Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
válasz
yodamastah
üzenetére
3 honap alatt az szep teljesitmeny.
-
Djuree
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
jól nyomod

én az MZ-vel jártam így, mikor igazoltatnak? hát persze hogy mikor le van járva
de én sem tudtam. nézi a rendőr, mondja ez lejárt. mondom nem létezik hagy nézzem.és tényleg. augusztus volt és júniusban lejárt. mondom a rendőrnek hogy azt a 6-ost én 9-esnek láttam, biztos fejjel lefelé néztem. elkezdett röhögni, és elküldött hogy húzzak haza, de toljam ám. első saroknál ültem rá
rendes volt, de van aki nem lett volna ilyen, sőt még mondta volna hogy ne nézzem hülyének 
yodamastah: 3 hónap alatt 15k-t tettél bele?

-
runner 125
nagyúr
válasz
yodamastah
üzenetére
Sor 4-es japán blokkok kifutnak a világból..
-
runner 125
nagyúr
Hali!
Basszus, ülök a gép előtt így éjfél fele, egyszer csak beugrott, h az én gépem 6 éves, és kb most fog lejárni a műszakija, nem hagyott nyugodni, kimentem megnézni. 2010. 04.3-án lejárt.
Jó, h 3 hónapja forgalmi nélkül járok, úhh.16-án mennénk egy túrára, h műxik mostanság a műszaki vizsga? Igazság szerint sos-be túl akarok lenni rajta, illetve a xenon-t kiszedjem? Lóvéban mennyit fog takarni?
Mit néznek műszakin? ( 20 évesen ez az első rendszámos járművem.
)Köszi.
-
Djuree
félisten
válasz
TayRol
üzenetére
ja 26.000 km van benne és ez tényleges. utóbbi 4 évben 4000km-t ment a srác...végig az ismerős szerelő csinálta a motort.
olajcsere tuti, ismerős szerelő csinálta, full megbízható
mondtam hogy nem kell a kabát, de úgy meg 840-ért adta volna, nem tudtam olcsóbbra lealkudni, pedig jó kufár vagyok
akkor meg már +10k-ért legyen kabáttal
kabát nélkül akartam 800-ért aztán 820-ért de nem akarta
nem 100-as a gyerek sztem, elég fura, olyan bénaság
van amúgy kabátom, ha jobb mint az enyém meg méretre is jó akkor lecserélem, vagy fateré lesz neki nincs mocis kabátja, vagy eladom.
böngésztem én a motorokat hetekig, de nem találtam ennél jobbat, biztos van, de én nem találtam. jó lesz ez, tetszik
-
TayRol
nagyúr
válasz
Djuree
üzenetére
az olajcsererol mindenkeppen bizonyosodj meg, a gumikat is nezd at, nem olcso a cserejuk. lanc-lanckerek milyen, szinten fel perc alatt megnezed, es ott tudsz alkudni. kabat sem kell, -60 ezer, azert mashol mar komplett ruhazatot kapsz. remelem jol megneztel sok motort, mert azert van valasztek.
par pelda. -
Djuree
félisten
na már szóban megvettem a mocit

850k...ebben benne van egy 60k-s yamaha kabó is, nemtom milyen, legfeljebb fateré lesz. suzuki mocin yamaha kabátban jól fog kinézni

2002-es szürke fazer, full hibátlan gyönyörű gyári állapot. megbízható szerelő ismi mondta hogy ajánlja a mocit mert baromi jó
alkudni nem tudtam, 1 hétig próbáltam de nagyon nem engedett a gyerek
ahhoz képest hogy kezdetben 500k-ért akartam mocit venni 
na nem baj, 700-ért lett volna ilyen, csak azzal estek meg újra volt festve. inkább többet adok de akkor legyen fullos, meg ez elsőre megtetszett és ez a lényeg, szerelem első látásra
nincs hozzá semmi. olajcsere+légszűrőcsere+akksicsere most volt, szóval legalább ez letudva.
műszaki nem sokáig érvényes sajna, de mind1, csak legyen már moci végre
megpróbálom hétvégén elhozni ha lesz időm.... -
Djuree
félisten
szerencsére nekem nincs csaj akire költeni kéne, minden pénzem a hobbijaimra költhetem
amiből meg sok van 
-
TayRol
nagyúr
válasz
zsoltee10
üzenetére
amig van munka, addig en sem panaszkodom. amugy sem koltunk semmire, gyujtunk. nemtudom, belefer-e a haz, vagy csak lakas (itt Pesten nem occso egy haziko...).
a bandika nekem is boven eleg, mielott vennek masikat, legalabb 10 ezret meg mindenkeppen bele akarok tekerni, es megtanulni motorozni. nemerdekel a benzinar sem. legalabb van miert dolgozni. meg gyerek is lesz remelem nemsoka.

-
zsoltee10
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
én nem panaszkodom, csak ahogy egyre többet dolgozom, egyre kevesebb idő lesz motorozni. 2007-ben 24ekm, 2008-ban 12ekm, 2009-ben 6ekm. Idén 1500-at mentem eddig....

(a kégli meglesz idén, csak aztán meg az isten pénze se lesz elég, mindig lesz mire költeni...családi ház....
)úgy tervezem, hogy a kawa bírja még, költök rá kicsit, hogy két személynek is jó legyen, aztán meglátjuk...egy 2010-es GS 6-8 évesen....

-
TayRol
nagyúr
válasz
zsoltee10
üzenetére
akkor egy kis olvasnivalo.

-
Djuree
félisten

az ezzel a baj hogy valszeg én is fékeztem volna. nincs idő ilyenkor a tükörbe nézegetni és csak utána fékezni, akkor már késő. én nagyon szeretem az állatokat, nem lett volna szívem elütni őket. persze ha tudom hogy ilyen van belőle akkor valahogy kibírtam volna. nade utólag okos az ember....az viszont igaz hogy hülye volt mert hirtelen vészfékezett, én már lassítok jó előre ilyen esetben
hányszor van ilyen hogy egy kutya totyorog az útszélén, ilyenkor is mikor már meglátom elkezdek lassítani, mert mivan ha gondol egyet és át akar kelni az úton...
a másik meg hogy követési távolság. 100% hogy nem tartották be. főleg autópályán fontos.... -
-
Integra
titán
jézus bazmeg...

hogy lehet valaki ekkora idióta..
ugyanakkor a másik kérdés azonnal a fejemben: mekkora volt a követési távolság, hogy sem vészfékezni, sem kikerülni nem tudták ezt a marhát?na az ilyen hírekből is azonnal tanulni tanulni és még többet tanulni..
azt nem szeretem nálun se, hogy teszem azt beállok 170 környékén a középső sávba, van előttem 150m szabad hely, belsőben mindenki megy mint a barom, akkor kielőznek 180-nal majd be vissza elém 50 méterre. erre húzok egy gázt és kielőzöm, nem érti miért..
-
emre
veterán
ezt olvastátok eseleg? ha már a pöcs autósokról volt szó
-
Djuree
félisten
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
hát igen, itt az eu-tól is úgy kérünk segélyt hogy ha kell 80 millió akkor kérünk 100-at: 80 millió a tényleges költség + 20 millió zsebbe
és egy idő után ezt valaki megunja és nem kapunk több pénzt, és az a szomorú hogy ez érthető, én sem adnék...
lesz még itt szar helyzet, nem is soká ha így haladunk... -
Djuree
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
ja tudom, az már nem neki való, de nem is mennék annyival. túl sok az idióta itt az országban ahhoz. észre sem vesznek annyival, egyből odaérek az autó mögé, sávot vált én meg durr bele, fékezni sem tudnék, meg a többi millió veszélyforrás. tegnap jöttem haza kocsival, kisétált elém egy ló! csakúgy szép nyugisan, alig tudtam megállni, és mentem 90-el
ha többel megyek akkor nyekkenek.
amúgy autóval sem megyek annyival, pedig az biztonságosabb azért. meg ugye itt a seb. korlátozásra is érdemes figyelni...meg az utak, szörnyűek...20 év múlva nem utak. 3000! (jól írtam nem tévedés) milliárd forint lenne a teljes felújítás, töredéke sincs meg. és egyre romlanak az utak, egyre nagyobb ütemben. érdekes lesz itt motorozni majd...nembaj most veszek motort amíg még van értelme, van út, de az idő is egyre szeszélyesebb lesz.... -
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
az a baj, hogy vannak távolságok amikor már egyszerűen csak az autópálya marad.
ha pl leugrok hannoverbe jóbarátomhoz, akkor esélyem sincsen másra, mint autópályára. azt meg az ember a lehető leggyorsabban akarja letudni
múlt szombaton is majdnem felkent egy passátos 180 környékén, gondolt egyet és index meg tükör nélkül besorolt a belsőbe, mert úgy gondolta, hogy... szerencsére nem volt absz vészes, de fékteszt volt, működik. iszonyúan kell figyelni.tanulság:
a plafonig ruhával megpakolt autókat nagyobb figyelemmel kell megközelíteni, mert nem látnak rendesen ki, ha még idióta is, akkor nem indexel.. -
TayRol
nagyúr
válasz
yodamastah
üzenetére
azert az ijeszto lenne, ha latnank, hogy 220 korul egy atlag olcsobb motoron (pl. mint a bandit) mi tortenik az alkatreszekkel az erohatasok miatt.

amugy jogos az unalmas autopalya, en szinte sosem hasznalom.
-
yodamastah
őstag
Ott enis tokonszurnam magam. De itthon es akornyezo orszagokban 130-140 az alaphang. Nem rolad beszeltem, te egy kulon kategoria vagy

-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
tökön is szúrnám magam, ha 160-nal kéne pöcsölnöm a pályán, ahol minden autó alaphangon 180-nal dönget...

-
yodamastah
őstag
válasz
Djuree
üzenetére
En hajtottam kb 15e km-en at fzs600 fazert. 220-230 azzal a motorral mar nem az igazi. Nem stabil a vaz es a futomu. Ugy megy egyenesen ennel a temponal hogy kicsit mar imbolyog a motor, nyulik maszik a vaz. De nincs ebben semmi extra, az atlag olcso japan turagep az ilyen.
230-al autopalyazni nem sok ertelme van amugy, hiszen a fogyasztas annyival no, hogy a gyakoribb megallasok miatt pont kb semmivel nem halad gyorsabban az ember. En 160 korul szoktam autopalyan gurulni. Teljesen bazi mindegy, halal unalmas az autopalya 270el is meg 130-al is.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
Annyira nem vészes, típustól függően 20-35k között vannak. A 35-ös már vario szóval az állítólag nagyon jó.
Ismerősömnek van MRA vario (1.2-es bandin) ő 140-ig a rostélyát sem húza le, aztmondta hogy földöntúli nyugalom... Sokat számít az a szar a tetején hogy állítható--- -
Gaboman
nagyúr
Milyen áron mennek ezek a túra plexik?
Érdemes lenne nekem is elgondolkodni a dolgon mivel a gyári plexi pont a vállamra és képemre vereti a levegőt. -
zsoltee10
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
háááááát..... nekem is baromira tetszett, amíg meg nem néztem. műanyag tank (ami ugye áltank), a tetején nevetséges illesztési hézag, ráadásul be lehet nyomkodni. a hangja borzalmas, mint egy varrógép. amúgy pöpec a koncepció, de a megvalósítás szvsz messze van a BMW árazásától. amúgy én erre akartam cserélni a kawát, mert szintén sor2, erősebb, szíjas....stb. ezért néztem meg, és csalódtam.
-
Daywalker
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
A Cabergé kivehető, csak lusta vagyok. Alapból nem lett volna ennyire szagos, csak erős gyógyszerkúrán vagyok 4 hónapja és azt sajnos ennyi idő után a legkisebb izzadással is ... na de mindegy
Nemsokára vége.Integra: Annak az alsó fekete részén az volt írva, hogy ZX9-R, az MRA-nak meg az, hogy MRA. Csak ezért tetszett jobban a Puig. Egyébként e-bayről szállítással együtt is olcsóbb, mint az MRA shopban.
-
Daywalker
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Ok...eredetileg Puig-ot akartam, de az nem volt
Így is megfenyegettem a fritzeket, hogy ne tököljenek már, merthogy e-bayen rendeltem és 6 napig nem történt semmi, csak amikor elkezdem őket ba..ogatni.Ha nem illeszkedik, egy kis sziloplaszt csodákra képes
Na csak vicceltem, remélem jó lesz 
TayRol: én azzal fenyegetem a kollégákat, hogy ha rosszul végzik a munkájukat, akkor kötelező beleszippantaniuk a sisakomba
Ki kéne már mosni... 
-
Integra
titán
válasz
Daywalker
üzenetére
na erre nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz neked!!! csinálj fotót róla ha lehet

nagyon gondolkodom, hogy én is felrakatok egyet az rr-re, mert tanktáskával meghalok 190 körül (feszítek mint a zállat nyakból
).
viszont több helyen olvastam fórumokban, hogy pontatlanok és nem illeszkednek rendesen a gyári helyére.
-
TayRol
nagyúr
amugy lehet, hogy hulyenek neztek (teljesen jogosan
), de szerintem miota visszaraktam a gyari dobot, a felsobb tartomanyban is jobban megy a gep. most hazafele ugy felszokkent 150-re, hogy csak neztem. azt mar nem is emlitem, hogy total csondes a gep, csak kis szélzaj van.
-
Djuree
félisten
ilyesmi van nekem meg jégeralsó (vékony pamut). fater ilyeneket mindig kap a cégnél, nem használja, lenyúltam párat
cordura alá kell, mert belül olyan műszálas féleség, ráragad a testemre, főleg ha leizzadok kicsit és szar érzés. nyáron sem melegek ezek.... -
Gaboman
nagyúr
Én amikor kérdeztem azt mondta a Yamahánál az eladó hogy izzadás ellen jó,mert hogy szellőzni hagyja a testet.Azért is mondtam neki hogy nyárra veszek majd.
Csak nem tévedett,bár ki tudja! -
Gaboman
nagyúr
válasz
TayRol
üzenetére
Yamaha Németh én anno náluk láttam,remélem az árra jól emlékszem,de mondom ilyen 2000Ft körül volt ha minden igaz.
Tévedtem 2500Ft

-
ALI_G
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
Hű, mi vagy te, Keljfel Jancsi?
-
Integra
titán
válasz
Gaboman
üzenetére
az a baj a cordurával és minden egyéb kabáttal, amiben valamilyen és leginkább olcsóbb, egyszerűbb protektor van, hogy elcsúszik. esésnél meg necces, mert nem fog ott védeni, ahol kell. az tény, hogy a testpáncélok tapadnak és alá lehet melegedni sokkal könnyebben. én inkább picit többet izzadok, de ez személyes preferencia

-
yodamastah
őstag
En estem mar parat (utoljara sajnos 3 hete), es azt tudom mondani, hogy amig a motoron vagy, addig lehet okoskodni melyik ruha a legszebb, leg kenyelmesebb, legjobban vizallo, izzadas mentes, legszellosebb, legolcsobb stb..... De amikor a foldon csuszol 130-al akkor csak az a legjobb ha egy jo minosegu borruha van rajtad, lehetoleg felso kategorias oldalmerevitos csizmaval es legalabb kozepkategorias sisakkal. Kesztyubol jo a 10-20 ezres cucc is, ott annyi a fontos hogy a kisujj es a gyurus ujj legyen osszevarrva.
Borruhaban amugy az a jo, hogy sok esest kibir, es amikor jo hosszut csuszol benne akkor sem forrosodik at! Ja es ugye az is az elonye hogy mivel relativ feszes, a protektorok nem tudnak elfordulni az esetleges porges kozben.
Persze mindezekhez erdemes hozza kalkulalni, hogy ha kozuton elesunk, es mondjuk 80-al elkapjuk a korlatot, vagy a szembe jovo autot, akkor mindegy hogy az 500ezres dainese motogp replika ruha van rajtad, vagy 1 farmer gatya, ott mar sok tulelesi esely nincsen.
-
TayRol
nagyúr
megeri kinntrol behozni motort?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Ha van egy profi protektorod nem kell hogy a bőrruhában legyen még pluszban.
Az új cordura ruhákban is van állítólag már jó csúszásvédő anyag,ami megakadályozza a tépődéstől.Bár biztos hogy nem annyira jó,biztonságos mint a bőr ruha,én azért mondtam hogy vékony alsó,levegőző/izzadsággátló alsó öltözet,rá full protektor,felülre cordura ruházat.
Kényelmes,nem izzadsz benne mint egy ló,biztonságos is és árban is elfogadható,természetesen védelemben nem nyújt akkorát mint egy profi bőr cucc,de nem mindenki teheti meg hogy megvegye a több százezres motorosruhákat. -
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
akkor meg már +10k-ért legyen kabáttal
nem 100-as a gyerek sztem, elég fura, olyan bénaság 
ahhoz képest hogy kezdetben 500k-ért akartam mocit venni 
)