Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
XXArcAngelXX
tag
Hello mindenki! A segítségeteket szeretném kérni. Lett egy király konfigom és némi külcsínbeli változtatást. A következő a gép:
CPU : Intel i5 3570 3,4Ghz
Alaplap: ASROCK Z77 Extreme 4
VGA: GigaByte N760OC 4Gb DDR5
Memória: Kingston 8Gb 1600Mhz
HDD: Western Digital RED 1Tb
SSD: Kingston HyperX 120Gb
Táp: Cooler Master B700
Ház: Cooler Master Storm StrykerTudom hogy nem egy nagy cucc de szeretném egy kicsit átalakítani mert Lanparty vándorlásra lesz a gép.
Először is nem nagyon értek a gép szereléshez, tapasztalatom gyakorlatilag nulla eddig konzolos voltam.
A házban lévő ventillátorokat szeretném kicserélni (4 darab: 2x120, 1x140, 1x200) vörös leddel világítóra, a házba épített fan kontroller ezeket szépen kezelni is tudja. Valami megbízható jó márka kellene ami lehetőleg halk. Milyet ajánlotok?
Aki összerakta a gépem az nem nagyon törődött azzal hogy hogyan állnak a kábelek, lóvét kifizettem és jöttem, ennyi elég is . Viszont szeretném majd a kábelmennyiséget kiváltani egy jó moduláris táppal illetve előre harisnyázott kábelekkel. Maga a ház fehér, néhol feketével megszakítva, rácsok porszűrők feketék, alkattrészek is fekete vagy nagyon sötét barna(majdnem fekete)színben készültek. A ventik világítása pedig vörös lenne. Ezt a három színt szeretném variálni (fehér, fekete, vörös).Szolnoki vagyok és keresnék olyan illetőt aki segítene, ha arról van szó nem ingyen kérném. Ha kell maj teszek fel képeket is.
Tisztelettel: Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hálózati / IP kamera
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
- Lexus, Toyota topik
- Linux kezdőknek
- Microsoft Word topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest