Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#40144) Laci.M


Laci.M
senior tag

Sziasztok!
Szegény Defy-om szoftverét sikeresen megöltem.
Kb pont egy éves a telóm. Vásárlás után feltettem a gyári programmal a 2.2-t, rá pár héttel már ment is rá egy CM 7.1-es GB Stable verzió. Minden szép és jó volt, de már egy ideje egyre több program FC-zett, beakadt, merült a teló és ilyenek. Illetve a 16GB-os kártyáról tűntek el sorra az adatok... Na mondom FR, de előtte megpróbálkozok még a cache törlésével a recoveryből. Meg is csináltam, teló elindít, akkor viszont a play nem működött egyáltalán, állandóan leállt. Na mondom új próba. Ekkor követtem el egy nagy hibát sztem, láttam olyat, hogy motorola recovery, na én sajna rámentem, ott is nyomtam egy format cache-t.
A telóm azóta nem indul, SEMMILYEN bootloader nem jön be, sem a Motorola, sem a CWM...
A CM7-es emberke pörög egy 10etkb, majd kigurul, és megint visszajön elkezd pörögni a végtelenségig...
Tudom, hogy tavaly voltak leírások, hogy mit kell ilyenkor csinálni, de azt nem tudom, hogy azóta mik az újdonságok, mennyire naprakészek azok az írások.
Első kérdés: Mi tévő legyek, hogy életet leheljek szegénykébe?
2. Milyen stabil ROM-ot ajánlotok? CM7 párti vagyok ( CM9-et még nem próbáltam, de stabil rendszert szeretnék, úgyhogy gondolom még a GB a nyerő)

A telóm zöld lencsés sajnos, és én már cseréltem ROM-ot Blade-en, illetve Defy-on is, de az elmúlt egy évben sajna semmi ilyesmit nem csináltam, így már kimentem a gyakorlatból.

Előre is köszi a segítséget!
Üdv: Laci

Aláírás

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.