Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Wind-Storm #12684 üzenetére
Okés.. elsősorban Moha21 ezen írására céloztam válasznak.. igaz, nyomhattam volna arra választ..
Az ideális feszültségmérő ugye szakadást jelentene, itt egy hatalmas ellenállást, árammérésnél lehet rövidzárlatokat csinálni.
Ez igaz, nem is erre gondoltunk, hanem, hogy ha közvetlen az alaplapi csatlakozón mérjük a feszt, és megcsúszik a mérő fej, maga a csúcs tudja rövidre zárni a közel lévő érintkezőket.
PWM. ha van rá beállítás BIOSban, át kell kapcsolni sima feszültség szabályzós módra..
Nem tudom, nem automata-e. Hisz ha jól tudom, a PWM csatin is tud menni a síma 2 -3 vezetékes venti..Bár ez már már mindegy
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest