- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 25
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wind-Storm
őstag
Vettem egy amorf kristályos napelemes kerti lámpát méricskélni.
Van benne egy 1,2 Voltos 40 mAh-s 4 mA töltős gombakku.Lenne egy pár kérdésem, mert pár dolog nem lett tiszta számomra eddig.
Ez a 40 mAh (milliamperóra) jól gondolom, azt jelentené, hogy folyamatosan 40mA-rel terhelve 1 óráig bírná teljes lemerülésig?
Tehát evvel a 40 mAh-s akksival 20 óráig világítana egyhuzamban teljes feltöltés mellett?
Valamint fogtam a multiméterem és kimértem világító LED-nél a fogyasztását, ami 2 mA lett.
75 Wattos halogén izzó mellett pedig - 4 mA fölé is ment a töltőáram, összevissza ugrálva, de viszont ahogy jeleztem, mínusz előjellel. Miért? Hisz a polaritás (töltésáramlás) nem változik meg tudtommal, de valami mégis..Nah itt van pár kép is, hogy kell elképzelni ezt a miniatűr vackot..
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Sorozatok
- Formula-1
- Óvodások homokozója
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest