- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
[link]
Ezt/ket kreáltam! A fenti kis mütyűr aliasz jelfogó,relé lustaságom és feledékenységem eredménye! Végtelenül egyszerű a szerepe! Van az ADSL modem, én eddig mindig bedugtam gép kikapcs után kihúztam, HA épp nem felejtettem el (fűt a kicsike és nyár van...)! Meguntam! Vettem egy 12DC/5A 250VAC omron relét! Rákötöttem a gép 12V-os tápcsatijára így a modem csak akkor tud menni ha a gép is megy és a géppel együtt szakítja a 230at a modemnek! Hát nem "zseniális" kis mütyűr? A fogymérő meg design elem! Mint egy számlapos óra néha kattanva ugrik egyet!
A kis LED két szerepet lát el: Látom a 12V jelenlétét + látom éjjel is a fogy mérőt! A kapcsoló a 12-vot szakítja a relének akármikor ha akarom, ne csak a gép szakítsa meg! 
Persze h le!

Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
A kis LED két szerepet lát el: Látom a 12V jelenlétét + látom éjjel is a fogy mérőt! A kapcsoló a 12-vot szakítja a relének akármikor ha akarom, ne csak a gép szakítsa meg!