- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Persze, egy kis seholsemmi villanymotor van csak benne. Az adapter 0,75A áramerősséget tud, de szerintem annyit sem vesz fel. Biztos, hogy nem nagy kunszt maga a kapcsolás csak arra vagyok kiváncsi, hogy mennyibe kerülnének a konkrét kapcsolások, mert a gyáriját úgy nézem meg tudom javítani. Szemre csak egy ellenállás melegedett el. Persze kérdés mitől, de az alkatrészeket nézve a helyettesítéssel nem lesz gond, bármit tudok cserélni a nyákon, nincs rajta semmi speckó, de ha ez a konverter is filléres akkor nem foglalkozom a gyárival, illetve azon agyalok még ha a konverter nem jönne össze, hogy a vízpumpáról leveszem a 230V-ot, mert azt egy relé húzza be, amikor a géptápról megkapja a 12V-ot, azaz kvázi beépítem a gyári adapterből a javított NYÁK-ot a gépbe, hogy a joy-t is ugyanaz a relé húzza be, amikor bekapcsolom a gépet, nem lenne ügy párhuzamosan a pumpa mellé kötni, inkább a szigetelést akarom megúszni. Vagy ez vagy az. Majd meglátom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- Eladó Lian li Uni fan sl wireless 120
- LIAN LI Galahad II Trinity SL-INF 360mm fekete
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest