Hirdetés
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pIIrash: Toshiba L670-16M
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Egy érdekes 5letem/kérdésem lenne:
Ugye a PWM-es ventik lábkiosztása: GND (fekete), 12 V (sárga), fordulatszám vissza jelzés (zöld), PWM szabályozás (kék).
Az 5let végkimenetele az lenne, hogy sok ventit tudjak egyszerre szabályozni az alaplapi venti csati segítségével, minden egyéb kiegészítőt kihagyva. Ezt úgy oldanám meg, hogy megfogom a szabályozandó PWM-es ventiket és mindnek a 12 V-os és GND-s lábát rákötöm a tápra, a kékeket is összekötöm, de azokat utána mind 1 alaplapi venti csatira dugom rá, és a sok venti közül kiválasztok 1-et, annak a zöldjét szintén rádugom az alaplapra.
Erre azért gondoltam, mert az alaplap nem biztos, hogy örülne, ha 1 kimenetére 4-5 venti lenne dugva (radi hűtés), így viszont hátha elbírná a rendszer a ventiket.Szerintetek megoldható? Vagy a PWM-es láb sem szeretné, ha túl sok venti lenne rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest