- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
javie
csendes tag
Sziasztok lenne egy viszonylag átlagos kérdésem, lehetséges, sőt több mint valószínű, hogy már valaki fel is tette, de engedelmetekkel most nem olvasnám vissza az összes előttem szóló megjegyzéseit.
A kérdés:
Van egy CM 690 II Basic házam, ugye ennek a verziónak az oldala nincs kivágva és plexizve, én viszont szerelmes vagyok a gépem belsejébe, szivesen tekintgetnék be-be pár másodpercre amikor éppen tölt valami...
Szeretnék tanácsokat kérni.
Elsősorban, "Hol keressek hozzá jó minőségű plexit?" - Alapvetően a saját fejem után menve elmennék az OBi-ba, Praktiker-be, de ott nem valószínű hogy kedvező eredmény várna, ugyanis 1-2 éve már nekifutottam egy ilyen projektnek és az ott kapható plexik "karcosak, és allig átláthatóak, homályosak", lehet hogy építőipari igényeket kiszolgálnak, de nekem nem elég minőségiek. Tehát hol tudok szép átlátszó, karcmentes plexit vásárolni, Pesten?Második kérdésem, hogy mivel célszerű átvágni a ház oldallapját? 5 évvel ezelőtt kis taknyosként nekiestem egy fém fűrésszel, de az eredmény borzasztó lett, a kijelölt vonalat természetesen nem tudtam tartani és a ház oldallapja girbe gurba lett. Tehát milyen célszerszámmal érdemes nekilátni a ház oldalapjának egy részének kivágásához? (Szinte bármit mondhattok, vidéken van egy garázs egy autószerelő megirigyelné az ott található szerszámokat - esztergapad is van.)
Válaszotokat előre is köszönöm! (Ha a kérdést rossz helyen tettem fel, szóljatok, ránézésre ez tünt a legjobb helynek a kérdés feltevésére)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest