Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
haromegesz14
senior tag
Hello!
Egyre jobban tetszik ez a moddingolás dolog, pláne a teljesen egyedi megoldások, így kedvet kaptam a "barkácsoláshoz". Elsőnek egy plexinek szeretnék helyet vágni a gépház oldalába, de nem tudom, milyen eszközökkel tehetem, illetve mi lesz a következménye a lyukon kívül
Vágni dekopírfűrész megfelel? Úgy képzeltem el, hogy egy sima négyzet mintát vágnék ki, mégpedig úgy, hogy felrajzolom a szamárvezetőt, 4 sarkát kifúrom és onnét vezetve a dekopírt, kivágom a lapot. Mennyire viseli meg az oldallapot az ilyen metódus, illetve utómunkálatnak valami kis csiszolás elég lesz, vagy mást is kellene még vele csinálni?
Tube-on nézegettem pár ilyen "háutuméjk" videót, de inkább saját tapasztalatokra, tippekre lenne szükségem. Van itthon pár régi ház, bőven van min gyakorolni a vágást! Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Vágni dekopírfűrész megfelel? Úgy képzeltem el, hogy egy sima négyzet mintát vágnék ki, mégpedig úgy, hogy felrajzolom a szamárvezetőt, 4 sarkát kifúrom és onnét vezetve a dekopírt, kivágom a lapot. Mennyire viseli meg az oldallapot az ilyen metódus, illetve utómunkálatnak valami kis csiszolás elég lesz, vagy mást is kellene még vele csinálni?