- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
válasz
CheGhost #16234 üzenetére
Mea culpa! A leírást nem olvastam végig először.
Azért illik feltüntetni még egyet-mást a rajzon. Ilyen töltős változatban rendben van, az U4 áramgenerátoros üzemmódban dolgozik.
Tisztázódni látszik a virtuális föld ügye is. Két "elemmel" (akkuval, mert csak azt lehet tölteni is!) használva nem kell virtuális föld, mert van valós: a két akku közös pontja. Ekkor az U2, U3 sem kell szerintem, csak akkor, ha a két akku feszültsége nem egyformán csökkenne. A virtuális föld ezt kicselezi.
Ha csak egy a feszültségforrás, akkor mindenképp kell.A bass boost kapcsoló érthető, de a CENTER felíratú izét nem tudom mire vélni.
Gondolom kipróbálhatod előbb 2 elemmel, majd ha működik áttérhetsz akkukra, töltésre. A végén pedig, ha látod, hogy teszem azt elcsúszik a középpont, megépítheted a virtuális földet is. Még diszkrét elemekkel is megépíthető pár négyzetcentis felületre.
Az utóbb talált ICk se erre valük. Mindegyik referenciaforrás, de egyik se FELEZ feszültséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- PlayStation 5
- Autós topik
- Haditechnika, harcászat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jövedelem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest