- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CheGhost
aktív tag
válasz
Lompos48 #16235 üzenetére
Oké, köszönöm. Most már kezdem érteni, hogy miért nem jó az a megoldás, amire gondoltam. Az elem/akku-val kapcsolatban igazad van, ezt elnéztem. Bár csak 1 helyen, de ha újratölthető akkor az nem lehet elem, henem akku. Bocsánat.
Igazából fogalmam sincs, mi lehet az a CENTER feliratú kapcsoló. Az elgondolásom szerint a bass boost-hoz lenne valami köze a rajzok alapján. Az erősítő áramkörben a bass boostnál is van egy C betű, de az lehet "connect" rövidítése is. A táp áramkörében viszont megszakítja az áramkört.
Illetve, ami még furcsa, hogy elvileg a bass boost kapcsolónak csak 6 "lába" van, a táp áramkörben viszont 6-tól 11-ig van ennek a résznek a számozása.
Áh... Most esett le, írás közben... az kimeneti jack kapcsolója, vagy hogy fogalmazzak. A kimeneti jack nem 3 pin-es, hanem 11 pin-es, kapcsolós, azaz ha bedugod, akkor jelen esetben zárja a táp áramkörét. Erre nem jöttem volna rá, ha csak magamban gondolkozok...
Ezen beszélgetés során sokat tanultam, köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ingatlanos topic!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest