Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Idővándor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
válasz
wd.taz #10931 üzenetére
Akkor haladjunk sorjában.
wd.taz: PVC cső nekem is eszembe jutott de nem vagyok biztos abban hogy elfér egy 80-as könyök azon a kis helyen.Mindenképpen beszerzek egyet,egy próbát megér.Jelentősen megkönnyítené a dolgomat.
A fordított venti jó ötlet de egyelőre ez az egyetlen légkavaró ami friss levegőt szív a házba.Ha megfordítom akkor ugyan kifújja a meleg nagyrészét de hogyan kerül "hideg" a helyére?
hypno skate: A táp egy 300W-os fsp 12cm-es ventivel a tetején.Ezzel nincs gond mert a burkolaton pont fölötte van a szellőző kialakítva.
A vga egy sapphire hd5450-es ddr2-es passzív hűtésű kártya.
A processzor egy Sempron 140-es (kétmagosítható) 45W TDP-vel.Ezt hivatott csendben hűteni egy Thermalright SI-120 + Scyhte slim120mm venti.Sajnos nincs hozzá am2-es lefogató keretem de ez nem akadályozott meg a lefogatásban.
Wind-Storm: a 92mm-es ventit nem tudom,de mindjárt lemérem.Így ránézésre is necces lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő