- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LG OLED48CX TV mint monitor
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bari
Modder
válasz
atesss #13234 üzenetére
Szerintem első multi gépnek megteszi, az ára sem vészes főleg, hogy flexi szárat is adnak hozzá, az állvány meg csak arra jó hogy felakassza rá az ember ha a flexi szárral dolgozik. A hozzá adott tartozékokkal szerintem nem lenne gond. Nekem máig jók még a majd 10 éve vásárolt azóta már meghalt géphez adott gravírozó szárak.
A flexi szár pontossága lehet még kérdéses, nekem annak idején sikerült egy rosszba belefutni, így ha teheted mindenképp ott vedd meg ahol ki tudod próbálni, vagy három napon belül vissza tudod vinni ha ilyen problémája lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged