengettem az árát. mégis néha fura, és néha úgy érzem, nem mondhatom el bizonyos embereknek, hogy nem hitelre van, mert annyira butítják az embereket a médián keresztül, és annyira igyekeznek országosan alacsony szinten tartani a fizetésből élők életszínvonalát, hogy el se tudják képzelni, hogy össze lehet szedni ennyi pénzt kőkemény munkával és ésszel. Én évről évre többet vállalok, mert többre is vágyom. 3 éve megtehettem, hogy 24000km-t motorozzak 1 év alatt, mert annyit vállaltam, hogy ez bele fért, de az ember egyre nagyobb célokat tűz ki maga elé. Idén már úgy éreztem, hogy sok lesz, napi 16 órát dolgoztam tavasszal hétfőtől vasárnapig. most már legalább vasárnap nem 4kor kelek.... mégis utólag azt mondom megérte, és amíg bírom, csinálom.
-
emre
veterán
1-2 kép a találkozóról:

Ezzel ott találkoztunk:
FZR 1000+nitro 1
FZR 1000+nitro 2 -
zsoltee10
addikt
nyugi srácok.
Integra kérlek lazíts, senki nem esett neked ilyen stílusban, mint ahogyan reagáltál. Apró félreértés. Senki nem volnja kétségbe, hogy vannak kategóriák, amiben a honda a többiek felett áll, és azt sem, hogy adott esetben a magasabb árcédula magasabb minőséget takar.
Egyébként amikor vettem a kawát, akkor a 600-as naked kategóriában a CBF volt a legalja.
Az összes kategóriatárs (na jó, Bandit még nem) injektoros volt, míg a CBf karbis, stb...Más: injektor vs karbi: nekem kulcsfontosságú volt, hogy ne karbis legyen. én se akarok szivatóval vacakolni (pedig én is zsigulival autóztam évekig), a modern injektoros pontosabb, precízebb, kevesebbet eszik, kisebb a károsanyag kibocsátása.
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
nem tudom, fogalmam sincsen, hogy mi lesz.
most az is lehet, hogy innen megyek tovább. akkor mindent elfogok adni, vagy családnak meghagyom és eldöntik mit akarnak. ilyen szempontból mindig létbizonytalanságban élek.mod: talán jövőre. de igazából remélem, hogy jövőre sem.
de otthon meg ott a fézer.
igaz semmilyen felszerelésem nincsen, apám cuccai meg kicsit nagyok rám. 
-
Integra
titán
válasz
Gaboman
üzenetére
semmi gond nincsen!
azért mert ilyen vagyok, impulzív és mikor ilyen égbekiáltó.. látok, akkor az kiveri a biztosítékot, mert érthetetlennek tartom, hogy mennyire nem a témánál maradunk.
de tényleg, spongyát rá, semmi gond nincsen.
én pedig az erős hangnemért kérek bocsánatot!
el, de tudod, hogy eltudom kérdezni, nem is értem miért kérdezed.
hidd el, nem olyan rossz mikor pár ezret rádobsz és a LELKEDNEK jót tesz. hidd el, senki sem szüli a pénzt, én sem, megfogok máshol. ezzel a szarházi kormánnyal ellentétben én átcsoportosítok és nem még több adót szedek, addíg nyújtozom amíg a takaróm ér.
az a baj igazán ebben a világban, hogy már senki semmit sem mer a lelkének adni, hogy jól érezze magát és szégyelnie kell ha picit többet enged meg, mert a retekbe kinézik és megvetik, mert lehet másképp is. és mindig, ha hazarepülök, ezt látom. és iszonyú szar ezt látni. és mikor az ember azt olvassa úton-útfélen, hogy ez meg az, és tök felesleges, mert k.drága.. ez egyszerűen nem igaz. borzalmasan jó dolgok vannak és tény, jó vaskosan meg is kell fizetni. ez nem csökkenti a régebbi értékét, de attól még igenis realitás, hogy ha több és jobb. mindenki törekszik erre, te is, én is, mindenki.nem tudok mit mondani mást, iszonyú jó érzés az, hogy a házad előtt lerakja a tulajdonos a vadonatúj motorod, senki sem ült rajta, a tied, vért izzadva megdolgoztál érte és a magadénak tudhatod. ha tehetném autóm is vadonatújra cserélném, de nem tehetem. majd később azt is. és így tovább. én ugyanúgy mostam kocsit és nyírtam füvet és hordtam újságot, tudom, hogy milyen a meló. és kívánom mindenkinek, hogy igenis tudja meg milyen ez, érezze át és törölje le a könnyeit, hogy ebben a kibaszottul mocskos világban büszkén és gerinccel eltudta érni!! tiszta szívből!
-
emre
veterán
-
TayRol
nagyúr
jaja, PEACE sracok.
mikor krealunk talit, tenyleg?Inti, mikor jossz haza legkozelebb? marmint motorral.

amugy lehet nem koltok ulesre, inkabb megyek sokat a motorral, hogy a hatsom eddzem.
ellenben egy kesztyut kell vennem. alpinestars gppro nekem csalodas, hamar elvasik. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Ha elhiszed ha nem nem úgy vettem fel hogy nem csak arra a kategóriára értetted,ha igen akkor bocs,mondom én hibáztam mert azt hittel általánosságba beszélsz.
Ezért én kérek elnézést,de a válaszoltál az kritikán alul volt már ne is haragudj,még ha tévedtem is.Majd ha véletlen nem egyezik a véleményünk és én is így válaszolnék neked nem tudom hogy esne,kicsikét szálljál magadba jó!36456: Természetesen elképzelhetőnek,de te is megértheted a mások véleményét és felfogását.Senki nem azt mondja hogy van olyan jó a harmada annyiba kerülő,de lehet hogy az sem ér annyit mint amivel többe kerül,ezt ugye te is beláthatod.Amire én akkoriban azt mondtam a bukóknál az ütésnél való védelem volt,ezt be is bizonyították.
-
Integra
titán
miben vagyok részre hajló?
hogy gyűlölöm azt a fajta gondolkodás módot, hogy állandóan az megy, hogy minden szar és rossz, ami netán többe kerül, mert van sokkal olcsóbban is és az ugyanolyan jó? aki pedig nem rohan a legolcsóbbhoz, az hülye mert rosszul költi el a pénzét?
leszarom a kritikán aluli hangnemet, gyűlölöm ezt a világbéke kereszteslovagos mentalitást, nem igaz, hogy nem lehet vitatkozni és kimondani semmit, mert csak nyájasan szurkálva lehet!!
na ezt soha nem fogom képviselni!
sajnálom, lehet ezért útálni, de az igazamért kiállok. nekem nem dől össze a világ, aki találkozott élőben is velem, tudja, hogy ugyanúgy kiállok ezért. de ne is haragudj, mikor valamiről beszélünk, és erre valami tök mást hord össze példának, annak mennyire nincsen semmi érve az egészben??? te sem a lényeget látod már rég..
mert a stílusomon lehet vitatkozni, soha nem is tagadtam, ez benne van, de azon, hogy az adott témánál vagyok még mindig veletek ellentétben, arról nem! és ha vennéd a fáradtságot és visszanéznéd, akkor észrevennéd, hogy a lényeg pedig ott van.
tök másról kötekedtek velem. ha pedig a személyemről akartok kötekedni, vitázni, nosza, de ez legyen másik téma, és nem az eredetiből katyvasszátok már össze, mert így necces. -
-
Integra
titán
válasz
Gaboman
üzenetére
ne mismásolj már megint!!!
KONKRÉTAN egy adott kategóriáról volt szó, erre te megpróbálod a számba adni, hogy mindenhol mit gondolok. ez a te hibád, a te helytelen és pontatlan szövegértelmezésed, ahogy az is, hogy olyat állítasz rólam, ami nem állja meg a helyét!
nem fogok bocsánatot kérni azért, mert butaságot és valótlant mondasz és utána még megpróbálod a butaságod rám kenni!!! -
Picco
addikt
Teljesen egyetertek veled

Integra: nem akarlak megbantani, de erosen reszrehajlo vagy(akar beismered magadnak, akar nem), a hangnem amiben megszolalsz meg kritikan aluli. Nem arto szandekkal mondom ezt neked, epito kritika!
TayRol: nekem is olyan meretu gumma kell ezekszerint a supermoto szettre mint neked (120/70, 160/60), en diablot vettem, XTclubba majd' mindenki ezt hasznalja utcara. Ha varsz meg par napot amig megerkezik akkor szivesen megosztom veled a sajat velemenyemet is

-
Gaboman
nagyúr
válasz
TayRol
üzenetére
Gumit sikerült venned?
Integra:
Nem csak az az én világom,ebben hatalmasat tévedsz,látszik nem ismersz,nálam a motornál a megbízhatóság és szervízháttér is számít.
Ha odamegyek megnézem először álló helyzetben a súlypontot majd menet közben,és következnek sorban a váltó és blokk,csillapítás,fékek,üléspozíció,kényelem,mindent egybevéve tudom eldönteni hogy megfelelő a motor számomra.emre Legyünk békességben,Sportmotoron vannak elegen hülyék itt ne legyen ugyan az.
-
emre
veterán
válasz
Gaboman
üzenetére
Már én is erősen gondolkoztam egy tartalmilag hasonló hozzászóláson.
De inkább leszarom magasról, mert az ilyen hozzáállással nem tudok és nem is akarok mit kezdeni. Ezt a hsz-t mindössze azért írtam, hogy tudd nem egyedül a Te szemed csípi a dolog.Mondjuk nem kicsit zavar mert szívesen találkoztam volna 1-2 motoros fórumtárssal.
De ha élőben is ez megy mint ami itt a fórumon akkor inkább maradok a seggemen. -
TayRol
nagyúr
sracok, az egesz nem er ennyit.
amugy meg 600-as naked: fz6n, cbf600, gsr, er6n.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Csak azt hittem általánosítasz a márkákkal kapcsolatban hogy a Honda a nyerő.
Lehet hogy a GSF1250 és GSX1400 kategóriában a CB1300 a nyerő,én ezt nem tagadom!
Ha ezt félreértettem akkor bocs,de a hangnemet meg jobb lenne ha levennéd nem otthon beszélgetsz a haverokkal.Ha valaki ellenkező véleményen van mint te már jó párszor eléggé modortalanul válaszolsz,jó lenne ezt befejeznéd!
Egyébként 600 as kategóriába nincs naked,gondolkozz kicsikét mielőtt írsz!
A ciki az ahogy viselkedsz,elkezdesz sírni mint egy pisis,kivered itt a hisztit,mielőtt normálisan megbeszélnéd a dolgokat.
Az hogy meg valaki olcsóbban esetleg használtan vesz ruhákat,kiegészítőket az nem azt jelenti hogy rossz,persze nem ér biztos annyit mint egy új márkás ruha,de hát azt nem teheti mindenki meg.De számomra a márkás új cucc nem éri meg a 3 szoros árát a használttal szemben.Persze ha tele lennék lóvéval lehet nem számítana nekem sem az ár,így marad az olcsóbb megoldás,de abból is lehet jót kifogni.
Témát itt befejeztem ha meg folytatni akarod akkor privát! -
Integra
titán
válasz
Gaboman
üzenetére
hát bazdmeg, pofám leszakad..
hogy jön ide a 600-as kategória? naked big bike-ról beszéltem, erre jössz itt a 600-as kategóriával? hihetetlen, hogy mennyire elvagy te tévedve, legyél már csak minimálisan tárgyilagos.. mit bizonyít az, hogy mi van a 600-as kategóriában, amikor teljesen másról van téma? te most tetteted hogy hülye vagy, vagy tényleg hülye vagy?
és te beszélsz, hogy elvakult vagyok? kötöd az embet a karóhoz...gecire távol állok az elvakultságtól, de azért van különbség a között, hogy egy váltó vajpuhán pöccre működik, vagy üreseket rugdosol vele és akad. tudom, ugyanez motorra, hajtásláncra is igaz, ahogy geometriára etc etc.. motor-motor, váltó-váltó, ez a te világod.
ordas nagy különbségek vannak, de ez az, amit te a büdös életben nem fogsz megérteni, mert annyira elvagy varázsolva.még milyen szerencse, hogy van választási lehetőség és nem a teszkós szemlélet az egyetlen a világon. mindegy, csak guruljon.
azért vettem ezt, mert kibaszott jó áron kaptam meg és igen, összességében a legjobb utcára!!!! a fenntartási költségeiről, megbízhatóságáról, pengeségéről nem is beszélve. megengedhetem magamnak!!! vagy rohannom kellett volna a red baron-ba, mert ott is kapok használtban???
én is szeretnék rsv4-et, de nincsen rá pénzem, és majd ha fireblade-t veszek, akkor sem fogom az rsv4-re mondani, hogy kurvára nem éri meg az árát és ugyanolyan jó egy blade is. mert ez egyszerűen nem igaz.
szakadjál már ki a korlátolt világdoból meg az ezt kihozom 50%-kal olcsóbban és tök ugyanolyan jó lesz szemléletből csak egy pillanatra...na megyek, csak felbaszom az agyam ezen az ordas hülyeségen.. naked bike, erre elkezd 600ról beszélni.. pffffffffff, drámai. nem ciki ez neked???
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
nem is lustaság, hanem egyszerűen egy idejét múlt valami. semmi baj az automata szivatóval. ez olyan mintha az autóknál is a műszerfal alatt kéne még húzkodni a szivatót. ugyan már..

ráadásul a manuál szivatós csak euro2, rosszabb környezetvédelmi besorolással és biztosítással és adózással. -
TayRol
nagyúr
van aki erre eskuszik, van aki arra. a sokkal jobb az eleg szubjektiv. en nem is mondtam, hogy rosszabb, csak hogy en ellustultam, es nem akarom allitgatni.
Gabo: az en (semmit sem jelento) velemenyem, hogy a Yamaha es a Honda egy hajszalnyival minosegibbek a Suzukinal. az mar lehet, hogy nem annyival, amennyivel dragabbak. sajna a Honda itthoni importore nem sokat akciozik, a suzukikat meg toljak jo nagy kedvezmennyel.
egy apro adalek, hogy azert szeretnék egyszer hondat (is
), hogy ezeket el tudjam donteni.
-
-
TayRol
nagyúr
válasz
Gaboman
üzenetére
mindenkeppen ki szeretnem majd probalni elotte. egy vfr800-ast is.
de ha valamelyiket sikerul megvennem a 'nagyok' kozul, az az elkovetkezo 10 evben nem kerulne lecserelesre.
gsx 1.4 van a melohelyen egy sracnak, megneztem, jo kis gep, de valami miatt nem tetszik. nem tudom miert, de nem. -
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
simán fogsz tudni nélküle is motorozni, dugóban is. ne félj tőle.

pont tegnap jutott eszembe a tréning végén, hogy ha ezt valami sportszarosrendszerrel kellett volna végig csinálnom, meg is őrültem volna. meg nem is engedtek volna fel a pályára, 93 decibel felett mindenkit lezavartak.. volt srác sportrendszerrel, egy kawás, zúgott is a feje a végére
-
TayRol
nagyúr
elpasszoltam a sportdobom. mar eleg volt belole.
Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Orbitális tévedés a New Glenn harmadik útján
- Analóg fényképezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy néztem az amerikai honlapot (suzukit) és pár százezerrel olcsóbb kint a motor, mint itthon. Vicces olcsóbb is és jobban keresnek
Hogy van ez kérem? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Feketében nagyon gonosz

annyiér már autót is veszek faszát, az meg nem csak egy hobbi mint a motor...