- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LOGOUT - ezmiez?
- DraXoN: Utolsó 2011-3
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GiXXXer
tag
válasz
God MonXter #2698 üzenetére
Modding és elektronika... Az én kérdésem,és az az alapján létrejött vita maximlisan a témához kapcsolódik, nem?
És a fő téma:
A kondira én is gondoltam, egy puffert elé, de akkor hogy kapcsolom be a gépet?Valami olyasmi kéne, hogy bekapcsoláskor egy ellenálláson keresztül töltödjön fel a kondi...
A megvalósításhoz elvileg egy nagyobbacska tranzisztor (vagy kettő), egy jól megválasztott kondi, meg néhány ellenállás kellene... Valahogy úgy képzeltem el, hogy a kondit egy sorbakötött ellenállással tölteném fel, a tranzisztor pedig a tápfesz megléte/nemléte alapján kapcsolná az invertert hálózati táplálásra, illetve a kondira...
A kivitelezéshez lenne szükségem segítségre, bár ez szvsz sokaknak jó lenne... Meg persze igazolni, hogy ez így működhet, és persze hogy miből ca. mekkorát válasszak...
Előre is thx a helpet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest