Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Persze, egy kis seholsemmi villanymotor van csak benne. Az adapter 0,75A áramerősséget tud, de szerintem annyit sem vesz fel. Biztos, hogy nem nagy kunszt maga a kapcsolás csak arra vagyok kiváncsi, hogy mennyibe kerülnének a konkrét kapcsolások, mert a gyáriját úgy nézem meg tudom javítani. Szemre csak egy ellenállás melegedett el. Persze kérdés mitől, de az alkatrészeket nézve a helyettesítéssel nem lesz gond, bármit tudok cserélni a nyákon, nincs rajta semmi speckó, de ha ez a konverter is filléres akkor nem foglalkozom a gyárival, illetve azon agyalok még ha a konverter nem jönne össze, hogy a vízpumpáról leveszem a 230V-ot, mert azt egy relé húzza be, amikor a géptápról megkapja a 12V-ot, azaz kvázi beépítem a gyári adapterből a javított NYÁK-ot a gépbe, hogy a joy-t is ugyanaz a relé húzza be, amikor bekapcsolom a gépet, nem lenne ügy párhuzamosan a pumpa mellé kötni, inkább a szigetelést akarom megúszni. Vagy ez vagy az. Majd meglátom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest