- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pöttty
tag
Sziasztok.
Lenne pár kérdésem, remélem tudtok segíteni!
A gépemben van 4 db 8 cm-es venti és fog kapni a cpu hűtő 2 db 12 cm-est. A gondom az, hogy szeretném mindegyiknek látni a fordulatszámát és szabályozni is őket potméterrel.
A kialakítás az lenne, hogy párosával lennének összekötve és szabályozva. 2db - 2db 8-as, és a 2db 12-es együtt.
Na most a gondom az, hogy rá lehet -e kötni 2 db ventit egy 3 tűs alaplapi csatlakozóra? Menyire terhelhetőek az alaplapi csatik? A másik, hogy milyen potmétert javasoltok (sac per kb. x ohm, x W-os?)
Illetve akkor már az is érdekelne, hogy a 4 tűs tápkábelre hány eszközt lehet kötni, vagyis ennek mennyi a terhelhetősége?
Nem vagyok biztos a dolgoztam, lehet volt láma kérdés is köztük, sorry. Próbálkozom egy két dologgal, de ebben a témában teljesen amatőr vagyok.
mod: helyesírás
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest