- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-14 21:15 Téma összefoglaló

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bp15
junior tag
Amit írtál 2 okból sem értem:
-1. a Flexi Pro eleve 6GB netet tartalmaz, nem 1GB-ot
-2. ha a Flexi Plusra gondoltál (ebben van 1GB adat), akkor pedig az alap csomag 2191+a kiegészítő 4GB 1500 Ft, összesen 3691 Ft...ezért kapsz 120 percet /majd 10 Ft a percdíj, és 1+4GB adatot. .... Bestfleettel "ugyanez": 3745 Ft ...275 perc majd 5Ft percdíj, 4GB net. Nekem utóbbi jobbnak tűnik... -
bp15
junior tag
Akkor jó....mert én is így vagyok vele. Volt egy máv-os korlátlan duma+7GB csomagom 4300-ért, és dobtam....feltöltősbe....most úgy alakult, hogy kicsit sokat kellett beszélnem ezért vettem 5000-ért 30 napos korlátlan dumát....de továbbra sem az a terv, hogy havi 5000-et a ONE-nál hagyok...Szóval most én is gondolkodok, hogy bestfleet 275 perc+ 4GB (aztán ha nem elég a 275 perc, akkor 5Ft-tal folytatom), vagy auchan korlátlan+6GB...esetleg fid*sz DPI
Úgy látom lassan erodálódik a ONE bázisa... -
bp15
junior tag
-
bp15
junior tag
-
bp15
junior tag
-
bp15
junior tag
ÁSZF 19-ik oldal. Szerintem a net is 5 napig használható fel.
"A Yettel Feltöltőkártya és Yettel Feltöltőkártya Expressz kezdőcsomag ára
magában foglalja a SIM kártya díját, továbbá a Yettel 5 napos hangjegy extra
vagy, Yettel 3 GB 5 napos mobilnet extra vagy Yettel 10 GB 5 napos mobilnet
extra kiegészítő szolgáltatás egyszeri 5 napra esedékes, kedvezményes
egyszeri díját. " -
bp15
junior tag
Ha nyomógombos (ami nem tudja a VoLTE-t) akkor az yettel hálózatot fog használni, hiába telekomhoz szerződik. [link]
Ilyen alapon én nem ragaszkodnék a telekom hálózathoz a helyedben.....
Vagyis a legjobb megoldás ahogy Zssom is írta : auchan flexi basic (1490) + belföldi korlátlan percek (3000)
-
bp15
junior tag
-
bp15
junior tag
-
bp15
junior tag
-
bp15
junior tag
-
bp15
junior tag
-
bp15
junior tag
Felhívtam a zuglói irodát, gondoltam megkérdezem, hogy a 6000 Ft-os csomagból mennyi időre adják az 1000 Ft (számhordozás miatti) havidíj kedvezményt: az 1 év hűségidőre, vagy azután is marad.
"Haló, fidesz iroda....DPI flottás mobiltelefon tarifa...az meg mi?..Mancika/Jucika te tudod mi ez?......mi ezzel kapcsolatosan nem tudunk semmit"....
Besz@rás...
Na jó, minden politika nélkül: lehet, hogy más irodában a dolgozók jobban tájékozottak....de ha elég a 6GB is, akkor inkább az auchant ajánlom mindenkinek. Akinek meg van türelme végigpróbálhatja a többi irodát a +2GB és a 271 Ft miatt, amit az auchanhoz képest nyerne.
-
bp15
junior tag
Légy szíves ilyet többet ne csinálj

A péter féle péntekezést is annyian bakajálták hónapokon át....
Annyi naív ember van itt.... nem értik az ilyen jellegű viccet. -
bp15
junior tag
be kell menni fidesz irodába, és "hűségesküt kell tenni" hogy csak rájuk szavazol, és Kubatov listájára is felkerülsz...
Viccesen adtam elő, de kb. ez lehet az igazság... -
bp15
junior tag
-
bp15
junior tag
-
bp15
junior tag
Van itt fórumtárs, aki már 4 éve használja így Magyarországon, és neki nem terheltek ki roaming felárat. A román fórumokon is azt írják, hogy évek óta kint vanak a SIM-mel Németországban és nincs felár.
2012-ig pannonGSM-es voltam...utána a munkáltatóm által beléptem egy vodás flottába.
Nem igazán használtam a Telenor 4G-t , ezért nincs reális viszonyítási alapom. De nem emlékszem, hogy a 4G-s érában is ilyen nagy lett volna a telenor/yettel előnye a vodafone-nal összehasonítva....Kb. el is ment a kedvem az one-tól...lehet visszamegyek a "huszasokhoz".A román digis SIM-et 2 hete használom....mit mondjak: tökéletesen működik! Ha nem másra, arra jó volt, hogy lássam ég és föld a különbség az one és a yettel hálózata között (a román digi yettel hálón roamingol).
-
bp15
junior tag
-
bp15
junior tag
Ez nagyon körülményes...
1. a feltöltőkártyás tarifa nem ilyen kedvező
2. a havidíjas előfizetés csak román személyivel köthető
3. A standard korlátlan előfizetés ~1940 Ft
4. De van egy olyan előfizetés, ami "rural" néven fut, a falvak/kisvárosban lakók vehetik igénybe lakcím alapján
5. 1 db rural 15 lej, ha kettőt kötsz akkor 22 lej a 2db (11 lej/db).
6. megkértem ismerőst, kössön a nevére...ő csak a 15 lej fölötti összeget kéri el (675 Ft), és nem a 11-et. Így jött ki a 675 Ft....Amúgy a 11 lej az 830 Ft/ előfizetés lenneSzóval be sem kellett volna írnom a fórumba, mert nem egyszerű hozzá jutni.
-
bp15
junior tag
Annyira azért nem jó "deal"....6000 Ft - korlátlan beszéd+8GB, ha új számot kérsz/hordozol akkor 1000 Ft kedvezményt kapsz, így lesz 5000 Ft. Az auchan flotta kb ugyanennyi (5271 Ft) 6GB adattal és 50 SMS-sel (van akinek ez fölösleges).
Jó nekem a legújabb "szerzeményem"....675 Ft, korlátlan beszéd az egész EUba + 3,4GB, utána 350 Ft/GB...digiro.
-
bp15
junior tag
-
bp15
junior tag
Ma voltam a Lorántffy utcai irodában, kezembe nyomtak egy "propelleres" szórólapot, és azt mondták fidesz irodában kell mindent intézni. Mikor rákérdeztem, azt mondták a szórólapon lévő ár az érvényes: havidíj 5000 Ft (számhordozva)...8 GB, korlátlan beszéd. A kicsi és a nagy csomag nem éri meg.
-
bp15
junior tag
DPI-hez van friss infótok a tarifákról?
-
bp15
junior tag
"Nem számít normál felhasználásnak, a hangalapú tarifacsomagban biztosított
adathasználatra figyelemmel az Előfizető napi 108 GB-ot meghaladó adatforgalmat
generál." [link]15. oldalon kezdődik a yepp, majd végig hangalapú tarifaként hivatkozik a yeppre a yettel....
Ezek szerint ők rosszul tudják, és te tudod jól....
-
bp15
junior tag
-
bp15
junior tag
de miért nem kötöttél 20GB-os lakossági adatcsomagot 6990 Ft-ért? és a második slot-ba tettél volna egy domino sim-et....
-
bp15
junior tag
" látva, hogy mennyire szenvedélyesen és egyoldalúan véded a multinacionális szolgáltatók profitérdekeit a fogyasztókkal szemben, kénytelen vagyok megkérdezni: véletlenül nem valamelyik érintett mobilszolgáltatónál dolgozol?"
Szó nincs erről: a "telekommunikációs" fórumban van pár ember, akinek ez a stílusa. Én már el sem olvasom őket....A lelki békém többet ér....tovább görgetek....
-
bp15
junior tag
-
bp15
junior tag
-
bp15
junior tag
-
bp15
junior tag
-
bp15
junior tag
valaki tudna nekem itt, vagy privátban infót adni a DPI kondícióiról?
Köszi -
bp15
junior tag
+ 1 dolog: bár senki nem látja a jövőt.....
Nagyon felkúsztak a vezetékes net árak: adigione november 14-én "váltott portfóliót"...a legkisebb csomag (250Mbps) 7 ezer hűséggel, 9 ezer hűség nélül. (vajon 1 év hűség után marad 7.000 ?) A flip is drága lett.
Szóval nencs kőbe vésve, hogy a yepp marad 6 ezer. -
bp15
junior tag
-
bp15
junior tag
Az xxl-t inkább nem próbálom ki, 2 ok miatt:
1) nem akarok hűséget, és hűség nélkül drágább mint a tarr.
2) xxl-nél van qos, tarrnál nem írtak ilyetAz one sebességét ismerem, a yeppet még nem próbáltam: de most vettem egy sim kártyát tesztre...mert azt hittem még mindig van az az akciójuk, ami régebben volt, hogy aktiváláskor ingyen netet adnak....de ennek a SIM-nek a csomagolásán nincs rajta ez a "régi szöveg": úgy látszik mióta bevezették az "1000 Ft 5 napra" (ez van a csomagoláson)....azóta nincs ingyen net.
-
bp15
junior tag
-
bp15
junior tag
srácok! Akinek van küf-tarr korlátlan adatsim-je: mennyi idő alatt jött meg? Illetve ugyanaz a sebesség mint egy one hang alapú sim-en, vagy hátrébb sorolnak? pl. one-nal nekem 20Mbps....
-
bp15
junior tag
Csak én vagyok paranoiás, ha azt feltételezem ez a hálózat terheltségében is meg fog mutatkozni.....?
Jelentős hálózatfejlesztés hiányában lehet, hogy a publikus havidíjas ügyfelek "menekülni" fognak a másik kettőhöz.... -
bp15
junior tag
-
bp15
junior tag
A nevemen volt 2 előfizetés: dolgozói, korlátlan beszéd + 7GB, 4300 Ft voda. Váltam, ezért a "némber" által használt számot átraktam T-s dominóra, és a kezébe nyomtam a plasztik kártyát.....Majd közöltem vele, azt csinálsz amit akarsz....de tanácsként ajánlom a KÜF-öt (akkor még yettel volt). Megkötötte a szerződést.....használta....
Valamelyik napon hív a gyerek. Kinyomom....Visszahívom. Azt mondja: "apa, nem kell visszahívj, anya kötött nekem is havidíjas előfizetést"....Aztán amikor nálam volt, kérdezi miért nem a régi a wifi jelszó.....(miért...miért....na vajon miért). Csinálok neki egy vendég profilt.....Kérdezem milyen csomagot kötött anyád neked hogy nincs neted? Mutatja a yettel appot: sima, mezei, lakossági csomag, 100 perc 1GB adat
.
Ráírok az anyjára: "figyelj csak, az ONE 12*1GB és a 19 Ft-os percdíjjal olcsóbban jártál volna a gyerek miatt....Meg amúgy vannak flották....igaz a KÜF már nem yetteles...de na!
Erre közli, hogy ő is új szerződést kötött, az is valami mezei publikus yettel.....
Visszaírtam neki: végül is, te egész életedben ügyes voltál, rajtam kívül mindenki pofára tudott ejteni....mint a pasi aki miatt elhagytál....mondta a gyerek, hogy az sincs már meg....
Dühösem azt mondta, hogy felhívták TELEFONON és MUSZÁJ volt váltania KÜF-ös yettel csomagról...
Mondtam neki, hogy ha már velem nem akar kapcsolatot tartani, olvassson PH!-t
itt leírták számtalanszor, hogy nem volt muszáj váltani......"de tudod mit, lejárt a hűség mostani yetteles publikus csomagon?" kérdeztem. IGEN (jött a válasz)...."jó akkor válts auchanra"....ez kb fél éve volt....azóta is a publikus yetteles előfizetése van neki is, és a gyereknek is. 
Hiába na, van akin nem lehet segíteni..... -
bp15
junior tag
Ha az adatot "nem nézzük", akkor az auchan miért nem jön szóba?
-
bp15
junior tag
-
bp15
junior tag
-
bp15
junior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Diablo IV
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Vivo X300 FE is megérkezett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android Auto és Carplay utólag? A Carpodgo Mini kicsi és olcsóbb, mint a nagyok
- Ingatlanos topic!
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7300 Core i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket

MADcat